این جوان دهه هشتادی عاشورا را پیش چشم‌تان نمایان می‌کند

این جوان دهه هشتادی عاشورا را پیش چشم‌تان نمایان می‌کند

حالا که به گفته امام صادق مثل روزی که از مادر متولد شده‌ایم پاک و بی‌گناهیم. حالا که زیر پرچرم اباعبدالله و از خیمه‌اش این قدر خیر و خوبی برای خودمان جمع کرده‌ایم. حالا که به امام زمان «ع» قول خدمت و سربازی داده‌ایم. حواسمان طور دیگری به مسیرمان باشد.

این جوان دهه هشتادی عاشورا را پیش چشم‌تان نمایان می‌کند

گروه خبرخوب: خبرخوب اینکه به لطف خدا یک محرم دیگر هم زنده بودیم و زیربیرق اباعبدالله از آلودگی‌ها روح‌مان پاک شد. فرصت دوباره بندگی یافتیم و روح و جان‌مان سبک شد. همانطور که امام رضا علیه‌السلام می‌فرمایند:«ای پسر شبیب اگر بر حسین(ع) گریه کنی تا اینکه اشک‌هایت بر گونه‌هایت جاری شود، خداوند گناهانی که مرتکب شدی، چه بزرگ و چه کوچک، چه کم و چه زیاد را می‌بخشد». با همان زبان‌های از گناه پاک شده. زیارت عاشورا خواندیم و در یکی از فرازها از خدا توفیق سربازی در رکاب امام زمان «عج» را خواستیم. «وَ اَسْئَلُهُ اَنْ یُبَلِّغَنِی الْمَقامَ الْمَحْمُودَ لَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ وَ اَنْ یَرْزُقَنی طَلَبَ ثاری مَعَ اِمامٍ هُدیً ظاهِرٍ ناطِقٍ (بِالْحَقِّ) مِنْکُمْ» حالا که به گفته امام صادق مثل روزی که از مادر متولد شده‌ایم پاک و بی‌گناهیم. حالا که زیر پرچرم اباعبدالله و از خیمه‌اش این قدر خیر و خوبی برای خودمان جمع کرده‌ایم. حالا که به امام زمان «ع» قول خدمت و سربازی داده‌ایم. حواسمان طور دیگری به مسیرمان باشد.

اجاره خانه با شرط روضه خانگی!

سالیانی است که مستاجرند و با صاحب‌خانه‌ها سرکار دارند. معیارشان برای انتخاب خانه نه بزرگی‌اش است و نه منطقه و محله نامدار. سالیان است هرچه شرط صاحب‌خانه‌ها برایشان گذاشته‌اند به جان و دل پذیرفته‌اند فقط به شرط آنکه درکنار خانه‌ای که اجاره ‌می‌دهند، اذن و اجازه برگزاری روضه خانگی هم به این مستاجر بدهند. گاهی یک نه بزرگ از صاحب‌خانه‌ها می‌شنوند و قید خانه را می‌زند. گاهی هم مثل حالا صاحب‌خانه‌شان دل سخت در گروه محبت اهل‌بیت دارد و استقبال می‌کند. حرف از «سیده مرحمت کفاشی‌نسب زمانی» است بانویی که سالیان است میراث‌دار روضه‌خانگی است. روضه‌خانگی ارثی است که از پدربزرگ‌‌هایش به او رسیده. درمجلس روضه بزرگ شده و حالا خود علم به دست گرفته. بارها ازین روضه کرامت‌ها دیده و عنایت‌ها شنیده. مثل همان باری که پدرش در یک قدمی ورشکستگی بود و مادر خواب دید باید روضه موسی‌بن جعفر بگیرند. یا وقتی پدرش به مریضی سختی دچار شده بود و به برکت و محبت اباعبدالله بهبود یافت. یا روزی که به پای همه خستگی‌هایش برای روضه‌های خانگی یک کربلا امضا کردند و راهی دیار یار شد.
بساط روضه در خانه این بانوی تبریزی همیشگی است. ولادت و شهادت هر یک از ائمه اطهار باشد. در خانه سیده مرحمت به روی عاشقان باز است. تمام حرفش این است زندگی‌اش بر مدار محبت اهل بیت می‌چرخد و زندگی ماهم باید این‌طور باشد. خیلی فرق است بین آنکه شرایط برای خدمت محبا شود تا خادم باشیم یا تمام شرایط را محیا خدمت کنیم.


خانه‌ای که به شرط برگزاری روضه اجاره می‌شود

با این جوان دهه هشتادی عاشورا را بهتر درک کنید!

سن و سالی ندارد. دهه‌هشتادی است و تازه به جوانی رسیده. اما هرچه روضه شنیده و هرچه مقتل خوانده را روی بوم نقاشی‌اش به تصویر می‌کشد. از علقمه و عمو و آب تا کعبه و ظهور منتقم عاشورا و اجابت تمام دعاهای فرج. «امیرمحمد سرمدی» جوان همدانی که عشق و محبت اهل‌بیت«ع» قلمش را جز به نقش آنها نمی‌چرخاند. مجسمه‌ساز است و نقاش خبره که هنرش را محکم گره زده به کربلا و روایت عیان از آنچه تا به حال شنیده‌ایم. به قول خودش این سعادت را هم از لطف و عنایت امام رضا علیه‌السلام دارد. می‌گوید:«راستش همه این توفیقاتی که در چند سال گذشته قسمتم شد حاصل توسل به آقا امام رضا(ع) بوده.توسل که می‌گویم نه دعای خاصه و ذکر و صلوات، خیر! توسل به زبان ساده و درخواست محاوره‌ای که آقاجان چنین حاجتی داریم،… بنده حس می‌کنم هر آنچه امروز هست حتما و قطعا از توسل به امام رضاست.»
سرباز جوان مکتب عاشورا در دبیرستان رشته ریاضی خوانده اما به دلیل علاقه‌ای که به هنر داشته ترجیح داده این رشته را ادامه ندهد و یک سال به شکل خودآموز و گهگداری با دوره‌های آموزشی روی نقاشی کار کند.بعد از یک سال تلاش، وارد رشته هنر در دانشگاه شده و البته شاگرد استاد روح‌الامین است. ناگفته نماند که شاگردِ استاد شدن را هم توفیقی می‌داند که در این راه نصیبش شده. حماسه عاشورا برایش سرار غرور و افتخار است و دوست دارد هنرش را خرج به تصویر کشیدن این حماسه کند.


تصویرگری «امیرمحمد سرمدی» از سقای کربلا

نذر متفاوت جوانان مراغه‌ای!

این چند روز هر کس به شیوه خاص خودش و با هرچه در توان داشت عشق و ارادتش را به اباعبدالله علیه‌السلام نشان داد. برخی با نذر خون جان تازه به بیماران بخشیدند. برخی با نذر غذا و اطعام نیازمندان. پزشکان دلداده اباعبدالله بیماران را در این ایام ویزیت رایگان کردند و خانواده‌هایی هم با بخشش‌شان به عشق امام حسین علیه‌السلام باعث آزادی زندانیان شدند. هر که در هر شغل و جایگاه و با هر توانی قدمی برای برپایی عزای سیدالهشدا علیه‌السلام برداشت. حالا جوانان مراغه‌ای با نذر پاکیزگی به کمک پاکبانان شهر آمده‌اند تا اگر رفت و آمدهای این چند روز در خیابان‌ها ، زباله‌ای بر تن شهر جاگذاشته است به عشق اباعبدالله علیه‌السلام جمع کنند.

کمک پاکبانان

وقتی در تولید واکسن در جهان حریف می‌طلبیم!

خبر کوتاه است اما مسرت‌بخش.«تولید صنعتی واکسن نوترکیب آنفلوآنزا در کشور آغاز شد». فناوری نوترکیب، روشی نوین در تولید واکسن‌های نسل جدید است. پاسخ ایمنی بسیار بالایی را ایجاد می‌کند و عوارض واکسن های قبلی را ندارد. در فناوری جدید فقط علیه بخش بیماری زا واکسن تولید می‌شود. بنابراین میزان واکسن منتقل شده به فرد بسیار پایین است و در مقابل اثربخشی بالایی دارد. فناوری بالای این نوع واکسن موجب شده است که فقط دو کشور در دنیا به تولید آن دست پیدا کنند. در جهان فقط ایران و آمریکا، دانش فنی ساخت واکسن نوترکیب آنفلوآنزا را دارند.


ایران دومین تولید کننده واکسن نوترکیب آنفلوآنزای فصلی در دنیا

خواسته مهم امام حسین عیله السلام که نباید از آن غافل شد

قیام امام حسین علیه‌ السلام برای همه‌ما جامعه مسلمان درس بزرگی دارد. درسی که خودشان به تاکید و اهمیت آن اینطور می‌گویند:«همانا من از روى سبکسرى و گردنکشى، و نیز براى ایجاد فساد و ستمگرى دست به این قیام نزدم، بلکه براى اصلاح اوضاع امّت جدّم قیام کردم، و مى‏خواهم «امر به‏ معروف‏» و «نهى از منکر» کنم، و به روش جدّم و پدرم على بن ابى طالب علیه السلام عمل کنم.» عاشورا صرفاً روضه نیست؛ عاشورا یک مکتب است، یک کلاس درس با مفاهیم فوق العاده ارزشمند و کاربردی!مهم ترین درس عاشورا دعوت به نیکی و جلوگیری از گناه است.جامعه حسینی پایبند به این دو اصل است و هرگز از امر به معروف و نهی از منکر غافل نمی شود.

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *