سفیدشویی ساواک صدای اپوزیسیون را هم درآورد

سفیدشویی ساواک صدای اپوزیسیون را هم درآورد

شبکه بهایی منوتو که به ادعای خود درآستانه تعطیلی است، اخیرا عوامل این برنامه جلاد ساواک را در برنامه آورده و قصد سفیدشویی دارد که این اقدام صدای اپوزیسیون را هم درآورده است.

سفیدشویی ساواک صدای اپوزیسیون را هم درآورد

فارس پلاس؛ روایت روز – «پرویز ثابتی»؛ نام مستندی بود که در ۵ قسمت شبکه ضدایرانی منوتو پخش کرد؛ نامی که بیش از ۴ دهه در کنجی خزیده و هر از گاه بر سر زبان‌ها می‌افتد. پرویز ثابتی نفر دوم ساواک (سازمان اطلاعات و امنیت کشور) در رژیم شاه و رئیس اداره سوم این سازمان بود که مسئولیت امنیت داخلی را برعهده داشت؛ او در همه سال‌های زندگی در خارج از کشور، به اختفای اختیاری روی آورد و از آنجا که شاید یکی از بدنام‌ترین بازماندگان دوره سلطنت بود، حتی از انتشار تصویر خود ابا داشت تا برای خویش دردسر تازه درست نکند و در پیشگاه افکار عمومی قرار نگیرد.

حالا شبکه منوتو این چهره را مقابل دوربین‌ها آورده و سعی بر پاک کردن جنایات ساواک از اذهان مردم را داد. در شبکه‌های اجتماعی همزمان با انتشار مستند «پرویز ثابتی» سلطنت‌طلبان به صورت هماهنگ به تمجید از این مستند پرداختند.

با این اوصاف اپوزیسیون، چهره‌های مطرح سلطنت‌طلب به واکنش منفی به این موضوع داشتند.کارشناس شبکه منوتو در برنامه‌ای نسبت به سفیدشویی ساواک توسط منوتو اعتراض کرده و سازنده مستند «پرویز ثابتی» را مجبور به اعتراف شکنجه‌های ساواک کرده و می‌گوید: «ساواک من را شکنجه کرده؛ به پرویز ثابتی جایزه صلح نوبل هم بدهید. بله! ساواک، مردم را شکنجه می‌کرده، من این را انکار نمی‌کنم! مگر در گوانتانامو و سیا شکنجه نمی‌کنند؟!»

مهرداد درویش پور تحلیلگر سیاسی: «یکی از مسائلی که من را وحشت‌زده کرد، صحبت‌های آقای پرویز ثابتی در شبکه من و تو بود؛ در کجای دنیا پس از ۵۰ یا ۷۰ سال از پایان یافتن نازیسم دیدید که یکی از چهره‌های نازی‌ها را به تلویزیون بیاورند و چهره قهرمان ملی از او بسازند؟!»

شخصی به نام «اصغر ایزدی» که از چهره‌های رادیکالی است، به اعدام‌های بدون محاکمه و حمله به یک خانه در شب یلدای سال ۱۳۵۵ و تیرباران هشت نفر بی‌گناه، توسط پرویز ثابتی اشاره می‌کند.

در ویدیو زیر تعداد زیادی از چهره‌های اپوزیسیون به سفیدشویی ساواک توسط شبکه منوتو اعتراض کرده‌اند. از شهرام همایون گرفته تا کوروش عرفانی و کارشناس‌های شبکه منوتو همگی به این برنامه اعتراض کرده‌اند و مستند پرویز ثابتی را توهین به حافظه تاریخی مردم دانستند.

پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *