واکنش یکسان رسانه‌های معاند و جریان غربگرا به یک حکم قضایی

واکنش یکسان رسانه‌های معاند و جریان غربگرا به یک حکم قضایی

در موضوع اعلام حکم 2خبرنگار بازداشتی، رسانه های معاند از جمله شبکه تروریستی اینترنشنال مدعی شدند که این احکام، سنگین است. رسانه های منتسب به جریان غربگرا در داخل از جمله روزنامه سازندگی نیز دقیقا با همین ادبیات و همین تعابیر، نسبت به این حکم واکنش نشان دادند.

واکنش یکسان رسانه‌های معاند و جریان غربگرا به یک حکم قضایی

فارس پلاس؛ خط ویژه – خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

واکنش یکسان رسانه های معاند و جریان غربگرا به یک حکم قضایی

روز گذشته شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران رای پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی را صادر کرد. براساس رای صادره، نیلوفر حامدی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا به تحمل ۷ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور ۵ سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم گردید.

همچنین الهه محمدی به اتهام همکاری با دولت متخاصم آمریکا، به تحمل ۶ سال حبس، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور ۵ سال حبس و به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران به تحمل یک سال حبس محکوم شد.

همچنین، هر ۲ متهم با توجه به اقدامات ضد امنیتی به استناد بندهای پ، ح و ذ ماده ۲۳ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲، به عنوان مجازات تکمیلی به مدت ۲ سال از عضویت در احزاب، گروه‌ها، دسته‌جات سیاسی و فعالیت در فضای مجازی، رسانه‌ها و مطبوعات محروم شدند.

انتشار این خبر، واکنش منفی ۲ طیف را در پی داشت. جریان غربگرا در داخل و جریان معاند در خارج از کشور. نکته قابل تأمل اینجاست که رسانه های معاند از جمله شبکه تروریستی اینترنشنال مدعی شدند که این احکام، سنگین است. این در حالی است که رسانه های منتسب به جریان غربگرا در داخل از جمله روزنامه سازندگی نیز دقیقا با همین ادبیات و همین تعابیر، نسبت به این حکم واکنش نشان دادند.

طبق کیفرخواست صادره نیلوفر حامدی، به سه جرم همکاری با دولت متخاصم آمریکا، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، متهم شده است.

با توجه به تحقیقات قضایی، بررسی‌های اطلاعاتی و اطلاعات مربوط به فعالیت متهمه در فضای‌مجازی، از نظر مرجع قضایی اقدامات مجرمانه وی در محورهای زیر خلاصه می‌شود:

۱-تبانی با عناصر سازمان اتحاد برای ایران (از سازمان‌های همکار وزارت خارجه آمریکا) برای اجرای پروژه کمپین‌سازی و جنبش‌سازی در راستای براندازی نرم و ایجاد اغتشاشات خیابانی در پوشش مسائل اجتماعی

۲-اجماع و تبانی با عناصر سازمان شورای دموکراسی (از سازمان‌های همکار دولت آمریکا در اجرای پروژه مبتنی بر براندازی نرم) به واسطه شرکت در دوره‌های آموزشی این سازمان در کشورهای آفریقای جنوبی و جمهوری چک، طراحی و اجرای پروژه‌های مدنظر این سازمان در داخل کشور

۳- همکاری و ارتباط با رسانه‌های فارسی زبان برانداز وابسته به حاکمیت‌های بیگانه

۴-اجماع و تبانی با عناصر فعال پروژه‌های براندازی نرم در قالب گروه‌سازی، برگزاری جلسات آنلاین و انجام اقدامات مشترک

گفتنی است شادی امین از مدیران سازمان عدالت برای ایران به‌عنوان همکار وزارت خارجه آمریکا در تاریخ ۲۳ مهرماه ۱۴۰۱ ضمن مصاحبه‌ای با شبکه BBC با تاکید بر نقش‌آفرینی متهمه در انتشار خبر فوت مهسا امینی نسبت به ایجاد فشار رسانه‌ای علیه حاکمیت اقدام کرد که این امر و همچنین بررسی سایر خطوط رسانه‌ای جریان معاند نشان از نوعی همگرایی و نزدیکی سازمان‌های وابسته به آمریکا به برخی فعالان وابسته داخلی مخصوصا نیلوفر حامدی دارد.

همچنین الهه محمدی با توجه به تحقیقات به‌عمل آمده و بررسی‌های فنی و همچنین اطلاعات آشکار مربوط به فعالیت در فضای مجازی مرتکب ۳ اقدام مجرمانه شده بود. همکاری با دولت متخاصم آمریکا، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم برضد امنیت کشور و فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران.

محمدی به‌عنوان عنصر اصلی تیم دیده‌بان آزار در داخل کشور حول پرونده فوت مهسا امینی اقداماتی مانند تولید محتوای گسترده و مستمر در راستای ناامن سازی جامعه توسط این نهاد، ارتباط با منبع اصلی تولید خبر در تلویزیون ایران اینترنشنال، حضور میدانی در مقابل بیمارستان در زمان فوت مهسا امینی و جمع‌آوری اطلاعات (بدون اجازه خانواده مرحومه) و انتشار آن، جمع‌آوری اطلاعات اغتشاشات روی‌داده در آن روز و اطلاع‌رسانی در جهت اهداف رسانه‌های فارسی‌زبان خارج ازکشور، القای خشونت سیستماتیک و محور قرار دادن مسئله قتل مهسا امینی، طراحی و انتشار فراخوان اولین تجمعات و اغتشاشات صورت پذیرفته بعد از فوت مهسا امینی در مقابل مجلس شورای اسلامی و بلوار کشاورز و حضور مستمر در اغتشاشات و حمله به نیروهای امنیتی را انجام داده بود.

اقدام علیه امنیت ملی به‌واسطه نقش‌آفرینی در اغتشاشات خیابانی ایجاد شده در موضوع فوت مهسا امینی و همچنین حمله به نیروهای امنیتی نیز یکی دیگر از اقدامات مجرمانه محمدی بوده است.

وقتی شبکه صهیونیستی اینترنشنال از «میانه روی» می گوید!

شبکه تروریستی اینترنشنال با بازنشر اظهارات اخیر «روحانی» در مطلبی نوشت:«حسن روحانی با اشاره به خیزش انقلابی مردم در پیامی به کنگره حزب اعتدال و توسعه نوشت: «مسلما خیابان مسیر خوبی برای حل معضلات یک کشور نیست. یا قهر و انفعال است که آن هم ما را به جایی نمی‌رساند.» او افزود باید «اعتدالیون» و معتقدان به «میانه‌روی» در جامعه امروز بتوانند فعالیت کنند.»

تمرکز این رسانه ضدایرانی بر کلیدواژه «میانه روی» آن هم در مقطع پیش از انتخابات مجلس شورای اسلامی، قابل تأمل است. پیش از این نیز رسانه های معاند و همچنین مقامات غربی بر این کلیدواژه متمرکز شده و خواهان روی کار آمدن طیفی بودند که به تعبیر آنان، مدعی میانه روی باشد.

رهبر معظم انقلاب- ۵ اسفند ۱۳۹۴- فرمودند:« به دوستان و برادران محترم خودمان در مشاغل گوناگون سیاسی و دولتی و غیر دولتی و مانند اینها تأکید می‌کنم؛ از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بنده‌ی حقیر هستم. میانه‌رو حرف قشنگی است امّا اسلام این‌جوری حرف نمی‌زند.»

ایشان در ادامه فرمودند:« دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که می‌گویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّم‌تر و پایدارترند؛ حزب‌اللّهی‌ها را می‌گویند تندرو. میانه‌رو [هم‌] کسی است که در مقابل آنها تسلیم باشد. در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانه‌رو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانه‌رو کسی است که در مقابل خواسته‌های آنها تسلیم است.»
پایان پیام/.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *