هم‌صدایی مقام دولت قبل با هنجارشکنان

هم‌صدایی مقام دولت قبل با هنجارشکنان

ربیعی مدعی شده است که در قانون حجاب باید از سیاستگذاری‌های درگیرانه اجتناب کرد. این در حالی است که مقابله با هنجارشکنی و بی حجابی، اولا خواسته عموم مردم است و ثانیا واجب شرعی و سیاسی است.

هم‌صدایی مقام دولت قبل با هنجارشکنان

فارس پلاس؛ روایت روز – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

همصدایی مقام دولت قبل با هنجارشکنان و حامیان بی حجابی

«علی ربیعی» سخنگوی دولت روحانی در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت:«نگاهی حتی سطحی به جامعه ایران نشان‌دهنده گسترش معنادار کم رواداری، مفاهمه، گفت‌وگوهای سازنده به ویژه میان نهادهای حکومتی و ذی‌نفعان‌شان است. این نارواداری در زیرسیستم‌های اجتماعی نیز قابل مشاهده است. به نظر می‌رسد مهم‌ترین اقدام در گام اول، اجتناب از سیاستگذاری‌های درگیرانه – قانون حجاب، فضای مجازی، سیاست‌های جدید در دانشگاه‌ها و… – است. در گام بعدی، روی‌ آوردن به ایجاد فضای گفت‌وگو و شنیدن همه صداها و گسترش سیاست‌های ترویج رواداری، مدارا، گفت‌وگو و مشارکت دادن مردم در حل مسائل و گسترش نهادهای میانجی و امنیت‌زدایی از نهادهای مدنی و نیز اصلاح سیاست‌های رسانه‌ای، فرهنگی به خصوص در آموزش و پرورش برای گسترش زیست روادارانه در جامعه است. بسیاری اقدامات دیگر نیز قابل توصیه و اجراست مشروط بر آنکه ساختار سیاستگذاری این نقصان زیانبار اجتماعی را به درستی فهم کرده و درصدد بهبود وضعیت باشد!»

وی مدعی شده است که در قانون حجاب باید از سیاستگذاری‌های درگیرانه اجتناب کرد. این در حالی است که مقابله با هنجارشکنی و بی حجابی، اولا خواسته عموم مردم است و ثانیا واجب شرعی و سیاسی است.

موضعگیری این مقام سابق دولتی، دقیقا همراستا با عملیات روانی دشمن در موضوع حجاب است.

تمرکز بر گسل طبقاتی، کارویژه اتاق فکر جنگ ترکیبی علیه ملت ایران

یکی از علت‌های اینکه آشوب‌های سال گذشته با عنوان «جنگ ترکیبی» یا «جنگ هیبریدی» نامیده شد این بود که در آن به‌صورت همزمان بر چند گسل تمرکز شد. الف- گسل جنسیتی، ب- گسل قومیتی، ج- گسل شیعه و سنی، د- گسل طبقاتی، و ه- گسل نسلی

و اما دشمن همچنان بر این گسل ها متمرکز بوده و آن را دنبال می کند. در این میان متاسفانه برخی رسانه های منتسب به جریان غربگرا در داخل کشور نیز محورهای این عملیات روانی را دنبال می کنند.

در جدیدترین نمونه شبکه صهیونیستی «اینترنشنال» در مطلبی نوشت: «روزنامه‌ شرق در مطلبی نوشت: سهم ناچیز دهک‌های پایین درآمدی از رتبه‌های بالای کنکور، باعث نگرانی کارشناسان شده است. سه هزار رتبه برتر آزمون امسال به طرز بسیار نابرابر میان گروه‌های درآمدی توزیع شد.»

محور اصلی این قبیل فضاسازی ها، ناامید سازی مردم و به خصوص ایجاد یأس و ناامیدی در نوجوانان و جوانان است.

پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *