عصبانیت مشترک اینترنشنال و غربگرایان از ضابطه مندسازی فضای مجازی

عصبانیت مشترک اینترنشنال و غربگرایان از ضابطه مندسازی فضای مجازی

دولت در پی ضابطه مندسازی فضای مجازی است. محصول اصلی این ضابطه مندسازی، تأمین و حفاظت از «امنیت روانی جامعه» است. اما این اقدام مثبت، اعتراض دو طیف را در پی داشته است. یکی جریان معاند و دیگری جریان غربگرا.

عصبانیت مشترک اینترنشنال و غربگرایان از ضابطه مندسازی فضای مجازی

فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

عصبانیت مشترک اینترنشنال و غربگرایان از ضابطه مندسازی فضای مجازی

شبکه تروریستی اینترنشنال در مطلبی به نقل از یک رسانه غربگرا نوشت:«روزنامه شرق در گزارشی نوشت که دولت پلتفرم‌های آگهی مسکن را مجبور کرده که قیمت‌ها را مخفی کنند.این روزنامه یادآوری کرد که دولت از هشت ماه پیش دولت داده‌های بازار مسکن را در درگاه مرکز آمار ایران و بانک مرکزی منتشر نمی‌کند.»

چندی پیش مشاور وزیر راه و شهرسازی از ابلاغ ضوابط انتشار آگهی توسط اپلیکیشن‌های املاک خبر داد. به گفته مشاور وزیر راه و شهرسازی، برخی از آگهی‌های مسکن در این اپلیکیشن‌ها وجود خارجی ندارند و اکثر این آگهی‌ها از سوی واسطه‌ها منتشر می‌شوند که موجب سرگردانی مردم به‌ویژه در فصل اجاره می‌شوند.

مشاور وزیر راه و شهرسازی، قیمت‌سازی بر اساس آگهی‌های غیرواقعی و دامن زدن به التهاب بازار را از دیگر آثار فعالیت وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌های درج آگهی برشمرد و گفت اثر افزایشی این فعالیت‌ها بر بازار ملموس است.

گفتنی است در روزهای گذشته بانک مرکزی در گزارشی اعلام کرد: با مجموع اقدامات انجام شده، نرخ تورم نقطه به نقطه مصرف‌کننده از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به ۱۵ واحد درصد کاهش یافته است. آثار این کاهش را در بازارهای خودرو و مسکن می بینیم و کاهش قیمت اقلام محسوس است. همچنین در ماه گذشته نرخ رشد تورم ماهانه کالا به صفر درصد رسید.

آماری که بانک مرکزی اعلام کرده به معنای ارزانی نیست. این بدان معناست که سرعت و شتاب تورم کاهش پیدا کرده است. تورمی که دولت قبل با نساختن مسکن به شدت به آن دامن زد.

و اما یک نکته مهم در اینجا وجود دارد. دولت در پی ضابطه مندسازی فضای مجازی است. محصول اصلی این ضابطه مندسازی، تأمین و حفاظت از «امنیت روانی جامعه» است. اما این اقدام مثبت، اعتراض دو طیف را در پی داشته است. یکی جریان معاند و دیگری جریان غربگرا.

اعتراض جریان معاند کاملا طبیعی است. چرا که کارویژه اصلی این طیف، هدف قراردادن «امنیت روانی جامعه» و ایجاد اختلال در آن است. اما سوال اینجاست که جریان غربگرا با این همه ادعا، چرا از تأمین و حفاظت از امنیت روانی جامعه، عصبی و پریشان شده است؟!

شائبه ای که ایجاد می شود این است که آیا جریان غربگرا از التهاب در بازار مسکن و قیمت سازی های دروغین منفعتی دارد که اینگونه عصبی و پریشان شده است؟!

ترویج بی حجابی با دفاع از هنجارشکنان

بی بی سی فارسی در مطلبی با عنوان «پلمب ۷۷ مرکز گردشگری و اقامتگاه بوم‌گردی در ایران به خاطر رعایت نکردن حجاب» نوشت:«روزنامه اعتماد در شماره امروز خود در گزارشی در خصوص پلمب واحدهای صنفی و گردشگری نوشته است که در ماه‌های گذشته دست‌کم ۷۷ واحد گردشگری شامل هتل، اقامتگاه بوم‌گردی، سفره خانه سنتی و مرکز بین‌راهی به اتهام «رعایت نکردن شئونات اسلامی و حجاب»، پلمب شده‌اند.»

بی بی سی در ادامه نوشت:«اسماعیل برات، معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ایران به این روزنامه گفته است: «شغل بالغ بر ۷۵۳ نفر از کارکنان این واحدهای گردشگری» به طور مستقیم تحت تاثیر پلمب این واحدها قرار گرفته است. بنابر آمارهای معاون نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری، در میان استان‌های ایران بیشترین سهم پلمپ تاسیسات گردشگری متعلق به استان اصفهان است و ۲۷.۵ درصد از مجموع مراکز گردشگری پلمب شده سطح کشور در این استان قرار دارد.»

جریان غربگرا در سال‌های اخیر هروقت قرار بود برای اجرای امری ضروری تحت عنوان ساماندهی فضای مجازی و مقابله با ولنگاری و کلاهبرداری در فضای مجازی اقدام قاطعی انجام شود، به صف شده و به بهانه ضربه به معیشت مردم، در اجرای آن سنگ‌اندازی می‌کرد.

همین طیف در سال گذشته در مقطعی که اوباش داعشی، گلوی مأمور پلیس را پاره و طلبه بسیجی را شکنجه کرده و حجاب از سر زنان می‌کشیدند و خانه مردم را- که زنان و کودکان در آن حضور داشتند- به آتش می‌کشیدند و مغازه مردم را تخریب می‌کردند، با این بهانه که نباید معیشت مردم تحت تأثیر قرار بگیرد، با پلمب مغازه‌ها- و از جمله واحدهای تجاری متعلق به سلبریتی‌ها- که حامی آشوب و اغتشاش و اعتصاب زورکی بودند، مخالفت کرده و آن را ضربه به معیشت مردم قلمداد می‌کرد.

حالا این روزها سراغ مسئله حجاب رفته و باز هم مقابل قانون گردن‌کشی می‌کند. نکته قابل‌تأمل اینجاست که باز هم در این فقره، تعداد قابل‌توجهی از مراکز تجاری قانون‌شکن در مسئله حجاب، همان مراکزی هستند که سال گذشته از آشوب و اغتشاش دفاع کرده و دنبال اعتصاب زورکی بودند.

این طیف در رویکردی عوام‌فریبانه برای لوث کردن اجرای قانون خطاب به طرف مقابل مدعی است که «چرا بگیر و ببند در مسئله حجاب برای شما مهم‌تر از اقتصاد است؟»! در پاسخ به این مغلطه و سفسطه آشکار باید گفت که تاکید بر مسائلی از جمله ساماندهی فضای مجازی و مقابله با هنجارشکنی در مسئله حجاب و موارد مشابه دیگر، همگی بر پایه قانون و شرع است. علاوه‌بر این، مواردی از جمله ساماندهی فضای مجازی و مقابله جدی با بی‌حجابی، خواسته و مطالبه قاطبه مردم عزیز کشورمان- با گرایش‌های مختلف سیاسی و تیپ‌های مختلف- است.

اتفاقا این جریان غربگرا است که باید به این سؤال پاسخ دهد که چرا ولنگاری و هموار شدن مسیر کلاهبرداری در فضای مجازی و هنجارشکنی و بی‌حیایی در مسئله حجاب و آدمکشی و هتک حرمت زنان و ایجاد آشوب و اغتشاش، برای شما مهم‌تر از اقتصاد و معیشت مردم است؟!

پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *