خبر خوب| به افتخار زنان وزنه‌بردار ایرانی/ فعال شدن گشت خانه‌های خالی

خبر خوب| به افتخار زنان وزنه‌بردار ایرانی/ فعال شدن گشت خانه‌های خالی

پرچم ایران را می‌شناسید و حتماً بارها با دیدن ترکیب سه رنگ آن، اشک از چشمان‌تان جاری شده. حالا نکته اینجاست که تا به حال به آن علامت وسط پرچم، خوب دقت کرده‌اید؟ این علامت که نشانگر کلمه «الله» است و در عین حال عبارت «لا اله الا الله» را تشکیل می‌دهد، در ۲۰ اردیبهشت ۵۹، یعنی دقیقاً ۴۳ سال پیش، به تصویب رسید.
ما به آینده امیدواریم و منتظریم تا با خشت خشت خبرهای خوبی که هر روز در اینجا می‌بینیم، ایران‌مان به سمت آرمان‌های بلندش حرکت کند.

خبر خوب| به افتخار زنان وزنه‌بردار ایرانی/ فعال شدن گشت خانه‌های خالی

گروه خبر خوب: پرچم ایران را می شناسید و حتما بارها با دیدن ترکیب سه رنگ آن در لحظات خاص، اشک از چشمان‌تان جاری شده. ما هم از این خاطره‌ها بسیار داریم. بارها با شنیدن نام ایران، یا موج برداشتن پرچم به اهتزاز درآمده کشورمان، دلمان غنج زده و روحمان جلا گرفته. حالا نکته اینجاست که تا به حال به آن علامت وسط پرچم، خوب دقت کرده‌اید؟ آرمی متشکل از چهار هلال و یک ستون در وسط. این علامت که نشانگر کلمه «الله» است و در عین حال عبارت «لا اله الا الله» را تشکیل می‌دهد، در ۲۰ اردیبهشت ۵۹، یعنی دقیقا ۴۳ سال پیش، به تصویب رسید. ستون وسطش نشانه اقتدار، هلال نشانه رشد و ترکیب متقارن آن بیانگر اعتدال و عدالت است.
ما به آینده انقلاب اسلامی‌مان امیدواریم و منتظریم تا با خشت خشت خبرهای خوبی که هر روز در اینجا می‌بینیم، ایران‌مان با سرعتی فزاینده به سمت آرمان‌های بلندش حرکت کند.

دختر وزنه‌بردار ایران
حتما شما هم شنیده‌اید که فاطمه کشاورز، ملی پوش وزنه‌برداری ایران با ثبت رکورد ۱۰۹ کیلوگرم در دوضرب و ۱۹۴ کیلوگرم در مجموع، صاحب مدال برنز دوضرب و برنز مجموع دسته‌ی ۶۴ کیلوگرم شد. مبارکش باشد، مبارک همه ایرانی‌ها باشد. بازوان جسم و روح و اندیشه‌ات پرتوان، شیرزن ایران!
اما خدمتتان بگویم که یک وقت گمان نکنید که در ایران، زن وزنه‌بردار تک و توک داریم. ایران پر است از زنان وزنه‌برداری که بارهای سنگین زندگی را بر دوش و شانه و دست می‌گیرند. شاید در کنار خیلی از آنها، کسانی نباشند که برایشان دست بزنند و هورا بکشند و موفقیت‌شان را به آنها تبریک بگویند، اما دل آنها به این قرص است که خدا تلاش‌شان را می‌بیند و فرشته‌ها قربان صدقه‌شان می‌روند. شما هم اگر در نزدیکی‌تان از این زن‌های قهرمان می‌شناسید یا یک روز به یکی‌شان برخورد کردید، حتما از مقام پهلوانی شان تقدیر کنید؛ با یک جمله امیدبخش، با یک هدیه کوچک، با یک دعای خیر.

ویروسی خزنده و واگیردار

مهم، حساسیت به اتفاقات پیرامون است. مهم نیست که آن موضوعات خیلی کلان و بنیادین باشند، یا در ظاهر جزئی و سطحی. چه بسا وقایعی که در ظاهر کم‌اهمیتند اما می‌توانند سرنوشت یک فرد یا حتی یک ملت را عوض کنند.
مهم این است که ما با ویروس خزنده و واگیردار «ولش کن!» مبارزه کنیم و حواس‌مان جمع باشد که در دور و بر ما چه می‌گذرد و وظیفه ما در قبال آن‌ها چیست. تجربه این مخاطب بزرگوار را بخوانید و ببینید چه مسایلی دور و بر ما هستند که گاهی ممکن است اصلا به مخیله‌مان هم خطور نکند که می‌توان آن‌ها را پیگیری کرد و اختلالی را برطرف نمود.
«سلام. یه سری موارد خیلی جزئی هستن که ما فکر می‌کنیم حتما به ذهن دیگران هم رسیده و حتما مسئولین هم اطلاع دارن، پس نیازی نیست ما اطلاع بدیم.
مثلا من تا حالا دو سه باری پیش اومده که وقتی سوار مترو شدم و دیدم پله برقی یک سمت از مترو خاموشه و مردم دارن غر می‌زنن و از پله‌ها بالا می‌رن، رفتم به مسئولین ایستگاه اطلاع دادم و در کمال تعجب دیدم که می‌گن الان یکی رو می‌فرستیم ببینیم چرا خاموشه. یعنی ما پیش‌فرض‌مون اینه که حتما خرابه و حتما خودشون می‌دونن که خاموشه، ولی می‌بینیم شاید کسی اومده اون دکمه رو زده که خاموش شده یا شاید یه مشکل کوچولوی قابل رفع باشه. ولی چند ساعت ممکنه خاموش بمونه و کسی اطلاع نده. همین اتفاقات کوچیک وقتی زیاد می‌شن، ناراحتی مردم رو می‌سازن».

معلمی برای همه ما

حال خانم معلم خوب است، خیلی خوب! گاهی خسته می‌شود، شاید گاهی دستش خالی باشد، اما زندگی در او زنده است. او حال خوب را از لبخندی می‌گیرد که روی صورت دانش‌آموزانش می‌نشیند و رحمتی که خدا به واسطه این لبخندها، شامل حالش می‌کند. و این حال خوش، جریان می‌یابد و بچه‌های کلاس خانگی‌اش، دانش‌آموزان مدرسه، اعضای خانواده‌اش و چه بسا انسان‌های بسیار دیگری را، معطر به عطر زندگی می‌کند.
از خانم معلمی حرف می‌زنیم که بچه‌های کار و بچه‌های بی‌بضاعت را در خیابان پیدا می‌کند و آنها را به کلاسی که بعدازظهرها در خانه‌اش برقرار است، دعوت می‌کند.
ما این روح بلند خانم معلم را، این عشق عمیق او به رشد دادن انسان‌ها را، این امیدی که در قلب اوست را، از عمق جان می‌ستاییم و به آن غبطه می‌خوریم. خانه‌ات در هر دو جهان آباد، خانم معلم!

گشت به دنبال شماست!

آیا شما مالک خانه‌های خالی هستید؟ آیا خوشتان می‌آید که همین طور بیخود و بی‌جهت خانه بخرید و رهایش کنید به دست باد؟! آیا دلتان می‌خواهد مسکن و ماوایی برای پرواز مگس‌ها، انبارداری مورچه‌ها و تجمعات خانوادگی سوسک‌ها تدارک ببینید اما از مسکن دادن به موجودی دو پا به نام انسان، پرهیز دارید؟! بله! با شما هستیم! با شما صاحبان خانه‌های خالی! بترسید! بلرزید! گشت به دنبال شماست!
باور ندارید؟! این شما و این صحبت‌های مشاور وزیر مسکن: «گشت‌های مشترک شهرداری و سازمان امور مالیاتی برای شناسایی میدانی خانه‌های خالی در مناطق مختلف شهری که خانه‌های خالی در آن مناطق هستند برقرار خواهد شد».
علاوه بر اشخاص حقیقی، اشخاص حقوقی هم باید بر خود بلرزند که ظاهراً قضیه جدی است. چرا که «وزارت راه و شهرسازی از سامانه‌هایی که در اختیار دارد و همچنین اطلاعاتی که از سامانه‌های سایر دستگاه‌ها اخذ کرده است، بزرگ‌مالکانی را که دارای خانه‌های خالی هستند از جمله بانک‌ها و سایر نهادهای دولتی شناسایی کرده است و سازمان امور مالیاتی برای تعدادی از آنها برگه تشخیص ارایه کرده است و تعدادی از آنها نیز تعیین تکلیف شده است».
نکند نه شخصیت حقیقی هستید، نه حقوقی؟! آهان! شخصیت تجاری هستید! همان بنگاه‌های معاملات ملکی خودمان! شما هم حواستان را جمع کنید. اگر حسابتان پاک است، که ان شاالله همین طور است، که دیگر جای ترس و لرز نیست و شما را از محاسبه چه باک است؟! اما اگر خدای نکرده، گاهی دست‌تان لرزیده و عددی را بالا و پایین کرده، از همین حالا تغییر رویه بدهید که اگر گشت وزارت مسکن هم سراغتان نیاید، گشت حساب و کتاب الهی، دنبال‌تان می‌آید.

آیت‌الله العظمی «سید عبدالحسین لاری»

نامی ناشناخته اما بلند

دیروز، ۱۹ اردیبهشت، سالروز درگذشت بزرگ مردی به نام آیت‌الله العظمی «سید عبدالحسین لاری» بود. شاید بسیاری از ما نام او را نشنیده باشیم و از جایگاه رفیع و عظمتش بی خبر باشیم. برای آنکه بدانید چرا شناخت این فرد مهم است، این جملات رهبرمعظم انقلاب ببینید: «مرحوم آقا سید عبدالحسین لاری در نوع خودشان، یک روحانی بینظیرند… که من نظیرش را تا زمان خودمان – یعنی تا زمان امام خمینی رضوان‌الله‌تعالی‌علیه – واقعاً در هیچ کس سراغ ندارم؛ با این عظمت مقام و شموخ آن مرتبه‌ی علمی و سیاسی و فرهنگی و آگاهی و شجاعت».

پیشنهاد ما این است که خودتان این نام را جستجو کنید و از احوالات و افعال ایشان، مفصل باخبر شوید. اما همین قدر درباره آقا سید عبدالحسین بگوییم که خوی ضداستعماری و منش استکبارستیزانه ایشان، موجب محبوبیت این شاگرد برجسته میرزای شیرازی شده است.

نقل است که یک روز مرحوم لاری می‌بیند کالسکه‌ای در فیروزآباد فارس در حال حرکت است. می‌پرسد «این کالسکه چیست؟» مشخص می‌شود افراد سوار بر آن چند کاردار و سفیر خارجی و مستشار روس هستند. به محض اطلاع از این موضوع حال ایشان به شدت منقلب می‌شود به‌گونه‌ای که سه روز لب به غذا نمی‌زند و می‌گوید آن غیرت مسلمانی کجاست که دشمن خارجی می‌تواند این‌طور در کشور اسلامی به راحتی حرکت کند؟

رهبر انقلاب در واکنش به این ماجرا فرموده اند «ای کاش یک جو غیرت این مرد بزرگ در میان برخی سران کشورهای اسلامی بود تا این‌گونه تن به ذلت ندهند … فتوای آن مرحوم درباره‌ اجناس خارجی با اینکه ده‌ها سال پیش صادر شده اما هنوز زنده است و برای امروز ما راهگشا است و باید فراروی استقلال اقتصادی ما قرار گیرد.»

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هریک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *