خبر خوب| نقشه‌هایی که نام «اسرائیل» در آن محو شد

خبر خوب| نقشه‌هایی که نام «اسرائیل» در آن محو شد

این روزها خبرهای خوبی از طرفداران مردم فلسطین می‌شنویم؛ از محو شدن نام اسرائیل در نقشه‌ها تا کمک‌ مالی مردم یمن و تحریم کالاهای اسرائیلی از سوی مردم جهان، به امید روزی که نام «اسرائیل» غاصب از صحنه روزگار محو و نابود شود.

خبر خوب| نقشه‌هایی که نام «اسرائیل» در آن محو شد

گروه خبر خوب: مبارزه با استعمار و استکبار در خون ما ایرانی‌ها هست، تاریخ به خوبی یاد دارد که ایرانی‌ها زیر بار ظلم نمی‌روند و این خصلت را حتی به دوستانشان هم منتقل کرده اند، دوستدارانی در آن سوی مرزها، درست در نزدیکی دریای مدیترانه و در باریکه‌ای به نام غزه! بله! آن‌ها هم یاد گرفته‌اند برای داشتن یک زندگی عزتمندانه باید روی پای خود بایستند و در مقابل ظلم، قاطعانه بایستند. حال که سخن از روحیه استکبارستیزی است، می‌خواهیم از کسی سخن بگوییم که ساواک او را با عنوان «خمینی آذربایجان» می‌شناخت، عالم مرجعی که با ۳۲ واسطه نسبش به امام حسن مجتبی (ع) می‌رسید و در ایام مبارزات علیه رژیم شاهنشاهی همیار و همراه امام خمینی (ره) بود.

او همان کسی است که شعار «مرگ بر آمریکا» را در تبریز رواج داد. سخن از اولین شهید محراب «آیت‌الله العظمی سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی» است که در روز دهم آبان‌ماه سال 1358مصادف با عید قربان، نماز عید را اقامه کرد و در همان روز، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در راه مراجعت به منزل توسط یکی از اعضای گروهک فرقان در خیابان مورد حمله قرار گرفت و در ۶۵ سالگی به شهادت رسید.


«آیت‌الله العظمی سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی»؛ اولین شهید محراب

خب! گفتیم روحیه استکبارستیزی ایرانیان این روزها به سایر نقاط جهان هم سرایت کرده است، برای همین اولین خبر خوب ما هم بر این پاشنه می‌چرخد، خبری مهم و جالب توجه که نشان از تغییر نگرش جهان نسبت به اسرائیل دارد.

نام اسرائیل از نقشه‌های چین محو شد

کشور «چین» که غول اقتصادی دنیا است و کشورش دومین کشور پرجمعیت دنیا لقب گرفته، دارای تفکراتی خاص است و بر اساس ایدئولوژی‌اش کارهایش را پیش می‌برد، حال این کشور کاری کرده است که صدای غربی‌ها را درآورده است، حکایت این است که روزنامه وال‌استریت ژورنال گزارش داده «نقشه‌های آنلاین چینی بایدو و علی‌بابا مرزهای شناخته‌شده بین‌المللی اسرائیل و همچنین سرزمین‌های فلسطینی، به‌ علاوه شهرهای کلیدی را مشخص می‌کند، اما نام «اسرائیل» را به وضوح مشخص نمی‌کند. در حالی که حتی نام کشورهای کوچکی مانند لوکزامبورگ در نقشه نوشته شده است، برای همین با این شرکت‌ها تماس گرفتیم تا دلیل حذف را اعلام کند که پاسخی دریافت نشد».


به امید روزی که در تمام نقشه‌های جهان بنویسند کشور «فلسطین»

بله! دیگر گذشت آن زمانی که مردم جهان کم‌تر در کنار مردم مظلوم فلسطین بودند،‌ بلکه در آینده‌ای نزدیک در اثر حمایت‌های بیشمار جهان نام «اسرائیل» از کل نقشه‌های جهان نه تنها «محو»، بلکه «حذف» خواهد شد. به امید آن روز.

یمنی‌ها باز هم برای حمایت از غزه گُل کاشتند

چند سالی است که یمن در آتش تجاوز به کشورش می‌سوزد و درگیر جنگ است، اما وقتی یمنی‌ها مظلومیت مردم مسلمانان غزه را می‌بینند با این وجود سیل کمک‌های مردمی آن‌ها سرریز می‌شود، جدا از کمک‌های غیرنقدی، آن‌ها در اوج بحرانشان ۲۵۰ هزار دلار تقدیم شجاعان غزه کردند.


یمنی‌ها خودشان کم مشکل ندارند، اما باز هم به فکر مردم فلسطین هستند

اعلام کالاهای‌ ممنوعه صهیونیستی تا هفته آینده در ایران

از شروع «طوفان‌الاقصی» در ۱۵ مهرماه گذشته، خیل درخواست‌های مردمی در کشور برای تحریم ورود کالاهای اسرائیلی فزونی یافت، حتی خبرهایی هم در این زمینه منتشر شد که از مردم خواسته شده است از خرید چنین کالاهایی امتناع کنند،‌ حال خبر خوب ماجرا این است که معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه قول داده است فهرست کالا‌های مرتبط با شرکت‌های صهیونیستی به ‌زودی نهایی و تا هفته آینده به وزارت صمت ارسال شود و به این ترتیب بعد از ارسال فهرست، وزارت صمت ثبت سفارش کالا‌های اعلامی را ممنوع خواهد کرد.(اینجا)


به زودی در ایران ورود این کالاها ممنوع می‌شود

خودکفایی ۵۳ هزار و ۶۰۰ مددجوی کمیته امداد

آخرین خبر خوب امروز ما مربوط به جشنی به نام «بلندای همت» است که سرتاسر این جشن حکایت از خبرهای خوب از سراسر ایران است، زیرا در این جشن از آخرین آمارهای مرتبط با خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) می‌شنوید که با تلاش خودشان و با حمایت کمیته امداد می‌توانند روی پایشان بایستند و بر مشکلات فائق آیند.

طبق آخرین آماز از ابتدای سال جاری ۵۳ هزار و ۶۰۰ خانوار مددجو در استان‌های مختلف در قالب جشن «بلندای همت» به خودکفایی رسیده و از حمایت کمیته امداد خارج شده‌اند. البته قرار است تا پایان سال نیز ۵۰ هزار مددجوی مجری طرح‌های اشتغال کمیته امداد به توانمندی رسیده و خودکفا ‌شوند تا تعداد مددجویان خودکفا شده در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۱۰۰ هزار نفر برسد.


وقتی به جای ماهی گرفتن، ماهیگیری یاد می‌دهی

ثمره اخلاقی نهفته در تعاملات اجتماعی

این دنیای امروز طوری شده که انگار درگیر زندگی ماشینی شده‌ایم، معاشرت و مراودات اجتماعی هم در دایره محدودی قرار گرفته است، اگر وقت کنیم یک سری به فامیل و بستگان می‌زنیم و اگر نه دوباره شنبه‌ای می‌آید و تا جمعه‌اش خودمان را درگیر کار می‌کنیم. چه رازی در تأکید اسلام بر حضور در اجتماع، بستگان و صله رحم نهفته است که زیاد به آن تأکید داشته است؟ مرحوم آیت‌الله محی‌الدین حائری شیرازی از اساتید اخلاق پرده از این راز بر می‌دارد: «هسته دانه‌های انار، از کروموزوم‌ها و چیزهایی که در هسته آن انار اولیه و وراثت آن بوده شکل می‌گیرد. بعضی از هسته‌ها پهن، و بعضی‌ها باریک و کشیده است. هسته بعضی از انارها زیر دندان خُرد می‌شود و هسته بعضی‌ها استخوانی و محکم است. اینها مربوط به وراثت است؛ اما حالت چندوجهی این دانه انار در رابطه با دانه‌های اناری که در کنارش قرار گرفته، و به ‌وسیله آن‌ها شکل می‌گیرد. اَشکال جانبی هر دانه انار مربوط به اصطکاک‌هایی است که با دانه‌های مجاورش داشته است.

اخلاق اجتماعی هر انسان نیز در اصطکاک و ارتباط او با دیگران شکل می‌گیرد. اگر دانه اناری را فرض کنید که دوروبر آن خالی باشد و دانه اناری نزدیک آن نباشد، طبیعی است که این چند بُعدی بودن از کَفَش می‌رود و مخروطی‌شکل می‌شود دیگر شکیل و تراشیده نیست. انسانی هم که نه همسایه‌ها با او معاشرت کنند، نه دوستان، نه خویشاوندان و آشنایان، و نه کارگزاران حکومتی، آن تراشیده شدن در او صورت نمی‌گیرد. همه از فاصله دور می‌آیند و احوالی از او می‌پرسند و می‌روند و هیچ‌کس در خانه‌اش پا نمی‌گذارد.

بچه‌اش هم که از مادر اجازه می‌گیرد تا به خانه همسایه برود، مادرش می‌گوید: آن‌ها که نمی‌آیند اینجا؛ تو چرا می‌خواهی به خانه آن‌ها بروی؟. این وضعیت باعث قطع رابطه می‌شود و آن تراشیده شدن صورت نمی‌گیرد. الماسی که در معدن نتراشیده باقی مانده باشد، چندان قیمتی نیست. با تراشیدن، از وزن الماس کاسته می‌شود؛ اما در نتیجه آن خوش‌تراش شدن، بسیار قیمتی می‌شود و خریداران بسیاری پیدا می‌کند.

خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *