اهالی این روستا 2 سال است به کربلا نمی‌روند تا پذیرای زوار اربعین باشند+عکس

اهالی این روستا 2 سال است به کربلا نمی‌روند تا پذیرای زوار اربعین باشند+عکس

مسئول موکب روستای فیض‌آباد همدان می‌گوید: ۱۰ سال به‌عنوان زائر در ایام اربعین، راهی کربلا می‌شدیم. اما از سال گذشته به فکر تأسیس موکبی در کنار روستا افتادیم تا به میهمانان امام حسین(ع) خدمت‌رسانی کنیم.

اهالی این روستا 2 سال است به کربلا نمی‌روند تا پذیرای زوار اربعین باشند+عکس

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، هر ساله عاشقان حضرت سیدالشهداء(ع) با نزدیک شدن به اربعین تلاش می‌کنند تا هرکس به سهم خود خدمتی به زائرین و عزاداران امام شهیدشان داشته باشند. اهالی روستای فیض آباد در فامنین استان همدان نیز دو سالی می‌شود که خود را وقف خدمت به زائرین کرده‌اند و نزدیک به ۲۰ روز موکب قمربنی‌هاشم(ع) را برای خدمت به زائرین برپا می‌کنند. پذیرایی از اذان صبح تا نصف شب ادامه دارد و از زائرینی که نیاز به اسکان داشته باشند هم در خانه‌های اهالی روستا پذیرایی می‌شود.

روستایی که برای دومین سال پذیرای زوار اربعین شد

۲ سالی می‌شود که موکب قمر منیر بنی‌هاشم حضرت ابوالفضل(ع) فیض آباد با همت حجت‌الاسلام علی رفیعی، امام محله روستای فیض‌آباد در شهرستان فامنین استان همدان و اهالی روستا برپا شده و از زائرینی که از کنار این روستا، به عنوان مسیر حاشیه‌ای جاده و مسیر طریق الحسین(ع) قرار گرفته است، پذیرایی می‌کنند.

نظام‌علی نعمتی، مسئول موکب و ساکن روستای فیض‌آباد که این روستا، به ولایی بودن و شهیدپروری شهرت دارد و با تقدیم ۲۲ شهید در دفاع مقدس به انقلاب اسلامی خوش درخشیده است، می‌گوید: «۱۰ سال به‌عنوان زائر در ایام اربعین راهی کربلا می‌شدم، اما از سال گذشته به فکر تأسیس موکبی در کنار روستا افتادیم تا به میهمانان امام حسین(ع) خدمت‌رسانی کنیم. این موکب، برای سال دوم به زائران اربعین خدمت‌رسانی کرد. امسال از چند هفته قبل زیرساخت‌ها را آماده‌سازی کردیم و با بتن‌ریزی مکان موکب و… تلاش کردیم تا خدمت‌رسانی بهتر و مطلوب‌تری به زائران اربعین داشته باشیم.»

اسکان روزانه ۱۰۰ نفر از زوار در خانه‌های اهالی روستا

آقای نعمتی و دوستانش که تقریبا ۵۰ نفری هستند، نزدیک به ۲۰ روز در این موکب به رهگذران و مسافران اربعینی خدمت رسانی می‌کنند و این خدمت‌رسانی از اذان صبح تا ساعت دو بعد از نیمه شب به صورت مداوم ادامه پیدا می‌کند. امسال برنامه پذیرایی از سه وعده غذای گرم تا میان وعده‌ها و چای و میوه در این موکب فراهم بود.

علاوه بر پذیرایی‌ در این موکب، اسکان بیش از صد نفر در منازل اهالی هم امسال و با پای کار آمدن اهالی روستا که خانه‌های خود را در اختیار زائرین قرار می‌دادند، فراهم شد تا هرچه بهتر از میهمانان مسیر امام حسین علیه‌السلام پذیرایی‌ شود و گرد و غبار خستگی از آن‌ها برداشته شود و با خاطری آسوده به ادامه مسیر بپردازند. او می‌گوید: «در این موکب برنامه‌های فرهنگی خوبی هم در حال اجراست و با حضور امام روستا نماز جماعت برگزار می‌شود که با استقبال خادمین و زائرین نیز همراه بوده است.»

کمک ۴۰۰ میلیونی مردم برای پذیرایی از زائران اربعین

امسال در موکب روستای فیض‌آباد، بیش از ۳ هزار نفر از زائرین پذیرایی شده و به گفته آقای نعمتی سال گذشته مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در این موکب هزینه شد و امسال نیز تخمین زده شده که این مبلغ به ۴۰۰ میلیون تومان برسد که همه این‌ هزینه‌ها با کمک‌های مردمی بوده است.


اهالی روستا سر جاده می‌ایستند و زائران را به موکب دعوت می‌کنند

هرساله پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی هم در این روستا با حضور دوست‌داران امام حسین علیه‌السلام تا گلزار شهدا برگزار می‌شود تا اهالی و جاماندگانی که نتوانستند خود را به کربلای امام حسین برسانند، از راه دور خود را در خیل عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) ببینند.

نعمتی می‌گوید: «خادمین سیدالشهدا(ع) در روستای ما، روز اربعین علاوه بر ذبح قربانی با طبخ غذای گرم به تعداد ۴ هزار پرس، اهالی را میهمان سفره با کرامت اهل بیت علیهم‌السلام کردند.»

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *