از اسارت تا آزادی؛ حکایت نقشهای «منافقانه» که نقش بر آب شد
به گفته یک کارشناس سیاسی، سیستم قضائی دولت بلژیک عملا افراد بیگناه را تحت تاثیر لابی صهیونیستی به زندان میاندازد.
فارس پلاس؛ دیگر رسانهها- باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پنج سال تمام دیپلمات کشورمان را به جرمی دروغین در پشت میلههای زندان اسیر کردند؛ او، اسدالله اسدی، دبیر سوم سفارت ایران در وین بود که در سال ۲۰۱۸ توسط پلیس آلمان بازداشت و به بلژیک مسترد شد. دلیل این بازداشت هم تهمتی بود که منافقین به وی زدند و مدعی شدند اسدالله اسدی قصد بمبگذاری در نشست سالانه این گروه تروریستی در پاریس را داشته است.
حکایت نشستی برای صندلیهای خالی
نشستی که هرسال در روزهای آخر ژوئن توسط گروهک منافقین در برخی از شهرهای اروپایی برگزار میشود تا بلکه نشان دهند اعضای پیر و فرتوتشان همچنان نفس میکشند. نشستی که البته رسانههای غربی را نیز به تمسخر این گروهک واداشته است؛ برای مثال خبرگزاری آسوشیتدپرس در سال ۲۰۱۵ درباره نشست این گروه تروریستی در برلین اینگونه نوشت: «اغلب حاضران در گردهمایی سازمان مجاهدین خلق با سازماندهی ترتیب دادهشده توسط این گروه از مدارس لهستان و جمهوری چک به برلین برده شدند تا صندلیهای خالی موجود در همایش را پر کنند. این افراد با وعده سفر رایگان به برلین، محل اقامت رایگان و همچنین گردش در شهر برلین به این شهر آورده شدند.»
علاوه بر این روزنامه لوموند فرانسه نیز در گزارشی که در سال ۲۰۱۳ منتشر کرده بود درباره این نشست نوشته بود: «اکثر افرادی که در همایشهای مجاهدین خلق شرکت میکنند نمیدانند برای چه به همایش میروند و تنها به این دلیل که پیشنهادی خوب برای سفر به پاریس، اقامت چندروزه و پول دریافت میکنند، با مسئولان همایش همراه میشوند. معمولاً انتظار چندانی هم از این افراد نمیرود. آنها بعد از سوارشدن به اتوبوس و رسیدن به پاریس آزاد هستند که هر جا خواستند بروند و به گردشگری بپردازند و تنها باید یک بعدازظهر به همایش این گروه رفته و پرچمهایی را در دست گرفته و هرگاه از آنها خواسته شد شادی کرده و پرچمها را تکان دهند.»
نقض قوانین بین المللی توسط مدعیان حقوق بشر
بهرام قاسمی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در آن سالها نسبت به طرح این ادعای کذب برای بازداشت دیپلمات کشورمان واکنش نشان داد و اعلام کرد: «گروهک ترویستی منافقین پس از ناکامی در نشست سالانه خود و برای جبران شکست در کسب حمایت سیاسی در جهت اهداف ضد انسانی و ضد ایرانی خود و نیز با توجه به سفر موفق ریاست جمهوری اسلامی ایران به دو کشور اروپایی همانند گذشته مبادرت به برنامه ریزی و اجرای سناریوی دیگری کردند تا بتوانند ضمن تاثیرگذاری بر این سفر اروپایی نسبت به تخریب جایگاه و موقعیت ایران و ایرانیان نزد افکار عمومی اروپا در این مقطع حساس کنونی تلاش کنند.»
بازداشت اسدالله اسدی علاوه بر اینکه دلیل درستی نیز نداشت بلکه یک اقدام غیر قانونی و نقض قوانین بین المللی نیز محسوب میشد؛چرا که اسدالله اسدی دارای مصونیت دیپلماتیک بود و بر اساس«کنوانسیون وین» مامور سیاسی هیچ کشوری نباید در سفر به سایر کشورها مورد تعرض و یا حتی تعقیب قضائی قرار بگیرد.
از همین رو نیز سعید خطیب زاده، دیگر سخنگوی وزارت خارجه کشورمان، درباره اقدامات ایران در این زمینه گفته بود: «جمهوری اسلامی ایران بازداشت آقای اسدالله اسدی دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در اروپا را اقدامی از اساس غیر قانونی و نقض فاحش قواعد و رویههای بینالمللی و مفاد کنوانسیون ۱۹۶۱ وین قلمداد میکند و براین اساس قبلا مراتب اعتراض شدید خود را به طور رسمی به مقامات دولتهای اروپایی ذیربط ابلاغ کرده است. ما معتقدیم نقض مصونیت دیپلماتیک و بازداشت آقای اسدی و محاکمه وی در بلژیک یک بدعت غیرقابل قبول است و وزارت امور خارجه همچنان، کشورهای درگیر این پرونده را مسؤول نقض حقوق دیپلمات کشورمان میداند و حق پاسخگویی متناسب را برای خود محفوظ میداند.»
و بازهم این «ایران» است که پیروز میشود
در نهایت اما بعد از سالها شکنجه این دیپلمات کشورمان با چهرهای شکسته که گویای رنجی است که در طی این سالها مدعیان حقوق بشر به وی تحمیل کردند شب گذشته به آغوش خانواده بازگشت تا بازهم این ایران باشد که حقانیت خود را در عرصههای بین المللی به نمایش میگذارد.
موضوعی که حسین کنعانی مقدم کارشناس سیاست خارجی کشورمان درباره آن به ما گفت: آقای اسدی بعد از ۵ سال بیگناهی از زندان آزاد شد و این امر نشان دهنده این است که سیستم قضائی دولت بلژیک عملا افراد بیگناه را تحت تاثیر لابی صهیونیستی به زندان میاندازد و با احکام دروغین اقداماتی را انجام میدهد که هم حقوق بشر و هم سیستم قضائی آنها را زیر سوال برده است.
وی ادامه داد: به هرحال با تلاش جمهوری اسلامی ایران وی آزاد شد و به کشور بازگشت، اما یک لکه ننگینی بر پیشانی اتحادیه اروپا نشاند، زیرا در این کشورها عدالت مفهومی ندارد و فقط لابی صهیونیستی در تصمیاماتشان موثر است و گروه جنایتکار منافقین که دستش به خون بیش از ۱۶ هزار ایرانی آغشته است به عنوان مدعی العموم در این خصوص در سیستم قضائی حاضر میشود و با جوسازی این دیپلمات ما را ۵ سال زندانی میکند. اما در نهایت شاهد بودیم این آزادی شکست سنگینی برای منافقینی بود که بعد از ۵ سال تلاش مدام رسانهای و باج دادن به وکلای مختلف نتوانستند در برابر مقاومت ایران پیروز شوند و تلاش این گروه تروریستی علیه ایران خود اینها را در افکار عمومی جهان رسوا کرد که برای دشمنی با ایران هم ترور شخصیتی و هم ترور فیزیکی را در دستور کار خود دارند و متاسفانه تحت حمایت اروپا نیز قرار دارند.
پایان پیام/غ