خبرخوب| بانوی ایرانی برترین پزشک غدد کودکان جهان شد

خبرخوب| بانوی ایرانی برترین پزشک غدد کودکان جهان شد

زندگی پروفسور خبر خوب ما درس زندگی دارد برای همه دختران جوان، برای آنها که فکر می‌کنند اگر ازدواج کنند یا زود ازدواج کنند و بچه‌دار شوند باید دور درس خواندن را خط بکشند. جالب است بدانید که برترین پزشک غدد کودکان جهان ۱۷ سالگی ازدواج کرده و با چهار بچه قد و نیم قد بدون وقفه درس خوانده و حالا مایه فخر ایران زمین است.

خبرخوب| بانوی ایرانی برترین پزشک غدد کودکان جهان شد

گروه خبرخوب: بسته خبر خوب امروز ما کیف‌تان را حسابی کوک می‌کند. این بسته شما را به هلند و شهر لاهه می‌برد و یک خبردسته اول افتخار آفرین از بانوی ایرانی چاشنی‌اش می‌شود. با خبرهای امروز یک سفر مجازی متفاوت هم دارید به هانگژو و یک خبر خوب دیگر از ورزشکاران نام‌آور ایرانی. شما را به پاسگاه انتظامی یکی از توابع شهر یزد هم می‌بریم و مهم‌تر از همه راز حکم رهایی ۷۰۰ نفر از قصاص نفس است. این شما و این بسته خبر خوب به وقت نهم مهر ۱۴۰۲


پروفسور مریم رزاقی آذر؛ برترین پزشک غدد کودکان دنیا شد

*پروفسور مریم رزاقی آذر برترین پزشک غدد کودکان دنیا شد

باز هم افتخاری دیگر و عزتی افزون برای جامعه زنان جمهوری اسلامی ایران و تودهنی محکم به مدعیان زن زندگی آزادی. با افتخار خدمتتان می‌گوییم که پروفسور «مریم رزاقی فرد» از میان یک هزار و ۲۰۰ پزشک غدد کودک از ۹۱ کشور دنیا که عضو انجمن پزشکان غدد هستند به عنوان برترین پزشک دنیا در این تخصص انتخاب شد. این انتخاب توسط انجمن جهانی پزشکان غدد شد انجام و نان پر مسمای جمهوری اسلامی ایران در شهر لاهه وکشور هلند بر سر زبان‌ها افتاد.

اما زندگی پروفسور خبر خوب ما درس زندگی دارد برای همه دختران جوان، برای آنها که فکر می‌کنند اگر ازدواج کنند یا زود ازدواج کنند و بچه‌دار شوند دیگر باید دور درس خواندن را خط بکشند. جالب است بدانید که برترین پزشک غدد کودکان جهان ۱۷ سالگی ازدواج کرده و با چهار بچه قد و نیم قد بدون وقفه، خستگی ناپذیر درس خوانده. پروفسور رزاقی در یکی از مصاحبه هایش گفته یک بچه در بغلم بود و یک کتاب در دست دیگرم. چون هدف داشتم و برای رسیدن به هدف هیچ چیزی جلودارم نبود.

خانم پروفسور! حالا شما نه فقط افتخار بچه‌ها و عروس و دامادها و نوه‌های خودتان که افتخار ملت ایرانید. عزت‌تان افزون!


تلاش صلح یاران افتخاری برای صلح و سازش در پرونده های قصاص نفس

*رهایی ۷۰۰ نفر از قصاص نفس با کمک صلح یاران افتخاری

خبر قصاص نفس و اعدام یک قاتل به سرعت برق و باد در فضای مجازی می‌چرخد و دست به دست می‌شود. اما خبر رهایی یک محکوم به قصاص نفس از پای چوبه‌دار با بخشش اولیای دم از آن خبرهای خوبی است که طبق معمول دست به دست نمی‌شود. این در حالی است که تعداد پرونده‌های قصاص نفس که منجر به سازش و صلح و گذشت اولیای دم از حق قصاص می‌شود یکی دوتا نیست. آماری دارد باور نکردنی. به گفته رییس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه هر سال بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ پرونده قصاص نفس بسته می‌شود آن هم با حکم نهایی بخشش اما خبر خوب‌تر از خوب این قصه را هنوز نگفته‌ایم.

ماجرا وقنی جذاب می‌شود که به سمع و نظرتان برسانیم ما در سراسر کشور ۲۰ هزار صلح یار افتخاری داریم که حسن ختام پرونده‌های قصاص نفس با تلاش بی‌وقفه این عزیزان صلح بان اتفاق می‌افتد. البته فکر نکنید این صلح بان افتخار که می‌گویند آدم خاصی هست‌ها. خیر. همین ریش سفیدان محلی خودمان. همین کاسب‌های آبرودار. آدم‌های باصفای دور وبرمان، آنها که رنگ و بوی خدایی دارند و حرفشان به دل می‌نشیند. حتی آدم‌های معمولی. شما هم اگر فکر می‌کنید توانش را دارید و بلد این کار هستید بسم الله… می‌توانید قدم بردارید در راه خدا، صلح بان افتخاری شوید و کمک کنید برای جان گرفتن دوباره یک زندگی. حجت الاسلام «هادی صادقی» فوت و فنش را به شما گفته؛« این صلح‌یاران از طریق دادگستری استان‌ها و بر اساس دستور العمل‌های موجود شناسایی و جذب می‌شوند و علاقه مندان به صلح‌یاری می‌توانند به داگستری‌های استان‌ها و یا مسئولان دادگستری در شهرستان‌های محل سکونت مراجعه و اعلام آمادگی کنند.»


کار جالب رییس پاسگاه انتظامی شهرستان بفروئیه

*لطفا بدون هماهنگی وارد شوید

این درست که باید از کم و کاستی‌ها گفت و مطالبه کرد. این درست که باید تریبون حرف مردم بود و از مسئولانی گله کرد که خدای نکرده مردمی نیستند و از مردم دورند اما کم لطفی است اگر کار خوب یک مسئول را جار نزنیم حتی اگر در حد انتشار یک عکس باشد.

« لطفا بدون هماهنگی وارد شوید.» این جمله را فرمانده پاسگاه انتظامی بفروئیه پشت در اتاقش چسبانده و در اتاقش همیشه به روی مراجعه کنندگان باز است. بفروییه یکی از توابع شهرستان میبد در استان یزد است و رییس پاسگاه این شهر سرگرد کار درستی است به نام سرگرد عابدینی که از همین تریبون از او و همه مسئولانی که در اتاق‌هایشان همیشه به روی مردم باز است تشکر می‌کنیم و البته یک تشکر ویژه هم داریم از آن مخاطب عزیز که در شهرستان بفروییه این خبر خوب را با گرفتن یک عکس شکار کرده و در ترویج مرام مردمی بودن در میان مسئولان عالی رتبه و مسئولان معمولی سهیم شده است.


هانیه رستمیان» و «امیرجوهری» در مسابقات ۱۰ مترمیکس تیراندازی تپانچه مدال برنز کسب کردند

*عکس شهید مدافع حرم در هانگژو

روزی نیست که از هانگژو خبر خوب ورزشی نداشت باشیم. ورزشکاران ما در رشته‌های مختلف فعلا روی دور مدال آوری افتاده‌اند و همین طوری تخته گاز مدال درو می‌کنند اما این مسابقات آسیایی هانگژو حاشیه‌های خبرساز هم کم ندارد. دیروز «هانیه رستمیان» و «امیرجوهری» در مسابقات ۱۰ مترمیکس تیراندازی تپانچه مدال برنز کسب کردند و حالا رنگ مدال را که کنار بگذاریم رنگ مرام و تعهد و وطن پرستی‌شان الحق که از طلایی هم طلایی‌تر است. این دو نفر پس از کسب مدال تصویر شهید مدافع حرم حاج «حسن اکبری» را بالای سر مدال‌هایشان گرفتند. جالب است بدانید که این شهید عزیز از استادان تپانچه ورزشکاران مدال‌آور ما بوده و دم غیرت این دو عزیز گرم که حق استاد شاگردی را خوب به جا آوردند.


امام صادق(ع): «وجود پیر سالخورده در خانواده‌اش همانند پیغمبر الهى است در بین امتش»

*امروز را فراموش نکنید

امروز نهم مهر و روز جهانی سالمند است. روز عزیزانی که مرور یک حدیث نورانی از امام صادق کافیست برای آنکه به قدر و منزلت‌شان پی ببریم و قدردان وجود نازنین‌شان باشیم. امام صادق(ع) فرمودند: «الشَّیْخُ‏ فِی‏ أَهْلِهِ‏ کَالنَّبِیِ‏ فِی‏ أُمَّتِهِ‏؛ وجود پیر سالخورده در خانواده‌اش همانند پیغمبر الهى است در بین امتش».

این جمله خیلی وزن و معنی دارد. اما ما چقدر قدر این پدربزرگ مادربزرگ‌ها را می‌دانیم؟ چقدر از کوله بار سال‌ها تجربه زیسته‌شان بهره بردیم؟

یادمان باشد که به قول قدیمی‌ها از هر دستی بدی از همان دست پس می‌گیری. بنا بر آیات قرآن باید به والدین کهنسال خویش نیکى کنیم و حقوق انسانى پدران و مادران پیر خود را مراعات کنیم تا زمان پیری، فرزندان‌‌مان هم به ما احسان کنند. امام صادق(ع) فرموده‌اند: «بَرُّوا آبَاءَکُمْ‏ یَبَرَّکُمْ أَبْنَاؤُکُمْ؛ به پدران‌تان نیکی کنید تا فرزندان‌تان هم به شما نیکی کنند».

*خوش‌خبر باشید

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *