خط ویژه| آیا جریان غربگرا از آزادی دیپلمات ایرانی و پرتاب موشک خرمشهر ناراحت است؟
نحوه پوشش خبرهای مرتبط با خبرنگاران بازداشتی در اغتشاشات سال گذشته توسط رسانه های معاند، بیش از هر چیز، از نگرانی آنها حکایت می کند.
فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
جریان غربگرا از آزادی دیپلمات ایرانی و پرتاب موشک خرمشهر ناراحت است؟!
در روزهای اخیر رسانه های معاند و همچنین مقامات آمریکایی، اروپایی و رسانه های صهیونیستی از انتشار ۲ خبر، عصبی شده و با خشم و ترس نسبت به آن واکنش نشان دادند.
یکی پرتاب موفق موشک بالستیک «خرمشهر ۴» بود و دیگری بازگشت «اسدالله اسدی» دیپلمات ایرانی به میهن پس از ۵ سال اسارت و بازداشت غیرقانونی.
رسانه های معاند و فعالین ضدانقلاب در خارج از کشور به خیال خام خود تصور می کردند که به واسطه جنگ ترکیبی در سال گذشته، کار جمهوری اسلامی تمام است. اما نه تنها این خیال خام به واقعیت تبدیل نشد بلکه ایران قوی تر گذشته به مسیر خود ادامه داد.
نشان به آن نشان که به فاصله تنها ۲۴ ساعت، هم موشک بالستیک ایرانی با بُرد بیش از ۲ هزارکیلومتر رونمایی شد و هم دیپلمات اسیر کشورمان به وطن بازگشت.
انتشار خبر آزادی دیپلمات ایرانی آنقدر اپوزیسیون را به وحشت انداخت که حتی برخی از آنها اعلام کردند که دیگر برای ماندن هیچ یک از فعالین اپوزیسیون در کشورهای غربی تضمینی وجود ندارد و امکان استرداد آنان به ایران وجود دارد. جماعتی که دیروز مدعی بود که حاکمیت در ایران در حال سقوط است، حالا به چه کنم چه کنم افتاده و وحشت از اینکه مبادا توسط دولت های غربی به ایران تحویل داده شود.
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود. متاسفانه در اقدامی مسبوق به سابقه برخی رسانه ها در داخل کشور که منتسب به جریان غربگرا هستند، این دو خبر بسیار مهم را سانسور کردند.
در همین رابطه روزنامه های سازندگی- منتسب به حزب کارگزاران-، شرق، آرمان امروز، آفتاب یزد، مردم سالاری و…خبر پرتاب موشک خرمشهر را سانسور کردند و روزنامه های شرق، آرمان ملی، آفتاب یزد و…خبر مربوط به آزادی دیپلمات ایرانی را سانسور کردند.
سوال اینجاست که آیا این رسانه ها از آزادی دیپلمات ایرانی که ۵ سال به صورت غیرقانونی بازداشت بود، ناراحت هستند؟! همچنین آیا این رسانه ها از پرتاب موشک ایران که نماد قدرت دفاعی کشورمان است، ناراحتند؟!
عصبانیت ضد انقلاب از آزادی دیپلمات ایرانی
عصبانیت عبدالله مهتدی از آزادی دیپلمات ایرانی
عیانیت معاندین از موفقیت موشکی
نوع واکنش BBC به موفقیت موشکی ایران
BBC و صدای آمریکا، بلندگوهای انجمن منتسب به روزنامه نگاران اصلاح طلب
بی بی سی فارسی در مطلبی نوشت: «انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران خواستار آن شده که دادگاه الهه محمدی و نیلوفر حامدی، دو روزنامه نگار زندانی «بصورت علنی و عادلانه» برگزار شود.این انجمن گفته است از همان ابتدای دستگیری این دو روزنامه نگار، «اتهاماتی سوای انجام وظایف حرفهای» به آنها وارد شده است.انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران همچنین گفته که جامعه مطبوعاتی منتظر است که در یک محاکمه «عادلانه و علنی» سرنوشت این روزنامه نگاران را دنبال کند و خواهان روشن شدن صحت و سقم این اتهامات هستند.»
خوراک سازی انجمن صنفی برای ضد انقلاب
بی بی سی فارسی در ادامه نوشت: «این دو روزنامهنگار درباره جان باختن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد و همچنین مراسم خاکسپاری او گزارش تهیه کرده بودند و پس از آن بازداشت شدند.پس از آن وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران در بیانیه مشترکی که در آبان ماه سال گذشته منتشر کرد، این دو روزنامه نگار را که برای تهیه گزارش درباره کشته شدن مهسا امینی و تشییع جنازه او مطالبی منتشر کردند، «وابسته» و «آموزشدیده سرویسهای اطلاعاتی» دانستند.»
خوراک سازی انجمن صنفی برای ضد انقلاب
حمایت جاسوس ایران – آمریکایی از خبرنگاران متهم
این چندمین بار است که رسانه های معاند در نقش بلندگوهای تبلیغاتی به فعالیت ها و موضعگیری های انجمن صنفی منتسب به روزنامه نگاران اصلاح طلب ضریب می دهند.
اما نحوه پوشش خبرهای مرتبط با خبرنگاران بازداشتی در اغتشاشات سال گذشته توسط رسانه های معاند، بیش از هر چیز، از نگرانی آنها حکایت می کند.
گفتنی است در آبان ماه سال گذشته بیانیه تبیینی مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران پیرامون حوادث اخیر در کشور منتشر شد. در بخشی از این بیانیه تصریحشد که برخی خبرنگاران شاغل در رسانههای اصلاحطلب در دورههایی که با عنوان «جنگ ترکیبی و براندازی نرم» توسط سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) برگزارشده بود، شرکت کرده بودند.
در همین رابطه در بخشی از این بیانیه تاکید شده بود: «ردّ اطلاعاتی و عملیاتی تعدادی از عناصر مذکور در اغتشاشات اخیر و پیش از آن نیز مشاهده و حسب مورد اقدام مقتضی بهعملآمده است. بهعنوانمثال انتشار اولین عکس از مرحومه امینی روی تخت بیمارستان توسط «ن.ح» صورت گرفت که از آموزشدیدگان همین دورهها در خارج از کشور بود. او با استفاده از پوشش خبرنگاری از اولین افرادی بود که در بیمارستان حضور و استقراریافته، به تحریک بستگان متوفی و ارسال اخبار جهتدار پرداخت.»
«ن.ح» یا همان نیلوفر حامدی، شخصی است که در ظاهر قضیه، خبرنگار روزنامه شرق است. پس از انتشار این اطلاعیه، برخی خبرنگاران منتسب به جریان اصلاح طلب با اعتراض به این بخش از بیانیه نهادهای امنیتی، مدعی شدند که نیلوفر حامدی صرفا یک خبرنگار حرفه ای است و نهادهای امنیتی، بدون دلیل برای او پرونده سازی کرده اند.
اما این ادعای بدون سند و عوامفریبانه در حالی است که پوشش خبرنگاری- به دلیل سطح گسترده دسترسی یک خبرنگار- یکی از بهترین نقاطی است که همواره دستگاه های جاسوسی غربی و عبری بر آن متمرکز بوده و هستند.
پیش از این نیز سابقه داشته است که افرادی در پوشش خبرنگار در داخل ایران فعالیت داشته و پس از بررسی ها و براساس مستندات متقن، مشخص شده است که فرد مذکور، جاسوس سرویس های غربی و عبری بوده است.
اندیشکده آمریکائی کاتو پیش از این در گزارشی مفصل به دولت آمریکا توصیه کرده بود که «شبکه همکار در داخل ایران» را به صورت ویژه تقویت کند.
لازم به ذکر است که نیلوفر حامدی در دورههای ترکیه، چک (پراگ)، آفریقای جنوبی، برای دورههای به ظاهر آموزش خبرنگاری شرکت کرده است، در این دورهها، پراگ صراحتا درباره براندازی بوده است.
در سالهای گذشته اسنادی منتشر شد که نشان میداد برخی از خبرنگاران فعال در رسانههای جریان غربگرا با نام مستعار در رسانههای معاند فعال بوده و به نوعی به صورت نیابتی به تهیه خوراک رسانهای برای آنها اقدام میکردهاند.
پایان پیام/.