خبر خوب| تیم 11 نفره فوتبال منتظر سهقلوها
وقتی روز قلم میشود، ناخودآگاه یاد نویسندگان میافتید، اما بالاخره ما خبرنگاران هم دلی داریم، چرا که شاید با خبرهای خوبمان بتوانیم قدمی برای خوب کردن حال دلتان برداریم. پس شما هم لطف کنید برای عاقبت بخیری ما در روز قلم دعا کنید.
گروه خبر خوب: در آیین گذشتگان ما، روز چهاردهم تیرماه به عنوان روز بزرگداشت کاتبان نامیده میشود، گذشت و گذشت تا اینکه در سال ۱۳۸۱ اعضای انجمن قلم ایران که مدتها به دنبال انتخاب یک روز خاص برای اهالی فرهنگ و قلم بودند، این روز را با تصویب شورای فرهنگ عمومی به عنوان «روز قلم» نامگذاری کردند. همان قلمی که زبان دوم ما است و گستره تأثیرش حتی به فراسوی زمین هم رسیده است. شاید بیمناسبت نیست که خدای متعال به قلم قسم خورده و در قرآن کریم میفرماید: «وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ»
حال ما نیز ۲ روز مانده به عید بزرگ غدیر دست به قلم میشویم و خبرهای خوبی را به شما میرسانیم؛ خبرهایی که از یک خانواده پرجمعیت شروع میشود، سپس به بچههای دبستانی در غرب تهران میرسد و در نهایت هم به دیوارهای مهربانی در یک داروخانه ختم میشود. حال این شما و این بسته خبرخوب روز چهارشنبه ۱۴ تیرماه:
آقای رمضانلی ؛ پدر ۱۱ فرزند
این تیم فوتبال منتظر ۳ یار جدید است!
خبر اول امروز ما مربوط به خانواده پرجمعیتی است که این روزها نظیرش در کشور کم پیدا میشود، آقای رمضانلی۴۳ ساله و همسرش خانم موسایی ۳۸ ساله اهل یکی از روستاهای سروستان هستند که ثمره عشقشان فعلاً ۱۱ فرزند (۶ دختر و ۵ پسر) به اندازه یک تیم فوتبال است. البته قرار است تا چهار ماه دیگر فرزندان سه قلویشان هم به دنیا بیایند.
اینجا همیشه مهمانی است
فاصله این بچهها از ۲ سال تا ۱۰ ماه است، خانهای بسیار شلوغ که انگار مهمان خانهشان است و همین موضوع هم رضایت آقای موسایی را جلب کرده و همیشه شاکر خدا است. بزرگترین فرزند خانواده رمضانلی ۲۱ سالش است و کوچکترین دوقلوها هفت ماهه هستند. اسامی اعضای تیم یازده نفره فوتبال این خانه مسعود، یاسمن، هنگامه، نیلوفر، امیرعلی، سلیمان، غلامرضا، آهو، دلسا، آریا، آریانا است. نکته جالب زندگی آقای رمضانلی این است که کلیه هزینههای زندگیاش را از نیسان آبی تأمین میکند.
شیرینی یک تصمیم خوب آقای قاضی
وقتی تدبیر یک قاضی باعث سرکار رفتن ۸۱ نفر میشود
گاهی اوقات وقتی یک کار اشتباهی از ما سر میزند که جزایش میلههای پشت زندان است، انگار دنیا برایمان تمام میشود، اما همیشه این طور نیست، مانند کاری که قاضی اردبیلی کرد و دنیا روی دیگرش را به کارفرمای اردبیلی نشان داد. این کارفرمای اردبیلی که به خاطر اشتباهاتش به تحمل ۱۰ سال زندان و پرداخت چندین میلیارد تومان خسارت محکوم شده بود، این روزها توانسته با کمک رئیس دادگستری اردبیل مجدداً کارخانهاش را راه بیندازد و برای ۸۰ نفر دیگر اشتغالزایی کند.
در جشن غدیر این دبستانیها؛ حتی منو هم کودکانه است
برای عید غدیر دبستانیها هم پای کار آمدند
اینجا غرب تهران است و دانشآموزان یک دبستان به کمک معلمشان دست به کار شدند تا جشن غدیر کودکانهای را ترتیب دهند. جشنی که صفر تا صد آن را بچهها خودشان انجام میدهند، البته منوی این جشن هم کاملاً کودکانه چیده شده تاخاصترین روز این دبستان در عید غدیر ثبت شود.
شور کودکانه برای یک عید بزرگ
یک تیر و دو نشان شهرداری بروجرد
یکی از کارهای خوبی که در سطح شهرها میتوان انجام داد کاشت درختان و گیاهان مثمر است، این کار نیز در سیره اهل بیت (ع) هم مورد توجه قرار گرفته است، به گونهای که رسول اکرم (ص) درباره ثواب این کار میفرمایند: «اگر شخصی درختی بکارد یا مزرعهای را به زیر کشت ببرد و انسانها، حیوانات یا پرندگان از آن بخورند، این کار صدقهای از طرف آن شخص شمرده میشود».
گاهی یک تصمیم درست اثرش تا چند سال میماند
حال با خبر شدیم که شهرداری بروجرد دست به یک ابتکاری زده و با یک تیر دو نشان زده است، یکی اینکه در فضای سبز به جای چمن، یونجه کاشته است. یونجهای که ماندگاری تا هفت سال دارد و آب کمتری نسبت به چمن میخواهد و قابل استفاده هم هست.
این شما و یک دیوار مهربانی در یک داروخانه مرکز شهر تهران
دیوار مهربانی در یک داروخانه
و آخرین خبر خوب ما هم به داروخانه شبانهروزی در تقاطع فلسطین و بلوار کشاورز تهران اختصاص دارد. جایی که در گوشهای از داروخانه، دیوار مهربانیاش پر از برگههایی است که افراد، بیمنت برای نیازمندان کارت میکشند تا کمک حالی باشد برای کسانی که از پس هزینههای دارو بر نمیآیند. این همان خصلت خوبی است که ما ایرانیها همیشه داریم، همان نوعدوستی، فداکاری و ایثار.
یک عیدی حسابی به بچهها بدهید!
امروز چهارشنبه است و تا روز جمعه تنها دو روز باقی است، روزی که مصادف با عید غدیر شده است و برای آن لحظهشماری میکنیم. مرحوم آیتالله محیالدین حائری شیرازی از اساتید اخلاق برای پدران توصیه غدیرانهای دارند و می گوید:« پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل چشم انتظار عید غدیر باشند! حتی اگر لازم شد، قرض کنید و یک عیدی حسابی ـ به اندازهای که به علی ارادت دارید ـ به بچهها بدهید. نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کردهای، یک بار هم برای حضرت علی (ع) مقروض شو.»
خوشخبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.
منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
پایان پیام/