رسوایی خنده‌دار BBC، اینترنشنال و رسانه آلمانی+ فیلم

رسوایی خنده‌دار BBC، اینترنشنال و رسانه آلمانی+ فیلم

رسانه‌های فارسی زبان خارجی برخی فعالان و چهره‌های آلمانی، مدعی شدند که حسینعلی نیری، یکی از قضات ایرانی و معاون سابق دیوان عالی کشور، برای امور درمانی به شهر هانوفر آلمان سفر کرده است.

رسوایی خنده‌دار BBC، اینترنشنال و رسانه آلمانی+ فیلم

فارس پلاس؛ روایت روز – رسانه‌های فارسی زبان خارجی و برخی فعالان و چهره‌های آلمانی مدعی شدند که حسینعلی نیری، یکی از قضات ایرانی و معاون سابق دیوان عالی کشور، برای امور درمانی به شهر هانوفر آلمان سفر کرده است. به گزارش رسانه آلمانی دویچه‌وله، دلیلی که باعث شده مدعی شوند نیری در هانوفر بستری بود، این است که فردی در آنجا بستری شده که تاریخ تولدش با نیری یکی است.[1]

گزارشگر شبکه اینترنشنال از هانوفر به صراحت اعلام کرد: «با توجه به شواهدی که داریم، قطعی شده است که حسینعلی نیری از چند هفته پیش در اینجا توسط پروفسور سمیعی تحت درمان است. او از ۵ تیرماه در آنجا حضور دارد.»

اینترنشنال در ادامه از تلاش برای درخواست بازداشت نیری سخن گفت و اشاره کرد که دولت آلمان قصد ندارد اقدامی انجام دهد. این شبکه مدعی شد که «غوغایی در آلمان برپاست و تلاش می‌کنیم که نیری دستگیر شود.»

گزارش اینترنشنال از حضور قطعی نیری در آلمان

در همین رابطه، تعداد اندکی از براندازان، با در دست داشتن شعار «زن، زندگی، آزادی»، پرچم «همجنس‌بازان» و پرچم «تروریست‌های تجزیه طلب کومله»، در مقابل مرکز درمانی پروفسور سمیعی تجمع و اعتراض کردند.

گزارش اینترنشنال از تجمع تجزیه‌طلبان و همجنس‌بازان در هانوفر

اعلام حضور حسینعلی نیری در آلمان، حتی به مقامات آلمانی هم سرایت کرد. به گزارش اینترنشنال، عضو پارلمان آلمان نیز این ادعا را تایید کرد.

فولکر بِک، سیاستمدار حزب سبزها و نماینده سابق پارلمان آلمان، از دادستان، پلیس جنایی و وزارت کشور آلمان درخواست کرد تا احتمال حضور نیری در کلینیک هانوفر را بررسی کرده و اقدامات لازم برای تعقیب قضایی او را انجام دهند.

به گزارش BBC، «رسانه‌های آلمانی و شماری از فعالان حقوق بشر ایرانی و آلمانی می‌گویند حسینعلی نیری، در بیمارستانی در آلمان تحت درمان بوده است.»[2]
به گزارش رسانه آلمانی دویچه‌وله، انجمن «آزادی برای خاورمیانه در آلمان» اعلام کرد: «طبق اطلاعاتی که به دست این انجمن رسیده است، حسینعلی نیری از تاریخ ۲۷ ژوئن (۶ تیر) امسال در کلینیک مغز و اعصاب پروفسور مجید سمیعی موسوم به INI در شهر هانوفر بستری شده است.»

این ادعاها در حالی صورت گرفت که پروفسور سمیعی اعلام کرد: «حسینعلی نیری در انستیتو مغز و اعصاب هانوفر نبود و درمانش نکردم

به علاوه، نهادهای رسمی آلمان، خصوصا وزارت امورخارجه این کشور، حضور نیری را تایید نکرده اند.

قوه قضائیه نیز به طور رسمی اعلام کرد که «حسینعلی نیری روزها، ماه‌ها و حتی سال‌های گذشته هیچ سفری به آلمان نداشته و این خبر از مبنا کذب است.»

ادعای حضور نیری در آلمان از سوی رسانه‌های خارجی درحالی مطرح شد که هیچ تصویر یا سندی از حضور او در آلمان، منتشر نشده و این ادعا از اساس بی‌مبنا بوده است. تاکید بر یک ادعای دروغ و مانور رسانه‌ای با آن، علاوه بر اینکه برای رسانه‌های خارجی یک رسوایی به شمار می‌رود، برای برخی مقامات و فعالان حقوق بشر آلمانی که به آن استناد کردند، یک رسوایی است.

این اولین رسوایی برای رسانه‌های فارسی زبان خارجی نیست و بارها تکرار شده است. سال گذشته بررسی عملکرد ۵ رسانه بی بی سی فارسی، ایران اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و من و تو و صفحات مجازی آنها نشان می‌دهد این رسانه‌ها در ۴۶ روز (۲۳ شهریور تا ۹ آبان) ۱۴۰۱ مجموعا ۳۸۰۰۳ دروغ را درباره حوادث اخیر ایران منتشر کرده‌اند.

در این پیمایش صرفا عملکرد ۵ رسانه شامل بی بی سی فارسی وابسته به دولت انگلیس، ایران اینترنشنال وابسته به دولت سعودی، صدای آمریکا و رادیو فردا وابسته به دولت آمریکا، من و تو وابسته به جریان بهائیت بررسی شده است.

ثبت رکورد 38000 دروغ در 46 روز برای 5 رسانه ضدایرانی

در مثال دیگری، شبکه اینترنشنال با استناد به خبرگزاری تسنیم، از «دوست‌دختر ظریف» می‌گفت و آن را نتیجه افشاگری شنودهای اطلاعات سپاه تحلیل می‌کرد! این درحالی است که گزارش تسنیم از «دخترِ دوست ظریف»، یعنی دختر حاج قاسم، نوشته بود.

در مثالی دیگر، شبکه BBC در دوران شیوع کرونا مدعی شده بود که محمدرضا محبوب‌فر، عضو ستاد مقابله با کرونا، اعلام کرده است که آمار واقعی مبتلایان و فوتی‌های کرونا، ۲۰ برابر آمار اعلامی است. این درحالی است که فردی به نام محمدرضا محبوب‌فر نه تنها عضو ستاد کرونا نبود، بلکه اساسا پزشک هم نیست!

یا مثلا شبکه BBC در گزارشی دیگر با انتشار عکسی مدعی شده بود که «رضا هاشم صفی‌الدین»، داماد شهید سلیمانی است و اسلحه قاچاق می‌کند. اما بعد مشخص شد آن تصویر متعلق به مراسم عروسی شخصی به نام محمد اسماعیلی پور، مجری کرمانی بود!

[1]-dw.com/fa-ir/خبر-درمان-حسینعلی-نیری-در-کلینیک-هانوفر-و-تجمع-ایرانیان/a-66323887

[2]-bbc.com/persian/iran-66292548

پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *