منابع آگاه: اختلاف سیاسیون و نظامیان رژیم صهیونیستی درباره حمله زمینی به غزه
برخی منابع میگویند که علیرغم برخی ادعاها و اخبار جعلی رسانههای غربی، میان مقامات سیاسی و نظامی اسرائیلی درباره ورود زمینی به غزه اختلاف است و بعضی مقامات نظامی صهیونیستها تبعات سنگین این مسئله را یادآور شدهاند.
فارسپلاس؛ دیگر رسانهها – برخی منابع مطلع به خبرنگار تسنیم گفتند که چند تن از مقامات نظامی اسرائیلی به سران سیاسی این کشور اعلام کردهاند ورود زمینی به غزه پا گذاشتن به دالان تاریکی است که هیچ پیشبینیای درباره آن نمیتوان داشت.
این منابع اعلام کردند: برخی اخبار رسانههای غربی مبنی بر اینکه آمریکا از اسرائیلیها خواسته است عملیات زمینی را به تعویق بیندازند یا خبرهایی که درباره مسائل جوّی و آبوهوایی منتشر میشود، رسماً دروغ و یا عملیات روانی صهیونیستها است تا علت اصلی را پنهان کنند.
آنها همچنین یادآور شدند: اسرائیلیها بهدلیل شعارهای خود برای ورود زمینی قطعی به غزه، از یک طرف مجبورند که این کار را عملیاتی کنند و از طرف دیگر میدانند که وقتی حماس حداقل یک سال برای حمله به شهرکهای اشغالی برنامهریزی کرده، قطعاً بسیار بیش از آن برای ورود زمینی ارتش اسرائیل به غزه تمهیدات لازم و دامهای ممکن را تدارک دیده است، لذا بین دوراهی گیر کردهاند که هر کدام را انتخاب کنند، شکست سنگینی در انتظارشان خواهد بود.
بهگفته این منابع، احتمالاً با ورود زمینی اسرائیلیها به غزه مواجه خواهیم بود، امّا این مسئله، اتفاقات بسیار غیرمنتظرهای را برای صهیونیستها رقم خواهد زد.
قابل ذکر است، در حالی که نهمین روز از عملیات بزرگ طوفان الاقصی رزمندگان فلسطینی در حال گذر است، رژیم صهیونیستی از طریق جنگندههای خود در حال حمله به مناطق مسکونی در نوار غزه است. وقتی حملات سریع و غیرقابل انتظار رزمندگان حماس در ساعات آغازین روز شنبه شروع شد، صهیونیستها تا چندین ساعت گیج و گُنگ بودند و نمیدانستند از کجا ضربه خوردهاند.
البته که این غافلگیری نشان از طرح و برنامه دقیق حمله ترکیبی رزمندگان فلسطینی بود که از زمین و دریا و هوا به شهرکهای اسرائیلی یورش بردند.
هرچند ابعاد این عملیات فلسطینیها بسیار گسترده و قابل بررسی است و متخصصان حوزه نظامی تا سالها میتوانند پیرامون آن بحث کنند اما در این نوشته بنا داریم به موضع انفعالی رژیم صهیونیستی در قبال طوفان الاقصی بپردازیم.
اسرائیل با بیش از 1300 کشته در این عملیات بهگفته کارشناسان و تحلیلگران از همان ابتدا شکست بزرگی خورد و شاید بزرگتر از آن غافلگیری نهادهای اطلاعاتی و امنیتی این رژیم بود که منجر به فرو ریختن ادعای نفوذناپذیری آن و از طرفی اسیر شدن بیش از حدود 200 نفر از اسرائیلیها توسط رزمندگان فلسطینی شد.
بعد از این شکست حقارتباری که ارتش اسرائیل با آن مواجه شد، حملات سابقهدارش از طریق جنگندهها به نوار غزه را آغاز کرد و با بمبهای چندتنی به جنگ ساختمانهای مسکونی و خانوادههای غیرنظامی و کودکان فلسطینی رفت، کاری که در آن تبحر ویژهای دارد!
اما ضربه طوفان حماس بهقدری سنگین بود که دیگر حمله با جنگندهها، خوی وحشیگری صهیونیستها را ارضا نکرد و با نمایش ستونکشی تانکهایشان ادعا کردند که میخواهند بهصورت زمینی نیز به غزه حمله کنند، ولی خود اسرائیلیها هم میدانند که ورودشان به جنگ زمینی باتوجه به شرایط غزه و نیروهای آموزشدیده حماس و جهاد اسلامی در جنگ چریکی و شهری، دستاوردی جز شکست و تلفات بیشتر برایشان نخواهد داشت.
شاید برای همین است که دروغهایی چون کودکسوزی توسط رزمندگان فلسطینی و اخبار کذبی از این دست را پخش کردند و آب و برق و راه امدادرسانی به غزه را قطع کردند تا توجهها از ادعایشان برای جنگ زمینی منحرف شود.
اگر از دید نظامی و رزمی به این غائله بنگریم در یک کفه ترازو حمله چندجانبه (زمینی ـ دریایی ـ هوایی) حماس به یکی از مجهزترین ارتشهای دنیا با ادعای توان بالای اطلاعاتی را داریم و در کفه دیگر حملات جنگندههای اسرائیلی به مناطق مسکونی غزه که منجر به شهادت بیش از 2300 غیرنظامی و کودک شده است.
تا همینجا هم اسرائیل هنوز در طوفان الاقصی گیر کرده است و زدن ساختمان مسکونی در یک منطقه بیدفاع پدافندی هیچ مزیتی بر توان یک نیروی نظامی نیست، از طرفی هم ادعای حمله زمینی، تنها در حد حرف و چند عکس مرکاوا بهروی کشندهها باقی مانده و جرئت عملیشدن پیدا نکرده است.
طوفان الاقصی شاید کمی فروکش کرده باشد که اقتضای هر طوفانی همین است اما چنان اسرائیل را در هم کوبیده و برای صهیونیستها خرابی بهبار آورده است که بعید است بتوانند به شرایط قبل برگردند.
پایان پیام/ت