روزنامه اعتماد: ایران هم باید حماس را محکوم کند و هم صهیونیستها را!
روزنامه اصلاحطلب اعتماد، صهیونیستهای ساکن سرزمینهای اشغالی را با فلسطینیان ساکن غزه در یک کفه ترازو قرار داده و مدعی شده است که هم صهیونیستها و هم فلسطینیان، افراد بی دفاع و بی گناه هستند.
فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
روزنامه اعتماد: ایران هم باید حماس را محکوم کند و هم اسرائیل را!
شبکه تروریستی اینترنشنال به صورت ویژه از مطلب منتشر شده در روزنامه اعتماد استقبال کرد. «محمدصاق جوادی حصار» فعال منتسب به جریان غربگرا و از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ در مصاحبه با این روزنامه گفت: «راهبرد ایران باید مبتنی بر حمایتهای دیپلماتیک و استفاده معقول از دیپلماسی عمومی باشد. ایران باید کشتار بلاوجه مردم را محکوم کرده و بر امنیت افراد بیدفاع و بیگناه در طرفین ماجرا پافشاری کند. ایران باید از کشتار غیرنظامیان در هر سطحی که باشد، تبری جسته و خواستار پایان دادن به این مناقشه قدیمی باشد. در این برهه لازم نیست ایران آشکارا جزییات حمایتش از حماس و سایر جنبشهای منطقهای را تشریح کند، در این مرحله حمایت سیاسی کفایت میکند. البته حماس، حزبالله، حوثیها و… بارها اعلام کردهاند تحت حمایت ایران هستند. اما در این شرایط خاص نیازی نیست مدام بر نقش ایران در توانبخشی به حماس و مقاومت تاکید شود.نباید بهانهای به دست دولتها و رسانههای منتقد و مخالف ایران داده شود تا موجهای رسانهای علیه ایران شکل بگیرد.»
این روزنامه منتسب به جریان غربگرا مدعی شده است که «ایران باید کشتار بلاوجه مردم را محکوم کرده و بر امنیت افراد بیدفاع و بیگناه در طرفین ماجرا پافشاری کند.» در حقیقت روزنامه اعتماد، صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی را با فلسطینیان ساکن غزه در یک کفه ترازو قرار داده و مدعی شده است که هم صهیونیست ها و هم فلسطینیان هر دو، افراد بی دفاع و بی گناه هستند.
این ادعای تأمل برانگیز در حالی است که صهیونیست ها، سرزمین فلسطین را غصب کرده و اشغالگر هستند و فلسطینیان از سرزمین خود رانده شده و مورد ظلم قرار گرفته اند. چطور می توان این دو را در یک کفه ترازو قرار داد و هر دو طرف را بی دفاع و بی گناه قلمداد کرد؟! متاسفانه جریان غربگرا هیچ شناخت صحیحی از مسائل بین الملل ندارد و حتی قادر نیست ظالم و مظلوم را از هم تفکیک کند.
در حملات اخیر رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی در غزه بیش از ۶۰۰ نفر به شهادت رسیدند که در بین آن ها حدود ۱۴۰ نفر کودک هستند.
تلاش ضدانقلاب و غربگرایان برای التهاب آفرینی در دانشگاه ها ادامه دارد
بیبیسی فارسی در مطلبی به نقل از روزنامه شرق نوشت: «روزنامه شرق چاپ تهران گزارش داده است که علیاصغر خدایاری مدرس دانشکده فنی دانشگاه تهران، از ادامه تدریس منع شده است. شرق از قول آقای خدایاری نوشته «رئیس دانشکده با من تماس گرفت و گفت از طرف مرجع سازمانی بالاتر فرد دیگری برای تدریس درس من درنظر گرفته شده است و من دیگر مجاز به حضور در کلاس نیستم…موج اخراج اساتید که با شروع دوره ریاست جمهوری ابراهیم رئیسی آغاز شده بود در ماههای اخیر شتاب گرفته است. روزنامههای چاپ تهران با یادآوری اخراج گسترده اساتید و تعطیلی دانشگاهها در دهه ۶۰ که «انقلاب فرهنگی» نامیده میشود، وضعیت فعلی را «انقلاب فرهنگی دوم» خواندهاند.»
بررسی تولیدات رسانه های معاند و برخی رسانههای منتسب به جریان غربگرا در داخل، از استمرار عملیات روانی برای ملتهب کردن فضای دانشگاه ها در سال جدید تحصیلی حکایت می کند.
در هیچ کجای جهان به اساتید دانشگاه اجازه نمی دهند که علیه منافع ملی و علیه امنیت جامعه اقدام کرده و در مسیر آموزش سنگ اندازی کنند.
به عنوان نمونه «الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود. در یک نمونه دیگر «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه اخراج شد!
همچنین «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد اشاره اخراج شد!. « برونو گلنیش» استاد دانشگاه لیون فرانسه نیز به دلیل زیر سؤال بردن هولوکاست از کار تعلیق شد.
این موارد هیچگاه در رسانه های معاند و رسانههای غربگرا مطرح نشده و سانسور می شود. چندی پیش وزارت علوم در بیانیه ای اعلام کرد:«آنچه وزارت علوم در برابر معدود اساتیدی که دچار رکود علمی بوده، اما نقش مهمی در نمایشهای رسانهای داشتهاند، صورت داده کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه برای پویایی علمی و فرهنگی دانشگاهها بوده است که جای تقدیر دارد.»
پایان پیام/.