خبر خوب| مادران باز هم با کودک‌شان روی سکو رفتند

خبر خوب| مادران باز هم با کودک‌شان روی سکو رفتند

حالا که جهان در حال رسیدن به نظم جدیدی است که در آن ایمان حرف اول را می‌زند، بیایید ما هم در یک تغییر مثبت و محسوس، یک امر پربرکت را در خودمان نهادینه کنیم. چه خبری بهتر از اینکه چند صباح دیگر به خودمان بگوییم: «خدا را شکر مدتی‌ست تمام نمازهایم را اول‌وقت می‌خوانم!».

خبر خوب| مادران باز هم با کودک‌شان روی سکو رفتند

گروه خبر خوب: امروز روز بزرگداشت «محمد بن محمد بن نعمان» است! همان دانشمند و عالم بزرگ شیعه که امام زمان (عج) او را «شیخ مفید» نامیدند و در بعضی نامه‌ها «برادر باایمان و دوست رشید» خطابش کردند. مفید در طول ۷۸ سال عمر خود، حدود ۲۰۰ کتاب نوشت. در تاریخ نوشته‌اند ۸۰ هزار نفر در تشییع پیکر او شرکت کردند.

حضرت حدود ۳۰ نامه به شیخ مفید نوشته‌اند که هر کدام سرشار از نکات مهم معرفتی و اعتقادی است و شوق لطف و محبت امام (عج) را به قلب شیعیان وارد می‌کند. مثلاً ایشان در نامه‌ای به شیخ می‌نویسند: «اگر دعا کنید برایتان آمین می‌گویم، و چنانچه دعا نکنید من برایتان دعا می‌کنم، برای لغزش‌هایتان استغفار می‌کنم و حتی بوی شما را دوست دارم…».

امام زمان (عج) در نامهٔ دیگری دو توصیهٔ مهم به شیعیان می‌کنند برای تعجیل در ظهور خود: «اگر شیعیان ما دو چیز را رعایت کنند، دیدار ما این‌قدر به تأخیر نمی‌افتد: اجتماع قلوب (همدلی)، وفای به عهد.».

به امید آنکه از منتظران واقعی و خیل سربازان مهدی موعود (عج) باشیم، به سراغ خبرهای خوب امروز می‌رویم…


من‌کارت صلواتی نذر زیبای شهروند مشهدی برای مهر مهدوی

کارت بلیت صلواتی برای شادی امام زمان (عج)

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که موقع سوار شدن به اتوبوس شارژ کارت بلیت‌تان تمام شده باشد و پول نقد هم همراه‌تان نباشد که کرایه را حساب کنید. اتفاق عجیبی نیست. البته قبلاً که بلیت‌ها الکترونیکی و کارتی نشده بود و موضوع شارژ کردن مطرح نبود، بیشتر اتفاق می‌افتاد.

یکی از مخاطبان پویش مردمی «مهر مهدوی» از مشهد نوشته: «من به نیت ترویج پویش مهر مهدوی این کارت بلیت را تهیه کردم تا به جای کسانی که کارت بلیت ندارند، کارت بزنم و ثواب کارم را نذر ظهور امام زمانم می‌کنم.». در «مهر مهدوی» اساس بر همین یک تیر و چند نشان زدن است.

کسانی که به این پویش می‌پیوندند هر کار خیر کوچک یا بزرگی را از طرف امام زمان (عج) و برای خشنودی ایشان انجام می‌دهند؛ حتی کمک به مادرشان در کارهای خانه را. بیایید ما هم به این پویش بپیوندیم و امروز از طرف امام حاضر و ناظر خود یک کار خوب انجام دهیم.


از سمت راست: راضیه زیدعلی بیرانوند، فائزه فداکار، زهرا مقدس‌زاده

این نویسندگانِ برگزیدهٔ «بانوی فرهنگ» با افتخار مادر هستند!

چند روز پیش باشگاه ادبی «بانوی فرهنگ» آیین اختتامیهٔ «سومین سوگوارهٔ عاشورایی داستان ده»، «داستانک نوروزی» و «آزادی قدس» را در حوزهٔ هنری انقلاب اسلامی برگزار کرد. این کانون مکانی برای هم‌افزایی بانوان نویسنده و هنرجوهای علاقه‌مند به نویسندگی است که به همت چند بانوی فرهیختهٔ انقلابی سر پاست.

«زهرا مقدس‌زاده» رتبهٔ دوم مسابقهٔ داستانک‌نویسی آزادی قدس و رتبهٔ سوم بخش طرح رمان (در سومین سوگوارهٔ عاشورایی داستان ده)، «راضیه زیدعلی بیرانوند» رتبهٔ دوم بخش ویژهٔ داستانک‌نویسی سوگواره، و «فائزه فداکار» رتبهٔ سوم بخش عمومی سوگوارهٔ عاشورایی داستان ده، برگزیدگانی بودند که با کودکان نوپای خود روی صحنه رفتند تا نشان دهند در عین مادری، می‌توان فعالیت اجتماعی و هنری داشت و اثرگذار بود. به این عزیزان تبریک می‌گوییم و برایشان آرزوی موفقیت‌های بزرگتر در کنار پرورش فرزندان صالح داریم.


خانوادهٔ نیشابوری با هزینهٔ مراسم ترحیم پدرشان ۱۰ سری جهیزیه اهدا کردند

سفر به دیار باقی با دعای خیر ۱۰ نوعروس

ما ایرانی‌ها در عزا و عروسی خرج می‌دهیم. اصلاً دنبال بهانه‌ایم که سفره‌ای پهن کنیم و عده‌ای را دورش بنشانیم. این کار را باعث برکت و وسعت رزق می‌دانیم. اصولاً سفره‌داری و مهمان‌نوازی از ویژگی‌های بارز ماست. اما گاهی اوضاع زمانه آن‌قدر برای عده‌ای از هم‌نوعان‌مان سخت می‌شود که دل‌بزرگانی تصمیم می‌گیرند به جای سفره‌داری و پذیرایی از مهمانانی که به لطف خدا دست‌شان به دهان‌شان می‌رسد، دست هم‌نوعانی را بگیرند که در تنگنا هستند.

مثل این خانوادهٔ سخاوتمند و دوراندیش نیشابوری که هزینهٔ مراسم ترحیم پدرشان را به خرید جهیزیه برای ۱۰ نوعروس نیازمند اختصاص دادند و با این کار، شرایط رفتن به خانهٔ بخت را برایشان مهیا کردند. روح پدرتان شاد، عزیزان؛ دعای خیر این ۱۰ خانوادهٔ نوپا بدرقهٔ راه او…


در تولید کاغذ تحریر و فرهنگی به خودکفایی رسیدیم

دعوتید به جشن خودکفایی تولید کاغذ در مازندران زیبا

چند سالی بود که وابستگی به واردات کاغذ فرهنگی (یعنی کاغذ مورداستفاده در صنعت چاپ و نشر) دمار از روزگار نویسنده و ناشر و کتابخوان و… درآورده بود. هر بار که بازار ارز تکانی می‌خورد، کمیاب یا حتی نایاب شدن کاغذ و به‌طبع آن گران‌شدن کتاب و دفتر یکی از نتایج تقریباً قطعی بود.

دولت سیزدهم در همان آغاز، رفع این مشکل بزرگ را در دستور کار خود قرار داد و خوشبختانه شهریور امسال بود که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد در تولید کاغذ فرهنگی به خودکفایی کامل رسیده‌ایم. دستاوردی که به نظر نمی‌رسید به این زودی‌ها محقق شود، ولی به لطف خدا شد.

خوب است بدانید از ۵ هزار تن تولید کاغذ در سال ۱۴۰۰ امروز به ۸۰ هزار تن تولید رسیده‌ایم. جالب‌تر اینکه ۱۵۵ میلیون جلد کتاب درسی را با کاغذهای تولیدی خودمان چاپ کرده‌ایم. محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته قرار است همین جمعه، ۱۰ آذر، جشن خودکفایی تولید کاغذ تحریر و فرهنگی در مازندران برگزار شود. مبارک‌مان باشد!

اکسیری به نام نماز اول‌وقت

شخصی به آیت‌الله بهجت نامه نوشت که «می‌خواهم عشقم به امام زمان (عج) زیاد شود. چه کنم؟». ایشان در پاسخ می‌نویسند: «دو کار لازم است. اول، گناه نکنید. دوم، نمازتان را اول‌وقت بخوانید.». این شخص می‌گوید عیناً همین نامه را برای آیت‌الله اراکی هم فرستادم. ایشان هم دقیقاً به همین دو کار توصیه کردند.

معلوم می‌شود نماز اول وقت اکسیر عجیبی است که هر عالم و مرجع و معصومی، به آن سفارش می‌کند. در آثار و برکات آن هم از وسعت رزق و روزی و باز شدن گره‌های دنیوی، تا افزایش علاقه به امام زمان (عج) و توفیقات معنوی را ذکر کرده‌اند. پس بیایید همدیگر را به نماز اول‌وقت و حساسیت و جدیت بر آن توصیه کنیم.

خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *