همصدایی BBC و جریان غربگرا علیه شورای نگهبان

همصدایی BBC و جریان غربگرا علیه شورای نگهبان

واکنش یکسان بی بی سی فارسی و جریان غربگرا نسبت به عملکرد شورای نگهبان، قابل تأمل و پیگیری است. تمرکز این رسانه ضدایرانی بر کلیدواژه «میانه روی» آن هم در مقطع پیش از انتخابات مجلس شورای اسلامی، قابل تأمل است.

همصدایی BBC و جریان غربگرا علیه شورای نگهبان

فارس پلاس؛ روایت روز – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

همصدایی BBC و جریان غربگرا علیه شورای نگهبان

بی بی سی فارسی در مطلبی با عنوان «ماجرای رد صلاحیت‌ها در ایران؛ «انتقامجویی دولت» یا «خالص‌سازی» سیاسی» نوشت:«از روز جمعه که ستاد انتخابات در ایران از پایان بررسی «صلاحیت داوطلبان» انتخابات دوازدهمین دوره مجلس ایران در هیات‌های اجرایی خبر داد، رد صلاحیت منتقدان دولت، چهره‌های «میانه‌رو» و تعداد معدود «اصلاح‌طلبان» و چندین نماینده کنونی مجلس ایران در رسانه‌ها و روزنامه‌های این کشور واکنش‌های گسترده داشته و همچنان ادامه دارد.»

واکنش یکسان بی بی سی فارسی و جریان غربگرا نسبت به عملکرد شورای نگهبان، قابل تأمل و پیگیری است. تمرکز این رسانه ضدایرانی بر کلیدواژه «میانه روی» آن هم در مقطع پیش از انتخابات مجلس شورای اسلامی، قابل تأمل است. پیش از این نیز رسانه های معاند و همچنین مقامات غربی بر این کلیدواژه متمرکز شده و خواهان روی کار آمدن طیفی بودند که به تعبیر آنان، مدعی میانه روی باشد.

رهبر معظم انقلاب- ۵ اسفند ۱۳۹۴- فرمودند:« به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیر دولتی و مانند اینها تأکید می‌کنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم. میانه‌رو حرف قشنگی است امّا اسلام این‌جوری حرف نمی‌زند.»

ایشان در ادامه فرمودند:« دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که می‌گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند؛ حزب‌اللّهی‌ها را می‌گویند تندرو. میانه‌رو [هم‌] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است.»

«اینترنشنال» دلواپس تعطیلی کارخانه ها در ایران است؟!

شبکه صهیونیستی اینترنشنال در مطلبی نوشت: «روزنامه هم‌میهن در مطلبی تحت عنوان «ترومای مهاجرت نیروی کار متخصص» نوشت: «در ادامه این روند احتمالا در سال‌های آتی با تعطیلی کارخانه‌ها به علت کمبود نیروی کار روبه‌رو خواهیم شد.»»

گویا انتشار و بازنشر مطالب رسانه های غربگرا در رسانه های معاند و بیگانه به یک رویه تبدیل شده است. قطعا رسانه صهیونسیتی «اینترنشنال» دلواپس تعطیلی کارخانه ها و واحدهای تولیدی در ایران نیست. بلکه هدف اصلی در انتشار این قبیل اخبار، یأس آفرینی و ناامیدسازی مردم ایران است.

اتفاقا برخلاف دولت قبل که شاهد تعطیلی گسترده کارخانه ها و واحدهای تولیدی بودیم، در دولت سیزدهم این روند متوقف شده و شاهد رونق تولید و احیای واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل هستیم.

نهضت احیای واحدهای اقتصادی یکی از راهبردهای دولت سیزدهم بود که در این زمینه نهادهای مختلف دست به کار شدند تا با رفع موانع پنج هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی که با سرمایه‌ بیش از ۱۳۵ هزار میلیارد تومان دچار تعطیلی و رکود شده بود، را فعال کنند.

دولت سیزدهم با اختصاص ۴۱ هزار میلیارد تومان تامین منابع از محل تسهیلات و ابزارهای مالی از طریق صندوق احیا و زنجیره تامین برای بنگاه‌های مساله دار در کمتر از ۲ سال فعالیت خود نه‌تنها به بخش تولید کمک کرد، بلکه اشتغال نیروی کار را تامین کرد و باری از دوش کارگران بیکار شده را برداشت و آنها را به محیط کاری بازگرداند.

دبیرخانه نهضت احیای واحدهای اقتصادی در جهت حمایت از تولیدکنندگان و نیروی کار اقدامات مختلفی از جمله ایجاد و ساماندهی شبکه احیاگران سه هزار و ۲۰۰ نفری، حل پرونده‌های حقوقی و بانکی بنگاه‌های اقتصادی، تهیه و تدوین بسته‌های جامع ظرفیت‌های سیاستی و حمایتی دولت، طراحی اولین پارک و پردیس احیای واحدهای اقتصادی، شناسایی واحدهای غیرفعال، نیمه فعال، روبه افول، طرح نیمه‌تمام و طرح‌های زیر ظرفیت اقتصادی، رصد و پایش واحدهای اقتصادی و برگزاری تورهای احیا را انجام داد.

پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *