شکست پروژه رسانهای «مهسا 2»
با هوشمندی نهادهای مسئول و همراهی و صداقت خانواده «آرمیتا گراوند»، پروژه «مهسا امینی 2» ناکام ماند. با این حال این سؤال همچنان وجود دارد که چرا در چنین بزنگاههایی همواره ردپای رسانههای غربگرا وجود دارد؟! بهتر است مدیران این رسانهها و فعالین جریان اصلاحطلب به این سؤال پاسخ بدهند.
فارس پلاس؛ روایت روز – ساعت ۷ صبح روز یکشنبه ۹ مهر- یک دختر دانش آموز به نام «آرمیتا گراوند» با دوستانش در میدان شهدا به قصد عزیمت به مدرسه قرار میگذارد. وقتی که با دوستانش وارد قطار میشود به یکباره جلوی در ورودی واگن قطار بیهوش میشود؛ دوستانش به همراه چند نفر از شهروندان داخل واگن وی را به روی سکو منتقل میکنند.
به گفته مسئولین مترو، بر اساس تصاویر دوربینهای سکو در لحظه ورود به قطار تعادلش را احتمالاً به دلیل افت فشار از دست داده و زمین میخورد؛ نصف بدنش در داخل قطار و نصف دیگر در بیرون از قطار بوده دوستانش و سایر مسافرین وی را از قطار خارج میکنند. یک نفر از مسافران که احتمالاً پزشک بوده اقدامات اولیه درمان را آغاز و همزمان هم از اورژانس درخواست کمک میکنند. اورژانس در صحنه حاضر و پس از اقدامات اولیه این دختر 16 ساله را به بیمارستان منتقل میکنند.
مادر این دختر جوان میگوید، دخترم با دوستانش در مترو قرار داشت و به یکباره دچار افت فشار شده و به زمین میخورد، سرش به لبه سکو برخورد میکند یکی از دوستانش جلو بوده و دیگری پشت سر؛ بعد از وقوع حادثه دخترم را به بیمارستان منتقل میکنند. تصاویر را دیدم، تمام فیلمها را چک کردم چیز خاصی نبوده است دخترم به یکباره دچار افت فشار شد از مردم میخواهم که دعا کنند دخترم هر چه زودتر خوب شود.
عکسی که جریان ضدانقلاب تحت عنوان آرمیتا گراوند منتشر کرد؛
پارسال به عنوان آرنیکا قائم مقامی منتشر شده بود
پدر این دختر جوان هم میگوید: همه فیلمها را بررسی کردم برای ما ثابت شده که این رخداد یک حادثه بوده؛ دخترم بیمار نبود و هیچ دارویی مصرف نمیکند از مردم میخواهم برای سلامتی دخترم دعا کنند.
اما نکته قابل تأمل در این میان، فضاسازی سنگین رسانههای معاند در این خصوص است. به این موارد توجه کنید:
به فاصله کوتاهی پس از انتشار این خبر، رسانهها از بازداشت خبرنگار روزنامه شرق در بیمارستان محل بستری این دختر نوجوان خبر دادند. این ماجرا کاملاً شبیه ماجرای مهسا امینی در سال گذشته است.
پارسال بلافاصله پس از بستری شدن مهسا امینی، «نیلوفر حامدی» خبرنگار روزنامه شرق در بیمارستان حضور مییابد. در بخشی از بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه که آبان سال گذشته منتشر شد، آمده بود: «ردّ اطلاعاتی و عملّیاتی تعدادی از عناصر مذکور در اغتشاشات اخیر و پیش از آن نیز مشاهده و حسب مورد اقدام مقتضی بهعمل آمده است. بهعنوان مثال انتشار اولین عکس از مرحومه امینی روی تخت بیمارستان توسط «ن.ح» صورت گرفت که از آموزشدیدگان همین دورهها در خارج از کشور بود. او با استفاده از پوشش خبرنگاری از اولین افرادی بود که در بیمارستان حضور و استقرار یافته، به تحریک بستگان متوفی و ارسال اخبار جهتدار پرداخت.»
در سال جاری نیز یکی دیگر از خبرنگاران روزنامه شرق در بیمارستان حضور یافته و قبل از هر اقدامی توسط نیروهای امنیتی بازداشت و ساعاتی بعد نیز آزاد میشود.
نکته دیگر، دروغی است که رسانههای معاند درباره علت بیهوشی این فرد بیان کردند و آن این بود که فرد مذکور پس از تذکر مأمورین حجاب در مترو، دچار استرس شده و بیهوش میشود. این در حالی است که خانواده این فرد صراحتاً اعلام میکنند که تصاویر و فیلمهای کامل را ملاحظه کرده و مطمئن شدهاند که وی به دلیل افت فشار دچار حادثه شده و به هیچ عنوان مسئله تذکر درباره حجاب صورت نگرفته است. این دروغ نیز مشابه دروغ سال گذشته درباره برخورد جسم سخت به سر مهسا امینی بوده است.
در نهایت با هوشمندی نهادهای مسئول و همراهی و صداقت خانواده «آرمیتا گراوند»، پروژه «مهسا امینی ۲» ناکام ماند. با اینحال این سؤال همچنان وجود دارد که چرا در این بزنگاهها همواره ردپای رسانههای غربگرا وجود دارد؟! بهتر است مدیران این رسانهها و فعالین جریان اصلاح طلب به این سؤال پاسخ بدهند.
یکی از فعالین رسانهای با اشاره به این پروژه رسانهای نوشت: «با یک امپراطوری دروغ مواجه هستیم که در رذالت و دروغگویی هیچ خط قرمزی ندارد. فکر میکردند در سالگرد مرگ مهسا امینی دوباره کشور را شلوغ میکنند، دیدند خبری نشد، بعد روی دانشگاهها متمرکز شدند و دیدند باز هم خبری نشد، حالا داستان جدیدشان هم رسوا شد.»