بیچاره حکیم‌باشی! (گفت و شنود)

بیچاره حکیم‌باشی! (گفت و شنود) یکی از ضد انقلابیون فراری اذعان کرده است: در خارج از کشور مطالب و گزارش‌هایی را که انتشار آنها علیه ایران برای خودشان سبک و رسوا‌کننده است، از زبان ما مطرح می‌کنند، چراکه بسیاری از این اخبار و گزارش‌ها غیر‌واقعی است و اپوزیسیون را برای انتشار آن سپر بلا می‌کنند!
فارس‌پلاس؛ دیگر رسانه‌ها -کیهان نوشت: گفت: یکی از ضد انقلابیون فراری در نامه‌ای به دوستش در ایران نوشته است؛ فکر ترک ایران و پناهندگی در خارج کشور را از سرت بیرون کن!
گفتم: علتش را توضیح نداده؟!
گفت: برای دوستش نوشته اینجا مطالب و گزارش‌هایی را که انتشار آنها علیه ایران برای خودشان سبک و رسوا‌کننده است، از زبان ما مطرح می‌کنند.
گفتم: ننوشته چرا؟!
گفت: نوشته برای این‌که بسیاری از این اخبار و گزارش‌ها غیر‌واقعی است و اپوزیسیون را برای انتشار آن سپر بلا می‌کنند!
گفتم: کریمخان زند مریض شده بود حکیم‌باشی را آوردند، گفت؛ خان را باید تنقیه کرد! کریمخان با عصبانیت گفت؛ مرا می‌خواهی تنقیه کنی؟ حکیم‌باشی از ترس گفت؛ نه قربانت شوم! خودم را عرض کردم! و از آن پس هر وقت خان‌زند مریض می‌شد، حکیم‌باشی را ..

تیمورتاش، نورچشمی رضاخان که به جرم خیانت در زندان به قتل رسید

تیمورتاش، نورچشمی رضاخان که به جرم خیانت در زندان به قتل رسید رضاخان که زمانی درباره وزیر دربار مقتدر خود گفته بود «قول تیمور قول من است» پس از کشتن او گفت: «از اول خلقت، چنین آدم خائنی وجود نداشته است!»
به گزارش خبرنگار حوزه تاریخ خبرگزاری فارس، عبدالحسین خان تیمورتاش معروف به معززالملک و سردار معظم خراسانی فرزند حاج کریم دادخان نردینی معروف به امیرمنظم، متولد سال ۱۲۵۸ شمسی در نردین از توابع شاهرود بود.
از تحصیل در فرنگ تا سرکوب میرزا کوچک‌خان
تیمورتاش در سن ۱۳ سالگی به روسیه رفت و در مدرسه جنگ سن‌پطرزبورگ مشغول به تحصیل شد. در سال ۱۲۸۶ شمسی پس از فراغت از تحصیل به ایران بازگشت و به دلیل تسلط به زبان فرانسوی و روسی به عنوان مترجم در سن ۲۷ سالگی در وزارت خارجه استخدام شد. دو سال بعد علی‌رغم به حدنصاب نرسیدن سنش برای نمایندگی مجلس که ۳۰ سالگی بود، به عنوان نماینده خراسان وارد مجلس شورای ملی دوم شد.
با تعطیلی مجلس در سال ۱۲۹۰ به ریاست قشون خراسان منصوب شد و در مجلس سوم نیز به عنوان نماینده خراسان به نمایندگی رسید. در سال ۱۲۹۷ مابین مجالس سوم و چهارم حاکم گیلان شد و به سرکوب قوای میر..

ازدواج آسان در خانه پدری شهید نوجوان

ازدواج آسان در خانه پدری شهید نوجوان سال هاست در دل یکی از جنوبی‌ترین مناطق پایتخت هیچ پدر و مادری به خاطر کوچک بودن خانه و ناتوانی در برگزاری مراسم بله بران و عقد کنان و جشن ازدواج فرزندش زانوی غم بغل نمی‌گیرد، اهل محل می‌دانند که می‌توانند روی خانه پدری شهید« سعید ناصری» حساب باز کنند؛ ماجراهای این خانه شنیدنیست.
گروه زندگی؛ عطیه اکبری: ۴۴ سال که سهل است، ۱۰۰ سال هم که بگذرد هنوز کرور کرور حرف‌های روی زمین مانده و گفته نشده هست از دفاع مقدس، از زندگی تک تک شهدا، خانواده‌هایشان، راه و رسم پدرها و مادرهایشان.خوبش را که بخواهی باید اعتراف کنیم که همه ما کم گذاشته‌ایم از رسانه چی و خبرنگار تا اهل هنر و تئاتر و سینما و حتی نویسندگان دفاع مقدس. اما این ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است مثل زندگی شهید «سعید ناصری» و ماجراهای خانه پدری اش که زندگی و تازگی در آن به زیبایی هر چه تمام جریان دارد.
این بار پاشنه‌ها را ورکشیدیم و خودمان را رساندیم به خانه پدری و باصفای یکی از شهدای دفاع مقدس. خانه حاج «حبیب الله ناصری»که از وقتی پسرشان «سعید ناصری» شهید شد انگار طور دیگری عاشق شدند. به یاد سع..