خبر خوب| هنر دست زندانیان شیروانی به آلمان رسید

خبر خوب| هنر دست زندانیان شیروانی به آلمان رسید

نمی‌شود در پرفضیلت‌ترین روز هفته باشیم و خبرهایمان خاص‌تر از خاص نباشد و چه اخباری بهتر از درخشش نام ایران در دنیا، ترویج حجاب در قالبی ماندگار و هدیه‌ای برای مردم.

خبر خوب| هنر دست زندانیان شیروانی به آلمان رسید

گروه خبر خوب- «لباس آقا در سال، تنها دو دست لباس کرباس بود و از یک پیراهن، قبا و شلوار استفاده می‌کرد. اکثر اوقات هم عبای کهنه‌ای روی دوشش بود.

یکی از رجال سیاسی به او گفت: شما الان جزو سران درجه اول مملکت هستید. نمی‌خواهید لباس‌تان را عوض کنید؟ ایشان فرمودند: شخصیت انسان به اخلاق و رفتار اوست نه لباسش.»

این روایت از کتاب «تنها در محراب»، فقط برگی از سبک زندگی شهیدی است که علاوه بر تمام ویژگی‌های شاخص اخلاقی همچون مردم داری، مناعت طبع، شجاعت، سخاوت، از خودگذشتگی و…، به ساده زیستی شهره بود و هیچ گاه مقام و منسب از او مردی به دور از سیره اهل بیت نساخت. بله امروز سالروز شهادت آیت الله سیدحسن مدرس یعنی همان مردی است که سال‌ها در مجلس، حضور موثر داشت و سرانجام در سال ۱۳۱۶ به شهادت رسید. نقش این مرد عالم و اندیشمند در مجلس به قدری موردتوجه بود که در سال ۱۳۷۲ و به منظور گرامیداشت این شهید مجاهد، ۱۰ آذرماه به عنوان روز مجلس نامگذاری شد.


مددجویان شیروانی از زندان، فرصتی برای صادرات ساختند

دنیای این زندانی‌ها دیوار نیست
گره به گره؛ رج به رج؛ قالی به قالی! این روایت دستان هنرمند زندانیانی است که گرچه گذرشان به زندان افتاده، اما دنیایشان دیوار نیست و این دارهای قالی هستند که دنیا را برایشان می‌سازند. حکایت، حکایت زندانیان خراسان شمالی است که امید را به همت گره زده‌اند تا هنر دستشان در چندین قالی اعلا و نفیس ایرانی تجلی پیدا کند و آخر سر هم، خواهانی پیدا کند از آن سر دنیا.
«صادرات ۴ تخته فرش نفیس توسط بافندگان زندانی خراسان شمالی به آلمان»؛ قطعا این خبر از شیرین‌ترین اخباریست که در این چند روز به گوشمان خورده، زیرا هم نشان از امید و تلاش مددجویان در بند دارد، هم درایت مسئولان و هم صادراتی ارزشمند. موضوع از این قرار است که طی تفاهم نامه مجتمع قالی بافی اعلابافان آپادانا با کشور آلمان، چهار تخته فرش به ارزش ۱۰ هزار یورو (معادل ۵۵۰ میلیون تومان) به کشور آلمان صادر شده که این صادرات، حاصل هشت ماه تلاش مددجویان زندان شیروان است. تازه فقط همین نیست و طی قراردادی با کشور کانادا قرار است، ۱۵۰۰ متر فرش نفیس نیز طی یک سال، آماده و صادر شود.


برای نخستین بار در تاریخ قایقرانی و دومین بار در تاریخ ورزش ایران، یک بانو در المپیک سوت می زند

یک تاریخ‌سازی دیگر با قضاوت بانوی ایرانی در المپیک پاریس
خبر داریم چه خبری؛ از آن خبرهایی که اگر یک ایرانی واقعی باشیم و اهل غیرت و تعصب، حتما از شنیدنش خوشحال می‌شویم و یک دست مریزاد جانانه نثار بانویی می‌کنیم که قرار است نماد یک زن مقتدر ایرانی در المپیک ۲۰۲۴ باشد. خبر رسیده که از سوی فدراسیون جهانی کانوئینگ، کتایون اشرف داور بین المللی و نایب رییس فدراسیون قایقرانی کشورمان برای قضاوت در رشته اسلالوم المپیک پاریس معرفی شده و این یعنی یک اولین دیگر در تاریخ ورزش ایران، زیرا حضور یک داور خانم قایقرانی در المپیک پیش از این سابقه نداشته است.
همچنین جالب است بدانید که پیش از این بانوی افتخارآفرین، فقط یک بانو به نام سیمین رضایی در رشته تنیس روی میز، افتخار قضاوت در المپیک ۲۰۲۰ را داشته و حالا کتایون اشرف می‌رود تا بار دیگر نام ایران و زنان ایرانی را سر زبان‌ها بیندازد. به امید موفقیت او و تمام نمایندگان ایران در المپیکی دیگر.


ترویج حجاب به شیوه گروه مردمی «یک حس خوب»

«یک حس خوب»؛ نامی که برازنده آن هاست!
«به خاطر بیماری پسرم، گذرمان به بیمارستان چمران تهران افتاد. خیلی حوصله نداشتیم و این پا و آن پا می‌کردیم تا نوبت‌مان شود. در حیاط بیمارستان و به مناسبت هفته بسیج، غرفه‌هایی برپا شده بود که اولین غرفه اختصاص داشت به گروه مردمی«یک حس خوب ». همینکه از جلوی غرفه رد می‌شدیم، خانمی با روی باز پسرم و دخترم را به داخل غرفه دعوت کرد تا هدایایی به آن‌ها بدهد. می‌گفت این هدیه ما برای شماست که مادری چادری دارید و سرباز امام زمانید!»
«یک حس خوب»؛ به نظرتان نام برازنده‌ای برای این گروه شایسته نیست؟ تبلیغ عفاف و حجاب، خاطره‌سازی و ترغیب نسل آینده برای حرکت در مسیر ولی عصر (عج)؛ همان حلقه گمشده‌ای که سال هاست در جست و جویش بوده‌ایم و چه آسیب‌هایی که از نبودنش ندیده ایم، اما امروز گروه‌هایی جهادی همچون «یک حس خوب»، کمر همت بسته‌اند تا کاری برای حفاظت از اسلام و ارزش‌هایش بردارند. انصافا این چنین امر به معروف‌هایی است که دست مریزاد دارد و ما را به هدف نزدیک و نزدیک‌تر می‌کند…


مردم پرند راه اندازی مترو را با یک هفته خدمات رایگان جشن می‌گیرند

یک هفته متروسواری رایگان در پرند
بالاخره بعد از ۱۸ سال، مترو پرند صبح دیروز با حضور رئیس جمهور افتتاح شد و این اتفاق از بهترین اخبار برای جمعیت ۵۰۰ هزار نفری مردم پرند و همه آن‌هایی بود که در این مسیر رفت و آمد دارند و سال‌ها در امید چنین روزی به سر می‌بردند؛ چه بسا حالا که انتظارها به سر رسیده و با افتتاح مترو پرند، مردم این شهر می‌توانند طعم حمل و نقلی امن‌تر و آسان‌تر را بچشند، شهرداری تهران نیز اقدامی انجام داده برای جلب رضایت حداکثری مسافران از همین ابتدای کار. استفاده رایگان از خدمات مترو پرند به مدت یک هفته، خبر خوبی است که حتما به مذاق پرندی‌ها خوش می‌آید و می‌تواند حسن ختامی برای بسته خبری امروز ما باشد.
امروز حتما صدقه دهید
برای ما ایرانی‌ها صدقه جز جدایی ناپذیر زندگیمان است و معمولا بطور روزانه حتی شده مبلغی ناچیز را به عنوان صدقه کنار می‌گذاریم که ثمرات آن را هم بارها به عینه دیده ایم. رهایی از اتفاقات ناگوار، برکت مال، شفای بیماران و آرامش درونی، فقط بخشی از برکات صدقه است. البته این نکته را نباید فراموش کنیم که صدقه صرفا شامل انفاق مالی نمی‌شود و طبق فرمایش رسول اکرم (ص)، کارهایی چون «برداشتن چیزهای آسیب رسان از سر راه دیگران، نشان دادن راه به کسی، عیادت از بیمار، امر به معروف و نهی از منکر و جواب سلام را دادن» نیز صدقه است؛ اما چرا امروز به‌این مبحث مهم اشاره کردیم؟ برای اینکه امام باقر (ع) می‌فرمایند: «در روز جمعه (ثواب) صدقه دو چندان می‌شود؛ زیرا روز جمعه بر دیگر روزها فضیلت دارد!»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *