ساخت فیلم حضرت موسی (ع) با فناوری تسریع می‌شود

ساخت فیلم حضرت موسی (ع) با فناوری تسریع می‌شود

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در خصوص طول کشیدن پروژه‌های فرهنگی گفت: با ایجاد زیرساخت‌های صنعتی تولید فیلم و سریال می‌توان زمان این پروژه‌ها را کاهش و اثربخشی را افزایش داد.

ساخت فیلم حضرت موسی (ع) با فناوری تسریع می‌شود

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، ستادهای معاونت علمی و فناوری وظیفه توسعه فناوری یا کمک به رسوخ فناوری در دستگاه‌ها، صنایع یا نهادهای متقاضی هستند را دارند. در این بین، ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم که به نوعی بازیگر دولتی زیست‌بوم صنایع خلاق است، وظیفه دارد شرکت‌ها و مجموعه‌هایی را شناسایی و یا حمایت کند که راه حل نوآورانه یا فناورانه آن‌ها عطوف به مسائل فرهنگی یا اجتماعی کشور است.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری فارس درخصوص وظایف این ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم یک نقش توسعه‌ای دارد و یک نقش فناوری. این ستاد خود متشکل از حداقل 8 وزارتخانه و 10 دستگاه مرتبط با حوزه فرهنگی است و شأن آن، شأنی هماهنگ‌کننده و تکمیل‌کننده است و به هیچ وجه متولی نیست.

وی تصریح کرد: برای مثال، در حال حاضر توسعه نوعی دوربین مد نظر ستاد است که در ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم پیگیری می‌شود. دغدغه ستاد ما، توسعه فناوری نیست و قصد آن حمایت از مجموعه‌هایی مانند زیست‌بوم فیلم و سریال است که «اثر اجتماعی» خلق می‌کنند. در برخی موارد مانند تولید فیلم نیز مشکل ما نبود زیرساخت‌های صنعتی فیلم و سریال است؛ نتیجه این امر این است که پروژه‌های فیلم‌سازی بزرگ ما نمی‌تواند در زمان مناسب به ثمر برسند.

حسنلو در تشریح دلیل طول کشیدن پروژه‌های بزرگ فرهنگی گفت: پروژه فیلم حضرت موسی (ع) یا حضرت سلمان (ع) تا به الان حدود 10 سال طول کشیده است و این باعث شده است اثرگذاری ما در زمینه اجتماعی با افت شدید مواجه شود. فیلم‌هایی مانند مختارنامه یا یوسف پیامبر اثر اجتماعی فراوانی که در کشور به دنبال داشته است، در زمان طولانی ساخته شده‌اند.

او تأکید کرد: قطعا اگر بتوانیم با زیرساخت‌های فناورانه و تولید صنعتی فیلم، زمان تولید فیلم را کاهش و به سطحی که در دنیا اتفاق می‌افتد، برسانیم، می‌توانیم این زیست‌بوم را اثربخش‌تر و اقتصادی‌تر کنیم. این نقطه، جایی است که معاونت علمی و یا ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم وارد می‌شود. در واقع، فعالیت‌های این بازیگران عمدتا در حوزه توسعه فناوری نیست و معاونت و ستاد در این زمینه کمک‌دهنده است.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *