این تظاهرات در تاریخ ماندگار خواهد شد
تظاهرات گسترده و غیرقابل تصور اخیر در لندن نشان داد صهیونیستستیزی در معادلات زیرساختی و اجتماعی انگلیس تثبیت شده و از مرحله شکلگیری اولیه نیز عبور کرده است.
فارس پلاس؛ حنیف غفاری در یادداشتی نوشت: حضور گسترده و بیسابقه ۳۰۰ هزار نفر از مدافعان حماس و مخالفان رژیم اشغالگر قدس در خیابانهای لندن، شوک سختی به احزاب حاکم در انگلیس وارد ساخته است. احزاب محافظهکار، کارگر و لیبرال ـ دموکرات در عرصه تصویرسازی کاذب از جنگ غزه (چه به لحاظ ماهوی و چه شکلی)، نهایت تلاش خود را به کار گرفتند تا مانع صهیونیستستیزی افکار عمومی کشورشان شوند. ترویج حماسستیزی و زیر سوال بردن گفتمان مقاومت و متعلقات آن، تبدیل به یک رویکرد ثابت رسانهای و سیاسی در انگلیس شده و شبکه دربار پادشاهی انگلیس (بیبیسی) هدایت اتاق عملیات تبلیغاتی این جنگ شناختی را مدتهاست که بر عهده گرفته است.
قاعدتا خروجی محاسبات و برآوردهای صورتگرفته از سوی اتاقهای فکر احزاب و رسانههای وابسته انگلیسی، شکلگیری چنین موج گسترده و عظیمی در حمایت از فلسطین و مخالفت با موجودیت و جنایات صهیونیستها در غزه نبوده است. از این رو دولت ریشی سوناک در لندن، امروز در کنار شوک ناشی از شکست عملیاتی-امنیتی صهیونیستها در عملیات توفان الاقصی، با شکست دیگری هم مواجه شده که معطوف به در هم شکستن تصویر مجازی تولید شده آن از جنگ غزه و منازعه گفتمان سازش ـ مقاومت است.
آنچه امروز مقامات انگلیسی را بیش از هر لحظه دیگری نگران کرده است، معطوف به تثبیت شدن صهیونیستستیزی در لندن و دیگر شهرهای این کشور است. تظاهرات گسترده و غیرقابل تصور اخیر در لندن نشان داد صهیونیستستیزی در معادلات زیرساختی و اجتماعی انگلیس تثبیت شده و از مرحله شکلگیری اولیه نیز عبور کرده است. این واقعیت غیرقابل انکار، نقطه آشکارساز شکستی بیسابقه برای امپراتوری خودخوانده رسانهای غرب محسوب میشود. حتی اقدامات صورتگرفته از سوی دولت و دستگاههای امنیتی انگلیس در راستای مترادفسازی صهیونیستستیزی با یهودستیزی و وضع انواع جرایم و مجازاتهای غیرقابل توجیه در مواجهه با حامیان گفتمان مقاومت و حماس نیز نتوانسته است تاثیری در متوقف ساختن این روند ایفا کند.
لندن مشابه این شکست را در ابعادی محدودتر در جریان خلق گروه تروریستی- تکفیری داعش در منطقه غرب آسیا نیز تجربه کرد.
سال 2013 میلادی که نقطه اوج ورود تروریستهای متوحش مورد حمایت سازمانهای سیا، موساد و 6 MI در منطقه بود، روایتگری بیبیسی و دیگر رسانههای انگلیسی بر مبنای تطهیر داعش و مقصرسازی حکومت سوریه و جبهه مقاومت شکل گرفت اما فرماندهان غیور مقاومت نهتنها در عرصه میدانی مهرههای کوکی واشنگتن و لندن را مقهور ساختند، بلکه تصویرسازی ابتدایی و دروغین غرب از داعش را نیز به چالش کشیدند. انگلیس مانند رژیم تروریست صهیونیست و آمریکا، سال 2018 میلادی با چشمانی بهتزده در هم شکستن خلافت خودخوانده تروریستهای تکفیری و تصویرسازی کاذب خود از این منظومه متوحش عبری – غربی را مشاهده کرد. اکنون بار دیگر همان فرمول وقیحانه از سوی احزاب و رسانههای انگلیسی در حال تکرار است، با این تفاوت که روایت تولید شده آنها در قبال جنگ غزه و جبهه مقاومت، در همین روزهای نخست در هم شکسته است.
پایان پیام/غ