موافقت مخاطبان BBC با اعدام الکس/ تناقض حامیان «زن زندگی آزادی» در دفاع از ناموس ایرانی
روز گذشته شهروز سخنوری معروف به الکس، قاچاقچی دختران و زنان ایرانی به کشورهای خارجی نظیر دبی و مالزی، به دار مجازات آویخته شد؛ علی رغم موضع گیری عجیب جریان رسانهای حامی زن زندگی آزادی، کاربران فضای مجازی از مجازات این فرد استقبال کردند.
فارس پلاس؛ واکنش کاربران – صبح دیروز (شنبه) شهروز سخنوری معروف به الکس به به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا به دار مجازات آویخته شد. این فرد به مدت ٣ سال و با توجه به ارتباطات گسترده خود در کشورهای مختلف، دختران ایرانی را به منظور بهرهکشی جنسی از آنان به خارج از کشور قاچاق میکرد و به واسطه بهرهکشی جنسی، سود سرشاری کسب میکرد.
بخشی از مستند پول و پورن درباره شبکه سازمان یافته الکس برای قاچاق دختران ایرانی
شهروز سخنوری کیست؟
الکس سال ۱۳۶۲ از ایران خارج شده بود و در کشورهایی مانند هند، امارات، آمریکا، مالزی و اوکراین زندگی میکرده و در طول این مدت به ایران هم رفت و آمد داشته است. پس از دستگیری و استرداد الکس به ایران با هماهنگی اینترپل در سال ۱۳۹۹، وی در تحقیقات قضایی در پاسخ به این سوال که از چه سالی شبکه فساد را راهاندازی کرده است، میگوید: «۹ سال پیش از دوبی به ایران آمدم. قبل از ورودم به ایران پنج سال و چند ماه در امارات در زندان بودم که دیپورت شدم و به ایران آمدم. پس از ورود به ایران با دختری به نام سابیا آشنا شدم که او به من پیشنهاد طراحی یک سایت را داد. سایت را برای او راهاندازی کردم و او در سایت عکس و شماره دختران را به منظور تنفروشی بارگذاری میکرد. برای بهتر شدن کار، اقدامات گستردهای انجام دادم و آرام آرام با سرشبکههای سابیا در دوبی، مالزی، اوکراین و جمهوری آذربایجان آشنا شدم.» (بیشتر بخوانید)
روایت سواستفاده شبکه الکس برای قاچاق دختران ایرانی به کشورهای همسایه
ناراحتی بیبیسی از اعدام قاچاقچی دختران ایران
باوجود جرائم سازمان یافته شهروز سخنوری ، رسانه های حامی زن زندگی آزادی از جمله بیبیسی فارسی، منوتو و اینترنشنال و… نه تنها از مجازات این فرد استقبال نکردند بلکه در کنار اعدام سه تروریست حادثه خانه اصفهان (واکنش کاربران به تطهیر داعشیهای کراواتی در اصفهان)، این اعدام را با برچسب سیاسی، محکوم کردند.
توضیحات بیبیسی با عنوان«آقای سخنوری» درباره الکس قاچاقچی دختران ایرانی
مظلوم نمایی منوتو برای قاچاقچی دختران ایرانی
نگرانی یورونیوز از اعدام قاچاقچی دختران ایرانی
استفاده ایندیپندنت از واژه شهروند برای اشاره به قاچاقچی دختران ایرانی و اعتقاد به ناعادلانه بودن حکم او
ایران اینترنشنال نیز نسبت به حکم قاچاقچی دختران ایرانی ابهام آورده و مدعی است اقدام الکس قاچاق انسان نبوده است. این درحالی است که طبق تعریف سازمان ملل قاچاق افراد برای سوءاستفاده های جنسی از مصادیق قاچاق انسان است.[1]
تطهیر قاچاقچی دختران ایرانی توسط اینترنشنال
مخاطبان بیبیسی هم صدایشان درآمد
عدم استقبال رسانه های حامی زن زندگی آزادی از مجازات شهروز سخنوری درحالی است که جرم او یک جرم سازمانیافته و بینالمللی است. به هر حال BBC ترجیح داده این فرد را «آقای سخنوری» خطاب کند. اما گویا مخاطبان بیبیسی فارسی و سایر رسانه های نامبرده این موضع گیری را نپسندیده و با کامنت های خود برخلاف خط این رسانهها از اعدام این مجرم استقبال کردند.
استقبال مخاطبان بیبیسی فارسی از اعدام الکس درمخالفت با موضع این رسانه
در ادامه برخی دیگر از کامنتهای مخاطبان بیبیسی را که با استقبال (از نظر تعداد پسند) نیز مواجه شده اند، مشاهده میکنید:
منوتو نیز از این قافله عقب نمانده و مخاطبان این رسانه علاوه بر استقبال از این اعدام به موضع مونوتو خرده گرفتند:
مخالفت مخاطبان منوتو با موضع این رسانه نسبت به اعدام قاچاقچی دختران ایرانی
ترویج بیناموسی با شعار زن زندگی آزادی
ترویج بیناموسی و بی غیرتی توسط حامیان زن زندگی آزادی مسبوق به سابقه بوده و آنها بارها اعلام کرده اند غیرت و ناموس بین آنها جایگاهی ندارد. موضع رسانههای حامی زن زندگی آزادی درباره اعدام سخنوری بیش از پیش باطن این شعار را آشکار کرده و نشان میدهد منظور آنها از آزادی زن ایرانی، الگویی است که الکس برای سوءاستفاده و قاچاق جنسی دختران و زنان ایرانی درپیش گرفته بود.
البته یکی از تناقضات حامیان شعار زن زندگی آزادی، در موضوع اعدام الکس خودنمایی میکند و این سوال مطرح است که بالاخره باید نسبت به دختر و زن ایرانی غیرت داشته باشیم یا زن ایرانی ناموس هیچکسی نیست و نباید به دخترانی که مسیر بهرهکشی جنسی را انتخاب کردهاند، اعتراض کنیم؟
اعتقاد حامیان زن زندگی آزادی به بیناموسی
استقبال کاربران فضای مجازی از مجازات الکس
کاربران فضای مجازی نیز صبح امروز نسبت به انتشار خبر اعدام شهروز سخنوری معروف به «الکس» واکنش نشان دادند. برخی کاربران فضای مجازی با کنایه نسبت به موضع ضدانقلاب و برخی سلبریتی ها برای اعدام نکردن تروریستهای زن زندگی آزادی مطالبی را منتشر کردند:
برخی دیگر از کاربران فضای مجازی با اشاره به مجازات الکس نسبت به پروژه زن زندگی آزادی که توسط غرب و ضد انقلاب پیگیری میشود هشدار دادند و الگوی الکس را هدف نهایی این شعار دانستند:
برخی دیگر از کاربران ضمن واکنش به اعدام الکس جمهوری اسلامی را مدافع واقعی آزادی زنان و دختران دانستند و از قوه قضائیه تشکر کردند. و همچنین دفاع از ناموس را ارزش دانستند:
[1] https://www.unodc.org/unodc/en/human-trafficking/crime.html
پایان پیام/.