روایت فرزند شهید حقانی از پدر؛ از نابینایی در کودکی تا ماجرای 7 تیر 60 +فیلم
فرزند شهید حقانی می گوید: شهید غلامحسین حقانی از شهدای 7 تیر 1360 در کودکی و در سن 4 سالگی نابینا می شود اما…
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام غلامحسین حقانی که اکنون مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان است، هم نام پدر بزرگوارشان، شهید والامقام حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین حقانی از شهدای 7 تیر 1360 در حزب جمهوری اسلامی است.
شهید حقانی نماینده مردم بندر عباس در نخستین دورهٔ مجلس شورای اسلامی بود. وی در انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر ۱۳۶۰ به همراه دیگر شهدای برجسته از جمله شهید بهشتی به درجه رفیع شهادت رسید. بزرگراه شهید حقانی در تهران نیز به نام این شهید بزرگوار است.
شهید حقانی نماینده مردم بندرعباس در مجلس اول
غلامحسین حقانی فرزند آن شهید چند ماهی پس از شهادت پدر به دنیا می آید و نام او را همنام پدر شهیدشان می گذارند.
او در بیان خاطره و نکته ای از پدر می گوید:
شهید حقانی در 4 سالگی نابنیاد می شوند. بواسطه نذری که مادرشان به نیت امام حسین و روز عاشورا می کند، بینا می شوند و نامش را غلامحسین می گذارند.
تصمیم جدی ایشان در تلاش و مجاهدت برای انقلاب و اسلام به اندازه ای بود که حتی در روز خواستگاری در سال های 40 یا 41 هم به مادر ما می گویند که ممکن است من نباشم و دستگیر شوم و عزم خودشان را در این راهی که در پیش گرفته بودند به اطلاع مادر ما نیز می رسانند و این نشانه تصمیم جدی ایشان در همراهی با نهضت امام خمینی (ره) بود.
کار تبلیغی و تبیینی در زندگی ایشان جایگاه ویژه ای داشت و ایشان در اغلب شهرهای کشورمان حضور تبلیغی داشتند.
غلامحسین حقانی فرزند شهید حقانی
در انقلاب اسلامی از باب نمایندگی مجلس، تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، اولین دبیر شورای هماهنگی تبلیغات کوشا بودند و نشانه ای از دغدغه مندی ایشان در مبارزه بود و رضایت خدای متعال و تبعیت از ولایت از مهم ترین اولویت های زندگی ایشان بود و آن را واجب دینی می دانستند.
ایشان در 7 تیر 1360 توسط منافقین به شهادت رسیدند و منافقین هنوز هم وجود دارند و شاید لباس خودشان را عوض کرده باشند.
به گزارش فارس، شهید والامقام غلامحسین حقانی متولد 4 اردیبهشت 1320 بود و با شروع مبارزه حضرت امام خمینی (ره) با توجه به اشراف و توانمندی فکری و شخصیتی و تحصیلاتی یکی از روحانیون صاحب نام کشور در زمینه برنامه های تبلیغی بود و به همین دلیل چندین بار توسط ساواک دستگیر و بیش از 30 ماه در زندان های رژیم ستمشاهی بود.
پایان پیام/