خبر خوب | تنت به ناز طبیبان نیازمند شد؟ «بیمهٔ سلامت» هست!

خبر خوب | تنت به ناز طبیبان نیازمند شد؟ «بیمهٔ سلامت» هست!

قطع رابطه با خانواده و نزدیکان؟! حتماً شوخی می‌کنید! این کارها را کنار بگذارید. مگر می‌شود آدم از ریشه‌های خودش جدا شود و دوام بیاورد؟ اگر خدای ناکرده، در شرایط پیچیده‌ای مرتکب این اشتباه شده‌اید، بیایید همین امروز تمامش کنید.
برای شاد کردن دل امامان بزرگوارمان هم که شده، دلخوری‌هایتان را کنار بگذارید. دنیا دو روز است…

خبر خوب | تنت به ناز طبیبان نیازمند شد؟ «بیمهٔ سلامت» هست!

گروه خبر خوب: دین ما دین مهربانی است و پیشوایان‌مان الهه‌های مهربانی! مهربان‌تر از این خاندان کجا سراغ دارید؟ حضرت علی علیه‌السلام در نامهٔ ۴۷ نهج‌البلاغه خطاب به امام حسن (ع) و امام حسین (ع) می‌فرمایند: «فرزندانم؛ شما را به ارتباط بیشتر با یکدیگر و بذل و بخشش به هم و لطف و صمیمیت میان همدیگر سفارش می‌کنم و از قطع ارتباط و جدایی و تفرقه برحذر می‌دارم.». این را البته مولا به حسنین‌شان گفته‌اند که ما بشنویم.

این حرکات سخیف فقط از ما برمی‌آید، نه برترین بندگان خدا. قطع رابطه با خانواده و نزدیکان؟! حتماً شوخی می‌کنید! این کارها را کنار بگذارید. مگر می‌شود آدم از ریشه‌های خودش جدا شود و دوام بیاورد؟ اگر خدای ناکرده، در شرایط پیچیده‌ای مرتکب این اشتباه شده‌اید، بیایید همین امروز تمامش کنید. گوشی را بردارید و شمارهٔ عزیز و خویش خود را بگیرید تا به قطع رابطه پایان دهید. می‌بینید که! نه خدا را خوش می‌آید، نه مولای محبت و معرفت را!

برویم سراغ خبرهای خوب؟ چند تایش را برایتان سوا کرده‌ایم…

اگر تنت به ناز طبیبان نیازمند شد بیمهٔ سلامت هست!

خدا نکند پایتان به بیمارستان برسد و نیاز به دکتر و دوا پیدا کنید. جیب خودتان که هیچ، بسته به نوع و شدت بیماری، ممکن است حتی جیب اطرافیان‌تان هم خالی شود. برای همین است که می‌گویند بیمه نعمت است آقا؛ نعمت! چرا در مملکتی که روی گنج نشسته، مردم از این نعمت برخوردار نباشند؟ خبر آمده که ۶ میلیون نفر از ۳ دهک نخست، رایگان بیمه شده‌اند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: «در حوزهٔ بیمهٔ همگانی سلامت با کمک مجلس و اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان، ۶ میلیون نفر از ۳ دهک نخست به طور رایگان تحت پوشش بیمهٔ سلامت قرار گرفتند.».

البته آقای وزیر گفته هنوز هم مشکلاتی در این زمینه وجود دارد که رفع آن نیازمند تصویب قانون پایدار برای بیمهٔ همگانی است. ما هم امیدواریم با تصویب قوانین لازم، یکی از زیرساخت‌های مهم برنامهٔ سلامت خانواده، یعنی بیمه، برای همیشه سروسامان بگیرد و نگرانی مردم در این حوزه رفع شود.

«تختهٔ مهربانی» به نام مهر مهدوی و یک خیر ماندگار

دیوار مهربانی را که خاطرتان هست؟ حالا یک فرد خلاق پیدا شده که چنین چیزی را برای مغازه‌های مختلف طراحی کرده. اسمش را نگفت. راستش ما هم اصرار نکردیم. چون تأکید کرد که «اگر نام و نشان می‌خواهید حرف نمی‌زنم.». گویی گمنامی، معاملهٔ او بود با امام زمانش. نخواستیم معاملهٔ شیرین‌شان را به هم بزنیم.

این جوان که از لهجه‌اش فهمیدیم مشهدی است، می‌گوید: «چند سال پیش کتاب «آن سوی مرگ» را که خواندم حالم خیلی خراب شد. چند روز به هم ریخته بودم و گریه می‌کردم. دوست داشتم کار خیری انجام بدهم که آثارش ماندگار باشد. نه اینکه مثلاً به یک نیازمند کمک کنم و تمام. دوست داشتم ادامه‌دار باشد. روز عید نوروز پیاده راه افتادم به سمت حرم امام رضا علیه‌السلام تا سلامی بدهم و برگردم. در همان مسیر، آقا امام رضا (ع) این ایده را به من هدیه دادند. آن را نذر مهر مهدوی کردم تا هم کار خیری کرده باشم و هم فرهنگ مهربانی را نشر دهم.».

بچه‌های خیریهٔ «مهر مهدوی» به نام امام زمان (عج) و از طرف ایشان کار خیر می‌کنند و دست خلق‌الله را می‌گیرند. چون می‌خواهند کاری کنند که نام حضرت مهدی (عج) مساوی شود با کار خوب.

ایدهٔ این جوان باصفا بسیار جذاب است. صاحب مغازه یک تخته با طراحی زیبا به دیوار مغازه‌اش می‌آویزد. هر کس خواست کار خیری کند، مبلغی را کارت می‌کشد و رسیدش را روی این تخته قرار می‌دهد. فرد نیازمند هم رسید را از روی تخته برمی‌دارد و به مغازه‌دار می‌دهد تا کارش راه بیفتد. این تخته را در هر مغازه‌ای با هر خدماتی می‌توانید نصب کنید. پس بشتابید! شمارهٔ تماس طراح «تختهٔ مهربانی» را از گوشهٔ تخته بردارید و برای مغازه‌تان تخته سفارش دهید.

جناب سروان، شهروند زیبابین! دست هر دوی شما درد نکند!

حتماً قبول دارید که ازخودگذشتگی و جان‌فدایی برای هم‌وطن و هم‌نوع در خون ما ایرانی‌هاست. خصوصاً پلیس‌های این آب و خاک که فرقی ندارد افسر کدام رده و کدام حوزه باشند، وقتی پای جان مردم در میان است، افسر راهنمایی و رانندگی هم در قامت یک آتشنشان ظاهر می‌شود و خطر را از مردمش دور می‌کند. این روحیه است که باعث انسجام ملی می‌شود و به ما هویت می‌دهد.

ماجرا از این قرار است که در خیابان شمس‌آبادی اصفهان یک خودرو آتش می‌گیرد و ترافیک ایجاد می‌کند. افسر راهنمایی و رانندگی با کپسول آتشنشانی به سراغ خودروی در حال سوختن می‌رود و آن را خاموش می‌کند تا خطر انفجار و آسیب به مردم رفع شود.

خیلی از ما در چنین شرایطی فرد ازخودگذشته را در دل‌مان تشویق و تحسین می‌کنیم. اما کمترند افرادی که این تشویق و تحسین را به زبان بیاورند و از آن فرد تشکر کنند. قسمت زیباتر این داستان، تشکر ضبط‌کنندهٔ فیلم است که به افسر می‌گوید: «جناب سروان، دستت درد نکنه!». شهروند زیبابین! دست شما هم درد نکند!

دریاپاک برای خلیج تا ابد فارس

نگاه نکنید که مافیا در خودروسازی باعث شده کمیت‌مان بلنگد و بعضی از خودروهایمان شده‌اند راهی برای رسیدن به خدا و شتافتن به دیار باقی! تخصص جوانان ایرانی را اینجا ببینید که موشک می‌سازیم، نقطه‌زن! پهپاد می‌سازیم، رادارگریز! کشتی می‌سازیم، بیا و ببین! با ۵۵ متر طول، ۱۳ متر عرض و ۶ متر ارتفاع! تصور کنید چه هیبت و عظمتی از کار درمی‌آید.

ما ایرانی‌ها خیلی به پاکیزگی اهمیت می‌دهیم و اصلاً دوست نداریم دور و برمان کثیف باشد. خانه‌تکانی اسفند ماه را که فراموش نکرده‌اید؟ این کشتی را هم برای همین ساختیم؛ اما برای استفاده در دریا! اسمش را هم گذاشتیم کشتی «دریاپاک۱» تا در تمیز کردن خلیج همیشه فارس و دریای زیبای عمان عصای دست‌مان باشد.

از سال ۱۳۹۴ که دریاپاک را به آب انداختیم، این کشتی اولین شناور جمع‌آوری‌کنندهٔ آلودگی‌های نفتی در آب‌های خلیج فارس و دریای عمان در منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود. این شناور می‌تواند روزانه ۵۵۰ متر مکعب مواد آلوده‌کنندهٔ دریا و ضایعات نفتی را جمع‌آوری کند. دریاپاک را سازمان بنادر و دریانوردی با اعتبار معادل 21 میلیون یورو به مجتمع کشتی‌سازی بندرعباس (ایزوایکو) سفارش داده و متخصصان و مهندسان توانمند داخلی در مدت چهار سال آن را ساخته‌اند.

تازه قول دریاپاک‌های ۲ و ۳ را هم داده‌اند. چشم‌مان روشن، خدا قوت!

امامان ما با پول خودشان، صلح و صفا برقرار می‌کردند

همان طور که در ابتدای گزارش از مولا علی علیه‌السلام روایت کردیم، ایشان اصلاً خوش ندارند بین فرزندان‌شان کدورت و دلخوری باشد. می‌دانید که حضرت، پدر ما امت هستند و ما هم فرزندان‌شان محسوب می‌شویم. از قضا این اخلاق را همهٔ ائمه داشته‌اند و می‌کوشیدند مشکلات بین شیعیان‌شان را حل کنند و بین‌شان صلح و صفا را برقرار.

مثلاً از «ابوحنیفه سابق الحاج» نقل شده که روزی با دامادش، بر سرِ میراثی با هم مشاجره می‌کردند که مفضّل از راه رسید. چند لحظه کنارشان ماند و بعد آنها را به خانهٔ خود دعوت کرد و در آنجا با چهارصد درهم مسألهٔ میان آن دو را حل کرد و آنها را با هم به توافق رساند. بعد گفت: «بدانید که این پول، از مال من نیست؛ بلکه امام صادق علیه‌السلام به من دستور داده که هر گاه دو نفر از ما شیعیان در چیزى نزاع کردند، میان آنها صلح دهم و آن مبلغ را از اموال ایشان بپردازم. پس این پول، از اموال امام صادق علیه‌السلام است.». (نقل به مضمون از کتاب اصول کافی مرحوم کلینی)

برای شاد کردن دل امامان بزرگوارمان هم که شده، دلخوری‌هایتان را کنار بگذارید. دنیا دو روز است…

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *