خبر خوب| معنای واقعی آزادی را از زنان فلسطینی بپرسید

خبر خوب| معنای واقعی آزادی را از زنان فلسطینی بپرسید

از غزه راه می‌افتیم تا تهران و مشهد و روسیه که هر کدام در قالبی متفاوت، نوید خبرهایی خوش می‌دهند؛ اما در راس همه آن ها، آزادی اسرای فلسطینی بعد از ماه‌ها و سال‌ها انتظار، شیرینی دیگری دارد.

خبر خوب| معنای واقعی آزادی را از زنان فلسطینی بپرسید

گروه خبرخوب- ۴۵ سال از آن روز تاریخی می‌گذرد. از آن روزی که مردم گرگان در محکومیت هتک حرمت حرم امام رضا (ع) و کشتار زائران قیام کردند و با سرکوب رژیم پهلوی، خود نیز در این راه به شهادت رسیدند. این واقعه شهادت ۱۴ تن و مجروحیت بیش از ۱۰۰ نفر از تظاهرکنندگان و محبان علی بن موسی الرضا (ع) را به همراه داشت و پنجم آذری خونین را رقم زد و حالا گرامیداشت سالروز این قیام عاشقانه به وقت ۵ آذر ۱۴۰۲، کمترین کاری است که از دست تک تک ما برمی آید.

اما امروز فقط سالروز یک روز خونین نیست؛ درست یکسال بعد از این واقعه و در چنین روزی، امام خمینی (ره) تصمیم به راه اندازی سازمان بسیج مستضعفین گرفتند که جا دارد بسته خبری امروزمان را با خداقوتی به بسیجیان همیشه در صحنه آغاز کنیم و سپس یک راست برویم سر خبرهای خوبی که منتظر نگاه گرمتان هستند.


این زنان معنای واقعی آزادی را به خوبی می دانند!

خبری خوش به وسعت آزادی اسرای فلسطینی

در این چند روز، اشک شوق و سجده شکر اسرای فلسطینی پس از بازگشت به آغوش خانواده از دلنشین‌ترین تصاویری بود که به دستمان رسید. در این بین، شمار بالای زنان و کودکان بسیار خودنمایی می‌کرد و نشان از ایستادگی زنان مسلمانی داشت که معنای آزادی و زندگی را به خوبی درک می‌کنند.

مدت‌ها اسارت در بند رژیم غاصب صهیونیستی و شمارش روزها و سال‌ها با امید به آزادی و بازگشت به خانه، ابدا کار آسانی نیست، اما بالاخره انتظارها به پایان رسید و حالا دیگر این اسرا هوای وطن را نفس می‌کشند. گفتیم «آزادی»؛ احتمالا بعد از واژه مقاومت که برازنده این ملت است و باید از آن درس بگیریم، آزادی دومین واژه‌ای است که این روزها و در جنگی نابرابر، جای تفکر دارد! تفکر برای همه ما و همه آن‌هایی که شاید درک درستی از آزادی و معنای امنیت نداشته باشند!


وقتی پای سفره های ایرانی و غذاهای سنتی ایران به شبکه پرطرفدار روسیه باز می شود

آوازه غذاهای ایرانی در روسیه پیچید

وقتی بادی به غبغب می‌اندازیم و با افتخار می‌گوییم در کشوری اصیل با تاریخچه‌ای غنی زندگی می‌کنیم ابدا اهل مبالغه و خودنمایی نیستیم و فقط مفتخریم به داشته‌هایی که البته باید قدرش را بدانیم و با اخلاق و منشی انسانی برای حفاظت از آن کم نگذاریم.

خلاصه اینکه ما ایرانی‌ها همه فن حریفیم و توانایی‌هایمان فقط در صنعت و معدن و طب و مهندسی و… خلاصه نمی‌شود و حتی در آشپزی نیز حرف برای گفتن داریم. پیش‌تر از این نام چندین غذای ایرانی مثل قورمه سبزی، جوجه کباب، کشک بادمجان و…را در لیست برترین غذاهای جهان و معرفی در نیویورک تایمز دیده بودیم و امروز نیز با معرفی سفره ایرانی و آموزش غذای سنتی ایران در پر بییننده‌ترین شبکه روسی مواجه شدیم. معرفی غذای ایرانی در پربیننده‌ترین شبکه تلویزیونی روسیه در این برنامه که با هماهنگی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه ضبط شد، یکی از سرآشپزان ایرانی در استودیوی ضبط برنامه حاضر شد و آماده‌سازی غذای ایرانی را به بینندگان و تماشاگران در استودیو آموزش داد.


تاکسی های برقی در راه کلان شهرها

شمارش معکوس تا سفر با تاکسی‌های برقی

«۱۰۰ هزار تاکسی برقی به منظور خدمت‌رسانی در سطح شهرهای بزرگ تا پایان سال وارد کشور می‌شود.»

اهمیت این خبر را بیشتر از همه، مردم کلان شهرها درک می‌کنند که در اکثر روزهای سرد سال با معضلی به نام آلودگی هوا مواجه هستند. گرچه عوامل مختلفی در وقوع آلودگی هوا نقش دارد اما در این بین نمی‌توان از نقش خودروها و سوخت‌های بنزینی غافل شد. البته علاوه بر این مساله، مدیریت انرژی و سوخت از مهمترین چالش‌های پیش رو است که لزوم حرکت به سمت تکنولوژی روز دنیا و بهره گیری از خودروهای برقی را بیشتر و بیشتر می‌کند. اقدامی که دولت درپی آن است و با ورود ۱۰۰ هزار تاکسی برقی به ناوگان حمل و نقل و آماده‌سازی زیرساخت‌ها و شارژرهای لازم، قدم‌های اول را برداشته است. وزیر صمت در این باره می‌گوید: «سرمایه‌گذاری خوبی را در این زمینه و ساخت باتری در کشور آغاز کرده‌ایم که به زودی رونمایی خواهند شد. البته باتری این خودروها نسبتا گران است و دولت برای اینکه فشار زیادی به مردم وارد نشود، تعرفه‌ای به نفع مردم تعیین کرده و در مورد تاکسی‌ها نیز سهم قابل توجهی را تقبل خواهد کرد. البته تولید چند نمونه خودروی برقی داخلی نیز آغاز شده و احتمالا در نیمه نخست سال آینده، عرضه خواهد شد.»


به نماز نگویید کار دارم، به کار بگویید وقت نماز است

قبول حق آقای راننده!

بعضی تصویرها خودشان حرف می‌زنند و شاید سخن اضافه‌ای لازم نباشد اما توضیح مختصری می‌دهیم تا برایتان روشن شود که این آقا، راننده اتوبوسی در شهر مشهد و در حوالی حرم امام رضا (ع) است که گرچه امکان فیض بردن از نماز جماعت‌های حرم را ندارد اما گوشه پیاده رو هم برایش کافی است تا نماز اول وقت را از دست ندهد. بله به همین سادگی و به همین زیبایی می‌توان پیام‌های مهم را به دیگران منتقل کرد. پیامی مثل جمله معروف شهید رجایی؛ «به نماز نگویید کار دارم، به کار بگویید وقت نماز است» که گاهی باید با تلنگری کوچک به یادمان بیاید.


سهم نیازمندان از این جواهرات محفوظ است

جواهرفروشی که چرتکه نمی‌اندازد

حالا که به مشهد سفر کردید و از کیلومترها دورتر درحال سلامی به آقا هستید، بگذارید برایتان یک خبرخوب دیگر هم از مشهد بگوییم. مثل همیشه یک خبر از جنس خیرخواهی کاسبانی بامرام که از آنچه در توان دارند برای نیازمندان می‌گذارند و چرتکه‌ای برای این کار ندارند؛ نمونه‌اش جواهرفروشی در مشهد که درصدی از انجام خرید و فروش خود را به امور خیریه اختصاص داده است.

شاید نیازمندان، سهمی از جواهرات این مغازه نداشته باشند اما به لطف مغازه دار و خداوندی که کار خیر را به دل او انداخته، از جواهرات این مغازه بی‌نصیب نیستند و گره‌های زندگی‌هایشان از برکات آن باز می‌شود.

با کودکانتان بازی کنید، درست مثل رسول اکرم (ص)

چقدر با کودکتان بازی می‌کنید یا بهتر است بپرسیم، گوشی و فیلم و سریال، چقدر به شما فرصت می‌دهد که هم قد فرزندانتان شده و پا به دنیای آن‌ها بگذارید؟ شاید بسیاری از شما پاسخی برای این سوال نداشته باشید و اصلا ندانید که بازی با کودک یکی از وظایف اصلی شما و نیازهای اولیه آن‌هاست که متاسفانه در سایه تکنولوژی و زندگی مدرن، تا حد زیادی به فراموشی سپرده شده و می‌تواند آسیب‌های روحی و جسمی را متوجه آن‌ها کند؛ پس لطفا کمی از وقت روزانه خود را صرفا به بازی با کودکتان اختصاص دهید تا نتایج درخشان آن را ببینید.

ضمنا به خاطر داشته باشید که بازی با کودکان از سیره نبی اکرم (ص) است. ایشان همواره در بازی با کودکان شرکت می‌کردند، با آنان هم‌بازی می‌شدند و می‌فرمودند: «هر کس کودکی داشته باشد باید با او مانند خودش رفتار کند."»جالب است بدانید، رسول خدا (ص) با کودکان حتی در میان مردم به گونه‌ای بازی می‌کرده‌اند که تعجب برخی را برمی‌انگیخته اند!

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *