خبر خوب| بانوان ایرانی هر روز موفق‌تر از دیروز

خبر خوب| بانوان ایرانی هر روز موفق‌تر از دیروز

دل‌های مردم این سرزمین سراسر عشق و محبت است. همین مردمی که هر روز بدون صحبت از کنار هم رد می‌شوند. حتی آن‌هایی که عصا قورت داده، با گرهی بر پیشانی در مترو و اتوبوس می‌بینیم. کافی است خاری در پایتان فرو برود، آن وقت چه کارها که برایتان نمی‌کنند.

خبر خوب| بانوان ایرانی هر روز موفق‌تر از دیروز

گروه خبر خوب: صبح اوجِ شاهکارِ خداست. طلوع خورشید تابان را ببینید؛ خالق هستی نور را ماهرانه از باریکه‌ پنجره‌ها و لای شکاف پرده‌ها می‌پاشد روی فرش‌های هزار گره اتاق‌هایمان. به صدایش گوش کنید… خدا با همین نور با ما سخن می‌گوید. گوش کنید:« ای بنده کوچک همیشه نالانم برخیز و ببین برایت چه ساخته‌ام. برخیز و زندگی کن و لذت ببر از نعمت‌های ریز و درشتی که برایت خلق کرده‌ام. نور بنوش و غرق آرامش شو.» صبح شده است. خیر است. برخیز که زندگی در جریان است و عمرت در گذر است.
امیرالمؤمنین علیه‌السلام می‌فرماید: «وجود تو همان شمارش روزهای عمر تو است، هر روزی که بگذرد قسمتی از وجود تو را با خود می‌برد آن را غنیمت بشمار.» پس برخیزید و با شوق و انگیزه و امید امور دنیوی تان را روی مدار کمک به خلق الله و هرچه بیشتر نیکی کردن تنظیم کنید که زندگی منتظر شما نمی‌نشیند. زنهار که جا نمانید. برخیزید و همراه خبرهای خوب ایران زمین شوید؛

هم نوع دوستی مردم شهرضا

* مردم شهرضا گل کاشتند

اولین خبر خوب‌مان از اخلاق نیکو و مردم دوستی ایرانیان است. خدایی خوب مردمی داریم. دل‌های مردم این سرزمین سراسر عشق و محبت است. همین مردمی که هر روز بدون صحبت از کنار هم رد می‌شوند. حتی آنهایی که عصا قورت داده و با گرهی بر پیشانی در مترو و اتوبوس می‌بینیم و با خودمان خیال می‌کنیم آنها چقدر بداخلاق هستند. اما نه حتی آنها هم خوب‌اند و عشق در رگ‌هایشان جاری است. می‌گویید نه؟ کافی است خاری در پایتان فرو برود، آن وقت بیا و ببین چه کارها که نمی‌کنند تا دردت را تسکین دهند.

دردسرتان ندهیم و برویم سر اصل مطلب. در یکی از چهارراه‌های شهرضای اصفهان یک شهروند با استرس و اضطراب و صلوات در حال حمل یک سبد لیمو در ترک موتورش بود که‌ ای دل غافل سبد از پشت موتور رها شد و لیموها پخش خیابان. اما نگران نباشید. هم وطنان عزیز ما با اینکه چراغ سبز شده بود و حق تقدم داشتند نه بوق زدند و نه بدون توجه به آقای موتوری از او رد شدند، بلکه همه بر سر جایشان توقف کردند و از ماشین‌هایشان پیاده شدند و به این شهروند کمک کردند تا لیموهای نقش بسته در خیابان را به داخل سبد بریزند. خدا اجرتان دهد. الحق که ایرانی هستید و هم نوع دوست!

بانوان مریوانی به مهار آتش‌سوزی‌ کمک کردند.

* نگین‌های مریوان

اما بشنوید از یکی دیگر از خبرهای حال خوب کن در خطه دیگر از ایران زمین. گفتیم که خوب مردمی داریم. این بار هم روایتگر خوبی مردمان مریوان شده‌ایم. کُردهای عزیز. راست گفتند که از کوزه همان بُرون تراود که در اوست. در اینجا کوزه همان مریوان با کوه و دشت‌های سرسبز و دریاچه‌های زیبایش است که مانند یک انگشتر زیبایی است که می‌درخشد. و مردمان این خطه هم نگین این انگشتر هستند که با مهربانی‌شان به انگشتر شهرشان جلا و زیبایی می‌دهند و از این کوزه عشق و مهربانی و جلا و شکوه به نمایش می‌گذارند.
بیراه نمی‌گوییم، اعمال این مردم برایمان روایت می‌کند. این بار هم سند‌مان مادران و بانوان این سرزمین هستند که در کمک‌رسانی به مهار آتش‌سوزی‌های مریوان سنگ تمام گذاشتند. آنها بی توجه ننشستند و در این گرمای هوا به داد درختان بی نوا رفتند تا از محیط زیست محافظت کنند. خدا حفظتان کند.


«معصومه» اولین بانوی قهرمان پاراکاراته آسیا

*این دختر به عشق عروسک بازی کرد

اما بگذارید برایتان از قهرمانی و پشتکار یک دختر ایرانی بگوییم. «معصومه» اولین بانوی قهرمان پاراکاراته آسیاست که بدون تجربه قبلی به مسابقات آمد. آن هم در مقابل رقیبی که سال گذشته طلا گرفته بود. دختری که معلولیت ذهنی دارد اما معلولیت را محدودیت ندانست. معصومه که با کمک مربی‌اش تلاش کرد و مزد تلاش را گرفت. اما خود معصومه می‌گوید که به عشق عروسک مسابقه داده است!
همراه با توزیع مدال‌ها به این بچه‌ها با توجه به شرایط خاص ذهنی که دارند، عروسک هم هدیه می‌دادند. معصومه دائماً در سالن می‌گفت تلاش می‌کنم تا عروسک را بگیرم. این دخترخانم ۱۸ساله بعد از کسب مدال طلا اولین چیزی که گفت این بود که عروسک را بالاخره گرفتم!


«فاطمه جوانمرد» به ۲۰۰ نفر رایگان آموزش قالیبافی داده است.

*بانوی جوانمرد!

اما خبر خوب آخرمان هم حکایت یک بانو از دیار لرستان است. «فاطمه جوانمرد» که واقعا هم فامیلی ای برازنده خود دارد. این بانوی ۴۰ساله اهل شهرستان دورود است، قالیبافی را از یک مهمانی ساده شروع می‌کند. جوانمرد یک شب مهمان یکی از اقوام همسرش بود که اتفاقی چشمش به دار قالی داخل اتاق افتاد، همان شب آموزش کوتاهی در حد گره، نقشه زنی و پودکشی دید، و همین شروع و جرقه‌ای شد تا سراغ قالیبافی برود. داستان فاطمه جوانمرد حکایت زنانی است که ضرب المثل «از تو حرکت از خدا برکت را» خوب فهمیده‌اند، به طوری که امروز برکت خدا را نه تنها به سفره خود بلکه وارد سفره دیگران هم کرده‌است.

این بانوی هنرمند می‌گوید: «دلم می‌خواست ماهیگیری را به افراد ضعیف یاد بدهم، شعار من هم این است که بعد از آموزش در کارگاه آن‌ها را پذیرش کنم، طرف وقتی برای کمک به من مراجعه می‌کند می‌گویم اگر قالیبافی هم نمی‌توانی نخ که می‌توانی گلوله کنی و از این طریق برای خودت درآمدی کسب کنی». جالب اینجاست که امروز ۲۲ نفر به طور مستقیم در کارگاه او مشغول فعالیت هستند و حدود ۲۰۰ نفر هم پس از آموزش رایگان در کارگاه او برای خودشان شغلی دست و پا کرده‌اند. خدا قوت بانو. افتخار مائید!

*جواب ابلهان خاموشی است!

«علی اکبر دهخدا» در امثال و حکم آورده است: «روزی ابوعلی سینا شیخ الرئیس وقتی از سفرش به جایی رسید اسب را بر درختی بست و برایش کاه ریخت و سفره پیش خود نهاد تا چیزی بخورد. روستایی سوار بر الاغ آنجا رسید. از خرش فرود آمد و خر خود را در پهلوی اسب ابوعلی سینا بست تا در خوردن کاه شریک او شود و خود را به شیخ نهاد تا بر سفره نشیند.
شیخ گفت: خر را پهلوی اسب من مبند که همین دم لگد زند و پایش بشکند. روستایی آن سخن را نشنیده گرفت، با شیخ به نان خوردن مشغول گشت. ناگاه اسب لگدی زد. روستایی گفت: اسب تو خر مرا لنگ کرد. شیخ ساکت شد و خود را لال ظاهر نمود. روستایی او راکشان کشان نزد قاضی برد. قاضی از حال سوال کرد. شیخ هم چنان خاموش بود. قاضی به روستایی گفت: این مرد لال است؟
روستایی گفت: این لال نیست بلکه خود را لال ظاهر ساخته تا اینکه تاوان خر مرا ندهد. پیش از این با من سخن گفته. قاضی پرسید: با تو سخن گفت؟ چه گفت؟ او جواب داد که: گفت خر را پهلوی اسب من نبند که لگد بزند و پایش بشکند. قاضی خندید و بر دانش شیخ آفرین گفت. شیخ پاسخی گفت که زان پس درزبان پارسی مثل گشت: جواب ابلهان خاموشی ست.»

*خوش‌خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید.

منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *