آویزان شدن محمد صادقی؛ نتیجه 45 سال توهم براندازی
شاید محمد صادقی در نگاه اول فقط یک مصداق باشد، اما در بررسی تجارب 4 دهه ایران، مشخص میشود که امثال این افراد، نهایت و سمبل چهرههای مدعی براندازی ایران است و عاقبت او، عبرتی است برای راه براندازی.
فارسپلاس؛ علیاکبر غلامی در یادداشتی نوشت: نماینده دادستان و نیروی انتظامی، برای برخورد با بازیگر منحرفی که در صفحات شخصیاش پلیس و آمران به معروف را تهدید به کشتن با اسلحه و قمه و دیگران را نیز تشویق به استفاده از سلاح گرم و سرد میکرد، وارد عمل شدند و این اقدام، صحنهها و واکنشهای جالبی را در پیش داشت که قابل تأمل است.
بررسی مدل محمد صادقی که خود را شبیه زنان آرایش میکرد و با برهنه نمایی، به دنبال جذب توجهات به سمت خود بود، از اهمیت خاصی برخوردار است؛ از آن جهت که فردی همانند صادقی، مصداق بارزی برای ضربالمثل "لات کوچههای خلوت" است.
شخصی که در صفحات شخصیاش به دنبال تغییر، براندازی و جنگ است؛ اما در مقابل یک مأمور، با توجه به تصاویر منتشر شده از نحوه ترس و آویزان شدنش برای فرار از مقابله با قانون، فضاحت و رسوایی خاصی پدید آمده است که در تصویر مشاهده میکنید…
مدل محمد صادقی، دقیقا منطبق بر توهم 45 ساله دشمنان داخلی و خارجی جمهوری اسلامی برای براندازی است. افرادی که گذشتگان با تعبیر لاف در غریبی، از آنها یاد میکردند، افرادی که در محافل خود با صدای بلند فریاد میزنند که "ما چنین و چنان میکنیم"، "ما به دنبال براندازی هستیم"، "ما به دنبال اصلاحات ساختاری و اساسی هستیم"، "ما به دنبال انقلاب هستیم"، "ما به دنبال سرنگونی هستیم"، در بزنگاههای حساس، نه تنها حضور ندارند، بلکه در مقابله با یک مواجهه ساده با مامور قانون، قالب تهی میکنند.
امثال محمد صادقیها، توماج صالحیها، آزاده صمدیها و افسانه بایگانها در طول تاریخ 45 ساله انقلاب، نمونههای فراوانی داشته اند.
این افراد به هر نوعی به دنبال اقدامات خلاف امنیت ملی و خلاف شرع و قانون هستند؛ اما بعد از مواجهه با قانون، حاضر به پذیرش و هزینه دادن برای براندازی رویاییشان هم نیستند و به سرعت رنگ عوض میکنند.
این موضوع صرفا محدود به چهرههای حاضر در کشور نیست. حتی کسی همچون روح الله زم که با سرویسهای خارجی در ارتباط بود، مدعی بود رضا پهلوی را مدیریت میکند و برای وزارت خانههای فردای براندازی! برنامه ریزی میکرد، پس از دستگیری، به سادگی تمام شبکه معاندین را شرح داد و فهمید که براندازی حتی در صفحههای مجازی هم ممکن نیست.
شاید محمد صادقی در نگاه اول فقط یک مصداق باشد، اما در بررسی تجارب 4 دهه ایران، مشخص میشود که امثال این افراد، نهایت و سمبل چهرههای مدعی براندازی ایران است و عاقبت او، عبرتی برای راه براندازی.
پایان پیام/ت