فارس من| این لباسها قدرت تشخیص را از بچهها میگیرد
در فروشگاههای مجازی و حضوری نمادهای همجنسگرایی و بیتی اس و شیطان پرستی بر پوشاک و لوازم بچهها دیده میشود. این لباسها به فرهنگ اسلامی شباهتی ندارد و بر تربیت کودکان تاثیر بدی میگذارد.
گروه زندگی: نوشتههای انگلیسی زشت و زننده و نمادهای شیطان پرستی روی لباس کودکان، والدین را در انتخاب لباس مناسب دچار مشکل کرده است. برخی از والدین ندانسته و برخی هم به اجبار دست به خرید این لوازم میزنند. پوشاکی که نشانهای از فرهنگ اسلامی در آن دیده نمیشود و متاسفانه بسیاری از والدین از تاثیرات بدی که همین پوشاک و لوازم غیر اسلامی بر تربیت فرزندانشان میگذارند، بیاطلاع هستند.
در همین راستا نیز مخاطبان فارس پویشی با عنوان «مانع فروش لباس کودکان با اشکال ضدفرهنگ اسلام شوید» ثبت کردند. در این پویش آمده است: «از وزارت ارشاد درخواست میکنیم هرچه زودتر مانع تولید، واردات و فروش البسه کودکان که اغلب دارای تصاویری مستهجن و غیراخلاقی بوده شود، بالاخص که این ناهنجاریهای فرهنگی در پوشش و قالب لباسهای بچگانه تبلیغ و منتشر میشود. و از آنجا که تعلیم و تربیت از همان بدو تولد شروع میشود هر آنچه که از دیده و شنیدههای کودکان باشد تأثیرپذیر است.
استفاده از نماد و تصاویر شرم آو رو ناهنجار در البسه کودکان از همان بدو تولد باعث استحاله فرهنگی و عادیسازی ناهنجاری های اجتماعی و بیتفاوتی آنان نسبت به این پدیدههای اجتماعی هنجارشکن در آینده نه چندان دور میشود و در آخر پذیرش این پدیدههای منحط غرب برایشان امری عادی تصور میشود.
و از آنجا که فرهنگ غرب، دستاوردی جز زوال عقل و انحطاط اخلاقی برای جامعه کنونی خود نداشته است و نمونهاش قانونی شدن ازدواج همجنسگرایان و… است.
لذا ما مردم غیور، مؤمن و انقلابی از مسئولان امر خواستاریم تا با این پدیده به ظاهر کم اهمیت ولی در باطن بسیار حساس و مهم و آیندهساز جامعه اسلامی برخورد قاطع و لازم را بنماید تا دیگر شاهد چنین خبط و خطاهایی در جامعه اسلامیمان نباشیم. »
با این مخاطب فارس من تماس گرفتیم تا مطالبهشان را از زبان خودشان بشنویم؛ «فاطمه پیمان»؛ سردبیر این پویش که از کرج این پویش را ثبت کرده است، میگوید: «در کانالهای فروش پیام رسان های ایتا، روبیکا و اینستاگرام و در بازار، لباسهای مناسبی برای بچهها دیده نمیشود. نمادهایی همجنسگرایی و بیتی اس و. . بر پوشاک و لوازم بچهها دیده میشود. این لباسها به فرهنگ اسلامی شباهتی ندارد. بچهها با این پوشاک رشد میکنند و از کودکی این نمادها و طرحها در گوشت و خونشان عجین میشود.»
او ادامه می دهد: «این نمادها در سرویس رختخواب و نوشتافزار و لوازم تحریر بچهها هم دیده میشود. ما در کشور اسلامی زندگی میکنیم و دوست داریم بچههایمان اسلامی تربیت شوند و سرباز امام زمان (عج) شوند. لباسهایی با چنین طرحهای زنندهای در بازار و فضای مجازی میبینیم، اما ظاهرا کسی روی آن حساسیت ندارد و پوشش بچهها برایشان مهم نیست. در صورتی که بچهها از کودکی تغذیه فکری میشوند و وقتی بچه از کودکی میبیند با خودش میگوید اگر این طرح بد بود که روی لباسم نبود.»
سردبیر این پویش در پایان میگوید:« بچهها با این طرحهای زننده اُنس میگیرند. برای همین بچههای امروزی در سن جوانی نمیتوانند درست را از نادرست تشخیص دهند. چون قبح آن ریخته است و در زندگی روزمرهشان هم هست. این موضوع دغدغه بسیاری از والدینهاست.»
پایان پیام/