خبر خوب| درمان سرطان با استفاده از فناوری انرژی هسته‌ای

خبر خوب| درمان سرطان با استفاده از فناوری انرژی هسته‌ای

چه زیبا می‌شود اگر ما برای آدم‌های بد زندگی‌مان هم طلب خیر کنیم. چون طلب خیر هم بزرگ‌ترین دعاست و هم بزرگ‌ترین نفرین! پیامبر اکرم هم می‌فرماید: «از خوشبختی آدمی این است که از خداوند طلب خیر کند و به قضای الهی خشنود باشد».

خبر خوب| درمان سرطان با استفاده از فناوری انرژی هسته‌ای

گروه خبر خوب: تا به حال دقت کرده‌اید که بعد از طلب خیر از خدا چه حس و حال خوب و معنوی به سراغ‌تان می‌آید؟ اصلا طلب خیر یعنی چه؟ طلب خیر می‌تواند طلب بهترین‌ها برای هر کس باشد. ولی نه آن چیزهایی که در ذهن ما انسان‌ها وجود دارد، بلکه به آنچه که خداوند به آن آگاهِ مطلق است و شما با طلب خیر کردن‌تان آن را از خدا می‌خواهید و خداوند آن را برای کسی که شما می‌خواهید جاری می‌کند.

چه زیبا می‌شود اگر ما برای آدم‌های بد زندگی‌مان هم طلب خیر کنیم. چون طلب خیر هم بزرگ ترین دعاست وهم بزرگ ترین نفرین! دعایش که معلوم است هر آنچه که از خوبی هاست و خداوند آن را جاری می‌کند. ولی نفرینش این حُسن را دارد، که شما ناآگاهانه برای کسی بدی یا شر نمی‌خواهید. بلکه خداوند آن چه که خوبیست، برای کسی که دنبال شر است جاری می‌کند. او خودش صلاح می‌بیند که چطور با دعای شما تلنگری به او بزند که از آن درس بگیرد! پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «از خوشبختی آدمی این است که از خداوند طلب خیر کند و به قضای الهی خشنود باشد؛ و از بدبختی آدمی این است که از خداوند طلب خیر نکند و از قضای الهی ناخشنود باشد.» با طلب خیر برای همه مردم این سرزمین می‌رویم سراغ اخبار حال خوب کُن امروز:


رهبر معظم انقلاب اسلامی بر «توسعه تجاری‌سازی محصولات و خدمات هسته‌ای» و «افزایش همکاری‌های علمی با کشورهای همسو و غیرمعارض به منظور استفاده هر چه بیشتر از امکانات و پیشرفت‌های دنیا» تاکید کردند.

*اصراری که جان می‌بخشد!

شنیدن خبر برخی از بیماری‌های صعب الاعلاج برای خانواده‌ها خیلی دردناک است. بیماری مثل سرطان که قابل درمان نیست و برخی اوقات موجب مرگ فرد می‌شود. اما دانشمندان با تحقیق و پژوهش متوجه شدند که روش درمانی پلاسمای سرد روش خوب و کم هزینه‌ای برای درمان این بیماری است؛ اما این روشِ درمان کاملا وابسته به انرژی هسته‌ای است.
خوشبختانه پژوهشگران ایرانی به این نتیجه رسیدند که با استفاده از انرژی هسته‌ای بیماری‌هایی مثل تومور مغزی، تومور نخاعی و جی‌بی‌ام که درمان‌پذیر نیستند را هم می‌توان درمان کرد. در ادامه تحقیقات هم به نتایج قابل توجهی از این روش دست پیدا کردند و امید دارند که بتوانند در آینده نه‌چندان دور تسکینی بر درد این بیماران ارائه بدهند.

رهبر معظم انقلاب هم که تمام قد پشت‌مان ایستاده است تا به پیشرفت‌های علمی در این زمینه دست پیدا کنیم، بر «توسعه تجاری‌سازی محصولات و خدمات هسته‌ای» و «افزایش همکاری‌های علمی با کشورهای همسو و غیرمعارض به منظور استفاده هر چه بیشتر از امکانات و پیشرفت‌های دنیا» تاکید کردند. و گفتند: «من اصرار دارم که زندگی مردم، از پیشرفت‌های علمی صنعت هسته‌ای برخوردار شود».
انشالله به زودی زود با استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و به همت دوستداران این مرز وبوم به پیشرفت‌های بزرگی در این وادی دست پیدا خواهیم کرد.


«صابر صادقی»؛ جوان خلاق دهه هفتادی از دیار لرستان

*جوان با انگیزه ایرانی!

دیدن افرادی که مدام در حال تلاش و کوشش هستند به آدم انرژی و حال خوب می‌دهد. اگر جوان باشند که دیگر نور علی نور است. امروز هم در بسته خبری‌مان جوانی خلاق و نوآور داریم؛ «صابر صادقی»؛ از دیار لرستان که برای اولین بار عصاره و کمپوست قارچ را در استان و کشور تولید کرده است. این جوان با انگیزه که دهه هفتادی است در راستای گنجاندن قارچ در سبد غذایی مردم لرستان و حتی کشور، کاهش بیماری و همچنین کاهش سرانه مصرف دارویی پژوهش و تحقیقاتی را برای تولید انواع قارچ‌های خوراکی و دارویی نیز شروع کرده که جواب داده است.

این جوان خوش آتیه کار خود را در سال ۹۷ با ۴ میلیون تومان آغاز کرد و شاید برایتان جالب باشد که صادقی دارای مدرک کارشناسی مکانیک سیالات است، اما علاقه‌اش به کشاورزی باعث شد که به پرورش قارچ روی آورد و تحقیقات و پژوهش‌هایی را در این زمینه انجام دهد. او ابتدا کارش را از یک اتاق ۹ متری آغاز کرد و سپس به یک اتاق ۳۶ متری و بعد به یک پارکینگ هشتاد متری نقل مکان کرد. در حال حاضر هم کارگاهش را در بروجرد دایر کرده و ۵ نفر را به طور مستقیم در کارگاهش دارای شغل کرده است. خدا قوت جوان با انگیزه ایرانی!

خط تولید تراکتورهای ایران در قلب آمریکا راه‌اندازی شده است.

* تکنولوژی ایرانی در قلب آمریکا

اما بشنوید از یک خبر جانانه و مقتدرانه و غرور آفرین. خط تولید تراکتورهای ایران در قلب آمریکای جنوبی راه‌اندازی شده و تکنولوژی و صنعت ایرانی مرزهای جغرافیایی را در نوردیده و در منطقه آمریکای جنوبی رسیده است.
این تراکتور برای تامین امنیت غذایی این منطقه محصولی استراتژیک در ونزوئلا محسوب می‌شود. راه‌اندازی مجدد کارخانه تراکتورسازی ونیران در ونزوئلا خبری است که این روزها دهان به دهان می چرخد، ظرفیت این مجموعه ۱۲۰۰ دستگاه در سال است و در حال حاضر ۵ هزار کشاورز ونزوئلایی متقاضی تراکتورهای ایرانی هستند. خوش خبر باشید!


۴۷ جراحی موفق پیوند کلیه در مرکز طبی کودکان کشور انجام شده است

*۴۷ عمل موفق پیوند کلیه

اهدای عضو یا بهتر است بگوییم اهدای زندگی، اوج بخشش یک انسان است، انسانی که در سخت‌ترین لحظه زندگی خود تصمیم می‌گیرد اعضای بدن یکی از عزیزانش را که دچار مرگ مغزی شده است، ببخشد. در کشورمان اما از این افراد که در اوج سختی و مصیبت تصمیم درست و انسان دوستانه می‌گیرند کم نیستند. نمونه‌اش هم اینکه دو عضو کبد و کلیه دختر ۹ساله مرگ مغزی مورد تروما در بیمارستان مسیح دانشوری به بیماران مرکز طبی کودکان اهدا شد.

اما خبر خوب اینکه دریافت کننده کبد دختر ۱۴ساله و دریافت کننده کلیه پسر ۱۷ساله بودند که در حال حاضر با حال عمومی خوب در بخش عادی تحت نظر هستند. خبر خوب‌تر اینکه، این مورد پیوند چهل و هفتمین عمل پیوند کلیه در مرکز طبی کودکان است که با همکاری تیم بیهوشی، نفرولوژی، ارولوژی و کادر خبره پرستاری با موفقیت انجام شد.

به گفته حسین امیرزرگر؛ ارولوژیست و فلوشیپ ارولوژی کودکان، در طی ۴ سال گذشته تا به امروز مرکز طبی کودکان به عنوان مرکز پیوند کلیه کودکان در کشور شناخته شده است. خدا قوت!

* خداوند چه می‌خورد، چه می‌پوشد؟ و چه کار می‌کند؟

پادشاهی از وزیر خود پرسید: بگو خداوندی که تو می‌پرستی چه می‌خورد، چه می‌پوشد و چه کار می‌کند و اگر تا فردا جوابم نگویی عزل می‌گردی. وزیر ناامید به خانه رفت. او غلامی داشت که وقتی او را در این حال دید، پرسید که چه شده؟ و او حکایت بازگو کرد. غلام خندید و گفت: ای وزیر عزیز این سوال که جوابی آسان دارد. وزیر با تعجب گفت: یعنی تو آن را میدانی؟ پس برایم بازگو؛ اول آنکه خدا چه میخورد؟ غلام گفت: غم بندگانش را، که می‌فرماید من شما را برای بهشت و نزدیک بودن به خودم آفریدم. چرا دوزخ را برمی‌گزینید؟ وزیر گفت: آفرین. حالا بگو خدا چه می‌پوشد؟ غلام گفت: رازها و گناه‌های بندگانش را. وزیر که ذوق زده شده بود سوال سوم را فراموش کرد و با شتاب به دربار رفت و به پادشاه بازگو کرد، ولی باز در سوال سوم درماند، رخصتی گرفت و شتابان به جانب غلام باز رفت و سومین سوال را پرسید.

غلام گفت: برای سومین پاسخ باید ردای وزارت را بر من بپوشانی، و ردای مرا بپوشی و مرا بر اسبت سوار کرده و افسار به دست به درگاه شاه ببری تا پاسخ را باز گویم. وزیر که چاره‌ای دیگر ندید، قبول کرد و با آن حال به دربار حاضر شدند. پادشاه با تعجب از این حال پرسید‌: ای وزیر‌ چه حالیست تو را؟ غلام آنگاه پاسخ داد که این همان کار خداست‌ ای شاه که وزیری را در خلعت غلام و غلامی را در خلعت وزیری حاضر نماید. اگر بخواهد در چشم به هم زدنی کسی را از فرش به عرش می‌رساند و بالعکس. پادشاه از درایت غلام خوشنود شد و بسیار پاداشش داد.

*خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *