کلکسیون گاف‌های ضدانقلاب تکمیل شد و مردم شمال را ترجیح دادند

کلکسیون گاف‌های ضدانقلاب تکمیل شد و مردم شمال را ترجیح دادند

اتفاقات چند روز اخیر در جریان ضدایرانی نشان می‌دهد که این جریان علی‌رغم تلاش برای یارگیری برای به‌راه‌انداختنِ ناآرامی‌ها در سالگرد حوادث سال گذشته، دستاوردی نداشته و از سال قبل هم عقب‌تر است.

کلکسیون گاف‌های ضدانقلاب تکمیل شد و مردم شمال را ترجیح دادند

فارس‌پلاس؛ دیگر رسانه‌ها – تسنیم نوشت: علی‌رغم تلاش چند ماهه عوامل ضد انقلاب و رسانه‌های وابسته به آنها برای آغاز مجدد اغتشاشات همزمان با سالگرد فوت مهسا امینی در 25 شهریور، امروز پایتخت (مثل دیگر شهرهای ایران) یکی از آرام‌ترین روزهای خود در ماههای اخیر را پشت سر گذاشت.

این در حالیست که محور فعالیت‌های 24 ساعته این رسانه‌ها، تحریک مخاطبان‌‌شان به برگزاری تجمعات خیابانی و اغتشاش و خرابکاری بوده است.

برای نمونه رضا پهلوی که از ابتدای اغتشاشات سال گذشته تلاش کرد تا خود را به عنوان یکی از لیدرهای اصلی جنبش زن زندگی آزادی معرفی کند، در روزهای گذشته با انتشار یک فایل ویدئویی، مردم را به حضور در خیابان‌ها در روز 25 شهریور فراخواند. با این حال مردم ترجیح دادند طبق روال همیشگی شان از فرصت تعطیلات برای انجام مسافرت استفاده کنند و انتشار تصاویر ترافیک های چند ده کیلومتری در جاده های منتهی به شمال کشور نیز دستمایه تمسخر بیشتر ضدانقلاب بخصوص رضا پهلوی شد. در تهران نیز خبر از هیچ تجمعی حتی کوچک نبود.

اوضاع و احوال اپوزیسیون در سالگرد اغتشاشات

ریشه شکست امروز ضدانقلاب در احیای اغتشاشات سال گذشته را البته باید در وضعیت این جبهه در ماه‌های اخیر دید؛ وضعیتی که ضدانقلاب سرخورده را در بدترین حالت خود نشان می‌دهد و حتی قابل کتمان از سوی رسانه های آنها نیست؛ به نحوی که بسیاری‌شان در خفا و آشکار از این وضعیت انتقاد کرده و حتی آن را مسخره کرده اند.

حدود دو هفته پیش پیش بود که «سیما ثابت» مجری شبکه ایران‌اینترنشنال (از رسانه‌های فعال ضدانقلاب در اغتشاشات سال گذشته) از این تلویزیون جدا شد و در صفحه شخصی‌اش نوشت "از تلویزیون ایران اینترنشنال استعفا دادم و تعطیلی و پایان کار برنامه «چشم‌انداز با سیما ثابت» را اعلام می‌کنم. ناگزیر شدم بین کار در شرایطی خاص و کرامت انسانی، دومی را انتخاب کنم."

جدایی یکی از اصلی ترین کارکنان این تلویزیون از آن، حواشی زیادی داشت و برخی آن را نشانه ای روشن از انفعال و شکست رسانه ای ضدانقلاب در جهت ایجاد اغتشاشات جدید در ایران ارزیابی کردند. و البته مهمتر از اصل جدایی، علت جدایی بود؛ رسانه‌ای که می‌گفت به خاطر حمایت از زنان در ایران به ترویج اغتشاش می‌پردازد، حالا از همین ناحیه رسوایی جدی به بار آورده بود.

دنده‌عقبِ جنبش!

از جمله دیگر اتفاقات اخیر می‌توان به اعتراف تحلیلگر بی‌بی‌سی اشاره کرد؛ حسین باستانی چند روز گذشته در گفت‌وگویی اعلام کرد "شاید اقدامات اپوزیسیون را بتوان به‌نوعی براندازی بی‌خطر توصیف کرد، براندازی‌ای که شعارهای محکم و سازش‌ناپذیری دارد ولی در عمل نمی‌تواند پیشرفت زیادی داشته باشد و فکر می‌کند براندازی در ایران ساده است."

او گفته بود "حتی شاید اغراق‌آمیز نباشد که گفته شود الآن در مقایسه با زمان شروع جنبش در نقطه عقب‌تر قرار گرفته است و اقدامات آنها به‌لحاظ تشکیلاتی و همکاری و تأثیرگذاری در جامعه بین‌المللی تناسبی با عمق جنبش نداشته است."

این نوعی اعتراف به شکست و سکون پروژه اغتشاش و ناامن‌سازی بود؛ تا جایی که باستانی گفته بود جنبش الان در شرایط عقب‌تر از سال گذشته هم قرار دارد! این یعنی افول جریان ضدایرانی.

اظهارنظر یک خبرنگار درباره رضا پهلوی!

صوت لو رفته از اظهارات مسعود بهنود از فعالان ضدانقلاب در خارج از کشور نیز دستمایه تمسخر بیشتر اپوزیسیون بخصوص رضا پهلوی شد.

بهنود که سال گذشته نقش مؤثری در تهییج برای پیوستن به کمپین وکالت به رضا پهلوی داشت، در این فایل صوتی می گوید: "رضا پهلوی اندازه یک گاو هم نمی‌فهمد."

این خبرنگار در بخش دیگری از این فایل صوتی می‌گوید "ایرانیان خارج از کشور دنبال شعور نرفتند، فقط دنبال کلاهبرداری‌اند!"؛ جمله‌ای که می‌توان از آن در اثباتِ پروژه‌بگیر بودنِ فعالان ضدایرانی استفاده کرد.

ترکیه هم به وطن‌فروش‌ها روی خوش نشان نداد

برگزاری تجمعات در دیگر کشورها، از برنامه های ضدانقلاب خارج از کشور ازجمله در ترکیه بود اما با مخالفت دولت این کشور مواجه شد و اجازه تجمع را به آنها ندادند.

آزادسازی پول‌های مردم ایران، صدای ضدانقلاب را در آورد

از جمله اتفاقات قابل توجه و تأمل که این‌روزها در حال رقم خوردن است، آزادسازی منابع‌بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی و عراق است. به گفته مسئولان ایرانی این پول‌ها در حال انتقال به برخی کشورهای منطقه از جمله قطر است.

این اتفاق که به کام مردم ایران شیرین آمده و یک دستاورد دیپلماسی است، به مذاق جریان ضدایرانی خوش نیامد. تا جایی که برخی‌ از آنها از دولت آمریکا به‌خاطر این‌کار گله کرده و این را در آستانه سالگرد اغتشاشات سال گذشته، اشتباه دانستند!

بعضاً شنیده شده برخی اعضای این جریان معتقدند اساساً اینکه آمریکا با ایران بر سر تبادل زندانیان و انتقال پول‌های بلوکه‌شده ارتباط دارد، «پشتِ ما را خالی می‌کند و این نوعی دهن‌کجی به جریان ضدایران است.»

آمریکا می‌خواهد مصی علی‌نژاد را به بایگانی بفرستد!

طی روزهای گذشته یک مصاحبه از مصی علی‌نژاد فعال ضدایرانی منتشر شد که در آن گفته دولت بایدن از او خواسته هویتش تغییر دهد و پنهان شود. خود علی‌نژاد می‌گوید من از این اقدام «شوکه» شدم!

علی‌نژاد از عناصر فعال در ماجراهای سال گذشته بود و تمام همّ و غمّ خود را در فعالیت علیه ایران و شکل‌دهی یک‌به‌اصطلاح اجماع علیه کشورمان گذاشته بود و با برخی مقامات اروپایی و رژیم صهیونیستی و در برخی تجمعات شرکت کرده بود، اما حالا دولت آمریکا عملاً به او گفته است که چنین هویتی باید بمیرد.

البته برخی منابع ادعا کرده‌اند اخطار دولت آمریکا به علی‌نژاد مبنی بر اینکه باید پنهان شود و هویتش را عوض کند، نوعی زمینه‌سازی برای سر به نیست کردن اوست.

اعضای درهمِ منافقین/ سعی برای فرار به کانادا

پلیس آلبانی خردادماه سال جاری وارد مقر اشرف3 در تیرانا شد و علی‌رغم ممانعت سران منافقین، با حضور در محل یگان سایبری آنها، تعداد زیادی از کامپیوترها، هاردها و سرورهای موجود در این محل را با خود برد.

هم‌چنین دولت آلبانی مریم رجوی سرکرده این گروهک را که به فرانسه رفته بود را نیز ممنوع‌الورود کرده بود.

به‌گفته منابع آگاه امنیتی، گروهک منافقین پس از ناکام ماندن در کسب موافقت دولت فرانسه برای پذیرش بخشی از عناصر خود در قرارگاه اور سوراواز، لابی‌های خود در دولت کانادا را فعال کرد و طبق هماهنگی شکل‌گرفته مقرر شده در گام اول عناصر دارای اقامت یا پاسپورت موقت کانادا از آلبانی به این کشور منتقل شوند.

اینها صرفاً بخشی از کلکسیون ناکامی‌ها و اعتراف‌ها و شکست‌های ضدانقلاب در چند ماه اخیر است؛ می‌خواستند ایران را تکه تکه و تجزیه کنند، حالا به گروه بدقواره‌ و تجزیه‌شده‌ای تبدیل شده‌اند که حتی از زمان اغتشاش سال قبل هم عقب‌ترند، نه اینکه گامی به جلو رفته باشند.

پایان پیام/ت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *