بانوی کاشف پادزهر قرص برنج، دانشمند برتر جهان شد

بانوی کاشف پادزهر قرص برنج، دانشمند برتر جهان شد

رزق محرم از همین حالا روانه بسته خبرخوب ما شده و یک روز مانده به این ماه آسمانی، خبرهای خوب ما یکی از یکی زیباتر. از خبر افتخارآفرین بانوی مسلمان تا خبری که یک بار دیگر نام ایران و دانشمندان جمهوری اسلامی ایران را در دنیا به اهتزار درآورده است. بسته خبرخوب ما تقدیم نگاه امام حسینی‌تان…

بانوی کاشف پادزهر قرص برنج، دانشمند برتر جهان شد

گروه خبرخوب: فردا روز اول محرم است؛ ماه عزای اباعبدالله (ع) و ماهی که همه‌اش درس زندگی است. اگر تلاشی برای تغییر مسیر زندگی‌تان نکنید مثل کسانی خواهید بود که در روز عاشورا دوست داشتند به امام حسین (ع) کمک کنند اما شهامت انجام این کار را نداشتند و تا آخر عمر با حسرت زندگی کردند. ما تا زمانی که نفس می‌کشیم فرصت تغییر مسیر زندگی برایمان وجود دارد. حتی اگر چند سال قبل باید تغییری در زندگی‌تان پیش می‌آوردید و به هر دلیلی این کار را نکردید، سرزنش کردن و حسرت خوردن را متوقف کنید؛ از همین لحظه تغییر را شروع کنید. بسم الله… از شما حرکت و از خدا و از امام حسین (ع) برکت…

با نام نامی اباعبدالله (ع) و در آستانه اولین روز ماه محرم بسته خبرخوب ما تقدیم نگاه امام حسینی‌تان…

تا که پرسیدم ز قلبم عشق چیست… در جوابم اینچنین گفت و گریست

لیلی و مجنون فقط افسانه‌اند…. عشق در دست حسین بن علیست

روایت بهترین پدران و مادران دنیا…

*همه خبرهای خوب عالم اینجا جمع است/ خانه‌مان را فروختیم خرج فرزندخوانده بیمارمان کردیم

انگار دیروز همه خبرهای خوب دنیا را جمع کرده بودند در یک مراسم؛ مراسم تجلیل رییس جمهور ازخانواده هایی که فرزندان معلول و نیاز به درمان را به فرزندخواندگی پذیرفتند. شاید تعجب کنید. تعجب که نه شاید حیرت کنید وقتی بشنوید یک خانواده، فرزند بی سرپرستی را از بهزیستی به فرزندخواندگی قبول کرده که نیازمند درمان و معلول است. مادر با افتخار می‌گوید خانه‌مان را فروختیم و خرجش کردیم. قربان صدقه راه رفتن دختر کوچکش می‌رود و با بغض می‌گوید دکتر گفته بود این بچه ویلچرنشین میشه با چه انگیزه‌ای به فرزندخواندگی قبولش کردید؟ خانواده‌ای کودکی را به فرزندخواندگی قبول می‌کنند و یک سال بعد متوجه می‌شوند کودک سرطان خون دارد. می‌توانستند لغو فرزندخواندگی را اعلام کنند و تمام… اما با جان و دل دار و ندارشان را خرج کودک کردند.

آن طرف یک حقوق بگیر بازنشسته هست و بچه نیازمند درمانی که به فرزندخواندگی پذیرفته. آن طرف تر مردی نشسته که ۵ بچه بی سرپرست را فرزندخوانده کرده. زنی که خودش کودک کم شنوا داشته اما یک بچه کم شنوا و معلول را به سرپرستی قبول کرده و می‌گوید این بچه به لطف حضور در خانواده درمان‌های سخت را تحمل کرد و توانست بلند شود و راه برود وگرنه اصلاً راه نمی‌رفت. گاهی قلم هم عاجز می‌شود و کلمه کم می‌آورد وقتی قرار است از این مهر بی پایان بنویسد. فقط می‌توانیم بگوییم همه خبرهای خوب عالم اینجا جمع است.


«فاطمه فرادجیان» کاشف پادزهر قرص برنج

*کاشف پادزهر قرص برنج؛ یک بانو است

چه خبری بهتر از اینکه کاشف پادزهر قرص برنج، یکی از پراستنادترین دانشمندان جهان یک بانوی ایرانی است؟ اصلاً مگر داریم افتخار از این بالاتر برای ایران و ایرانی. خانم «فاطمه فرجادیان» ما نام شما را فریاد می‌زنیم. شیر مادر حلالتان و دست امام حسین یارتان که اینطور افتخار آفریدید برای بانوان مسلمان ایرانی.

«فاطمه فرجادیان»؛ دانشمند ۴۳ ساله شیرازی است با دکترای رشته شیمی پلیمر از دانشگاه شیراز که به‌تازگی دانشمند برترِ جهان شناخته شده است. کشف پادزهر قطعی قرص برنج که در مرحله کارآزمایی بالینی است، توسط این دانشمند ایرانی صورت گرفته است. این دانشمند با ترکیبات جدید توانسته محصولات دارویی جدید تولید کند که این ترکیبات استفاده‌شده در پروژه‌ها دارای ساختار نوآورانه بوده‌اند.

این بانوی ایرانی از دلیل موفقیتش می‌گوید: «به خاطر تحقیقاتی که در زمینه ترکیبات نانو ساختار داشتم و در سطح جهان مراجعات زیادی به این تحقیقات شد؛ اسم من جز افراد ۲ درصد پژوهشگران پراستناد برتر جهان قرار گرفت، فهرست مربوطه توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد با بررسی ایندکس علمی اسکوپوس بر اساس شاخص ترکیبی اعلام شده است.» البته که خانم فرجادیان مثل بسیاری از دانشمندان دیگر با اینکه چند باری برایش فرصت مهاجرت پیش آمده اما تعهد و دین به وطن پایش را برای همیشه در ایران پاگیر کرده است.


واکسن

*واکسن سینه پهلوی کودکان ایرانی شد

معلوم نیست؟ رزق محرم را می گوییم که اینطور روانه شده به بسته خبر خوب ما و هر خبر از آن یکی غرورآفرین‌تر. افتخار کنید به ایران و دانشمندانمان که ایران به فناوری ساخت یکی از پیچیده‌ترین واکسن‌ها که واکسن سینه پهلو است دست پیدا کرده است. فناوری ساخت این واکسن پیچیده در اختیار 4 کشور است و جمهوری اسلامی ایران نیز پنجمین کشوری است که این فناوری را به دست آورده است. هر دوز از واکسن سینه پهلو حدود 600 هزار تومان در بازار است و بازاری در حدود 3 تا 4 هزار میلیارد تومان دارد.

در حال حاضر واکسن سینه پهلوی کودکان در حال گذراندن مراحل پایانی است و این واکسن، سالیانه برای یک و نیم میلیون نوزاد و برای هر نوزاد باید تعداد 3 دوز تهیه شود که تولید آن در داخل منجر به کاهش ارزبری و کاهش چشم گیر هزینه می‌شود.


کاپیتان سابق تیم استقلال

*کتاب فروشی کاپیتان سابق استقلال افتتاح شد

به قرمز و آبی‌اش کار نداریم. یک وقت نگویید خبرخوبی ها استقلالی‌اند. ما اینجاییم تا کار خوب را جار بزنیم. حالا فرقی هم نمی‌کند آن کسی که خبرخوب را رقم زده استقلالی هست یا پرسپولیسی یا بازیکن گل گهر سیرجان. از قضا بانی این خبرخوب ما کاپیتان سابق استقلال است. شاید اشتباه کنیم اما راستش درمیان فوتبالیست جماعت کسی که عشق کتاب باشد کم دیدیم. ولی «مجتبی جباری» از آن عشق کتاب‌هاست. آنقدر عشق کتاب که مثل خیلی از فوتبالیست‌ها که وقتی وارد فضای کسب و کار می‌شوند یا یک برند رستوران زنجیره‌ای راه می‌اندازند یا مثلاً فروشگاه لوازم ورزشی، آقا مجید جباری یک کتاب فروشی درست و حسابی زده و همین یکی دو روز قبل فروشگاهش را با حضور برخی هنرمندان و دوستان استقلالی افتتاح کرد. تا باشه از این عشق‌ها…

*خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *