زمینه چینی برای التهاب در دانشگاهها با کلیدواژه «اخراج اساتید»
رصد تولیدات رسانههای معاند و برخی رسانههای منتسب به جریان غربگرا در داخل، از تدارک عملیات روانی برای ملتهب کردن فضای دانشگاهها در آستانه سال جدید تحصیلی حکایت میکند.
فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابهلای روزنامههای داخلی و عملیات رسانهای پایگاههای خبری رسانههای ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانههای داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.
*******
تغذیه شبکه معاند با انتشار اخبار سیاه
با بررسی اخبار منتشر شده در برخی رسانه های جریان غربگرا، می بینیم که هیچ اثری از اخبار خوب نیست و فقط اخبار تلخ و سیاه و ناامیدکننده منتشر میشود. نکته قابل تأمل اینجاست که این رویکرد با استقبال ویژه رسانه های معاند مواجه شده است.
بر همین اساس برخی رسانه های منتسب به جریان غربگرا عملا به منبع تغذیه رسانه های معاند بدل شده اند. سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ و انتشار گسترده اخبار سیاه، از جمله قطعات پازل عملیات روانی رسانه های معاند است.
در جدیدترین نمونه، شبکه بهایی «منوتو» در مطلبی به نقل از یک رسانه غربگرا در داخل نوشته است:«روزنامه اعتماد در گزارشی به فروش گوشت مردار در استان کهگیلویه و بویراحمد پرداخته است. بر اساس این گزارش در حال حاضر بساط مردارفروشی در بیش از ۲۰۰ مرکز این استان برپا است. در این گزارش محمود آرام، کارشناس صنایع غذایی درباره مصرف گوشت غیرمجاز میگوید: «شاید خانوادهها به ویژه سرپرست خانوادها ندانند، خرید از مراکز غیرمجاز تا چه اندازه بیماریزا و خطرناک است.» او در ادامه تب کریمه کنگو، تب مالت و کیست هیداتید را در زمره بیماریهایی دانست که میتواند بر اثر خوردن گوشت مردار به وجود آید.»
تاکنون بارها اتفاق افتاده است که خبری سیاه و کثیف در رسانه های غربگرا منتشر شده و به فاصله کوتاهی، خبر مذکور با استناد به مدارک و مستندات، تکذیب شده است.
این رویه خبری دقیقا نقطه مقابل «امنیت روانی جامعه» است و به عبارتی، روح و روان مردم را آزار داده و دستگاه تبلیغاتی دشمن را تجهیز می کند.
زمینه چینی برای التهاب در دانشگاه ها با کلیدواژه «اخراج اساتید»
سحام نیوز- ارگان رسانه ای اعضای فراری جریان فتنه- در مطلبی به نقل از یک روزنامه داخلی نوشت:«روزنامه هممیهن: قدردان وزارت کشور هستیم که شفاف اعلام کرد نگاه دولت به دانشگاهها امنیتی است؛ روزنامه هم میهن خطاب به وزارت کشور دولت رئیسی نوشت: وزارت کشور با صدور این بیانیه، عملا تایید میکند که نگاه دولت به نهاد دانشگاه، اعم از استادان و دانشجویان، نه نگاهی علمی که امنیتی است. ضمنا، آنان با صدور این بیانیه، عملا اعتراف میکنند که برخلاف تقسیمبندیهایی که سال گذشته و در زمان اوجگیری ناآرامیها میان «اعتراضات» و «اغتشاشات» مطرح میشد، هیج تفاوت و تمایزی میان این دو مفهوم قائل نیستند. باید از دولت سیزدهم و وزارت کشور قدردان بود که چنین شفاف عمل میکنند و موضع میگیرند.»
رصد تولیدات رسانه های معاند و برخی رسانه های منتسب به جریان غربگرا در داخل، از تدارک عملیات روانی برای ملتهب کردن فضای دانشگاه ها در آستانه سال جدید تحصیلی حکایت می کند.
در هیچ کجای جهان به اساتید دانشگاه اجازه نمی دهند که علیه منافع ملی و علیه امنیت جامعه اقدام کرده و در مسیر آموزش سنگ اندازی کنند.
به عنوان نمونه «الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود. در یک نمونه دیگر «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی ۱۱ سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه اخراج شد!
همچنین «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد اشاره اخراج شد!. « برونو گلنیش» استاد دانشگاه لیون فرانسه نیز به دلیل زیر سؤال بردن هولوکاست از کار تعلیق شد.
این موارد هیچگاه در رسانه های معاند و رسانه های غربگرا مطرح نشده و سانسور می شود. لازم به ذکر است که در بخشی از بیانیه اخیر وزارت کشور آمده است:«آنچه وزارت علوم در برابر معدود اساتیدی که دچار رکود علمی بوده، اما نقش مهمی در نمایشهای رسانهای داشتهاند، صورت داده کاملا بر مبنای موازین قانونی و اداری و البته وظیفه انقلابی این وزارتخانه برای پویایی علمی و فرهنگی دانشگاهها بوده است که جای تقدیر دارد.»
پایان پیام/.