اشک تمساح رسانه حامی تحریم برای مردم ایران
روزنامههای جریان غربگرا نسبت به مسائلی مانند فقر و وضع مسکن، خوراک رسانه های حامی تحریم ایران را تامین کرده اند. این درحالی است که در زمان تصدی دولت همسو با خودشان این موارد را توجیه و از آنها دفاع میکردند.
فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
اشک تمساح رسانه حامی تحریم برای مردم ایران
سایت صدای آمریکا در مطلبی به نقل از یک روزنامه داخلی نوشت:«روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از تجملگرایی و هزینههای صورت گرفته در «بنیاد مستضعفان» نوشته است که «خود مستضعفان یا در خانههای محقر زندگی میکنند و یا اصولاً خانه ندارند ولی متولیان امور مستضعفان در برجهای رفیع و خیرهکننده مشغول رتق و فتق امورند.»»
اینکه رسانه ای همچون «صدای آمریکا» نسبت به وضعیت اقتصادی مردم در ایران ابراز نگرانی می کند اصلا قابل پذیرش نیست. این رسانه که ارگان فارسی زبان کاخ سفید است، حامی اصلی تحریم و جنایت علیه مردم ایران است.
آمریکا از هیچ جنایتی علیه ملت ایران فروگذار نکرده است و به همین خاطر اصلا در جایگاهی نیست که درباره رسیدگی به مشکلات اقتصادی مردم ایران، نظر بدهد.
و اما روزنامه جمهوری اسلامی نیز بدون هیچ مستندی از عملکرد بنیاد مستضعفان انتقاد کرده است. این در حالی است که این روزنامه منتسب به جریان غربگرا، در دولت قبل هیچگاه نسبت به مدیران نجومی بگیر و مدیران اشرافی و سیاست های غلط دولت در رسیدگی به معیشت مردم انتقاد نکرده و به نوعی آن را توجیه نیز می کرده است.
اینترنشنال و جریان غربگرا نگران مسکن مردم ایران شده اند؟!
شبکه صهیونیستی «اینترنشنال» با بازنشر مطلب روزنامه شرق، با دفاع از این مطلب نسبت به وضعیت مسکن در ایران ابراز نگرانی کرد.
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «فقر تند مسکن» نوشته است:« سهم بالای قیمت زمین در بهای تمامشده مسکن در سالهای اخیر، گرانی فزاینده ملک و پدیده بدمسکنی را تشدید کرده است. در حالی که گزارشهای رسمی حاکی است که قیمت مسکن در یک سال، از شهریور ۱۴۰۱ تا شهریور ۱۴۰۲ تورم ۷۵ درصدی را پشتسر گذاشته است، آمارها نشان میدهد نرخ فقر مسکن هم به بالاترین میزان یعنی ۵۵ درصد رسیده است. یکی از تأثیرات نامطلوب کمبود زمین و سهم ۶۰ تا ۷۰ درصدی قیمت آن بر هزینه تمامشده مسکن، خصوصا در کلانشهرها، فقر مسکن یا نبود دسترسی به مسکن مناسب بوده است. سکونت در سرپناههای نامناسب، بافتهای فرسوده، حاشیه شهرها و سکونتگاههای غیررسمی، نمادهای بدمسکنی است که طی سالهای اخیر گسترش یافتهاند.»
جریان غربگرا خود متهم اصلی وضعیت مسکن در ایران است. این طیف حداقل در یک نمونه در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۰ با بی عملی و رهاکردن بازار مسکن، خسارت های هنگفتی به کشور و مردم ایران تحمیل کردند.
روحانی سال ۹۲ گفته بود «برای رفع گرانی مسکن، برنامه کوتاه مدت و بلندمدت دارم» اما با وزیری که مسکن مهر را مزخرف خواند، کارنامه فاجعهباری را بر جای گذاشت و تورم بالای ۶۰۰ درصد را در این حوزه به ثبت رساند.
شش پله پسرفت در رتبهبندی اقتصادی جهان، رکود تورمی بیسابقه، تحمیل تورمهای ۷۰۰ تا ۱۰۰ درصدی در بسیاری از اقلام، تحمیل رکود و تورم به اقتصاد از جمله در بخشهای پیشرانی مثل مسکن و خودرو و کشاورزی و…، وابستهتر کردن اقتصاد به درآمد نفتی، حذف سهمیهبندی بنزین و وارد کردن خسارت ۱۴۴ هزار میلیارد تومانی به اقتصاد کشور، به تعطیلی کشاندن صدها کارخانه، فراهم آوردن مقدمات فتنههایی مانند ماجرای بنزین و بورس، اصرار بر تحمیل رکود به بخش مسکن به مدت حداقل پنج سال، کوتاهی در اصلاح نظام بانکی تورمساز، فساد دهها هزار میلیارد تومانی در واگذاری برخی شرکتها و کارخانهها، دپو شدن میلیونها تن کالای اساسی در گمرکات و بنادر، حقوقهای نجومی، کاهش شرکای تجاری ایران، کوتاهی در حمایت از تولید و صادرات، اتخاذ سیاستهای ضدشفافیت و مسبب قاچاق (حذف کارت سوخت، ایرانکد، شبنم و…)، کوتاهی در تأمین و اخذ مالیات از فعالیتهای غیرمولد و اقشار پردرآمد و پرمصرف، دو برابر شدن تحریم، بر باد دادن فرصتهای گشایش اقتصادی و… تنها بخشی از کارنامه جریان غربگرا در حدفاصل سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ است.
این طیف اکنون در جایگاه متهم قرار دارد. به همین دلیل پیش از آنکه از وضع موجود شکایت کند، باید درباره کارنامه خود به افکارعمومی پاسخگو باشد.
از سوی دیگر دولت سیزدهم تلاش ویژه ای برای جبران کم کاری های دولت قبل انجام داده است. پیشرفت چشمگیر پروژه ها در دولت فعلی یکی از مصادیق این تلاش و کوشش است.
پایان پیام/.