خبر خوب| کودکان کالسکهسوار در خیابان چه میخواستند؟
بسته خبری سومین روز مهرماهمان، به همان اندازه که حال و هوای درس و مدرسه دارد، به همان اندازه نیز حامل اخباری مسرتبخش از اقتدار و جهاد زنان ایرانی است که هر کدام در لباسی متفاوت به خدمت ایستادهاند تا نام ایران برای همیشه سرافراز بماند.
گروه خبر خوب: حال خوش روزهای نخستین مهرماه در تمام نقاط کشورمان جاری است. شور و حال دانش آموزان و حال و هوای والدینی که ضمن مرور خاطرات کودکی خود، برای تربیت نسل آینده ساز ایران زمین قدم برمی دارند، همه و همه ستودنی است.
اگر بچه مدرسهای دارید که تمام این احوالات را تجربه میکنید اما اگر ندارید، کمی دقیق تر، دانش آموزان را نظاره کنید و یا حتی برای دقایقی هم که شده پای تلویزیون بنشینید و گوش بسپارید به نوای بازآمد بوی ماه مدرسه قیصر امینپور که احیاکننده تمام خاطرات نوستالژی دست نیافتنی است و حتما حال خوشی نصیبتان میکند. پس در هر سن و سالی که هستید، خودتان را با مهر و زیباییهایش غریبه ندانید و به خاطر داشته باشید که ورود به این پاییز هم، معجزه دیگری از زندگی است.
رژهای دیدنی مادران یزدی با شعار «جهاد فرزندآوری»
*پیام مادران کالسکه به دست چه بود؟
۴۳ سال پیش در چنین روزی بود که مادران سرزمینمان با غلبه بر عواطف مادرانه خود، فرزندانشان را از زیرقرآن رد و آنها را راهی مقصدی کردند که تضمینی برای بازگشتشان نداشت. مادرانی که حتی گاهی خودشان برگه رضایتنامه را به محل اعزام میبردند تا رسالت خود را به سرانجام برسانند! دوران جنگ و دفاع مقدس با تمام تلخی هایش، درس بزرگی به ما داد و آن هم ایثار و جهاد فرزندان و مادران این سرزمین برای دفاع از وطن بود.شاید برخیها بگویند، آن دوران دیگر تکرار نمیشود و مادران و فرزندان امروز هیچ گاه مثل نسل آن دوران، حاضر به گذشتن از جان خود برای وطن نیستند اما اقدام معنادار مادران یزدی همزمان با سالروز آغاز هفته دفاع مقدس، خلاف این را ثابت کرد و پیامهای مهمی برای این برخیها و تمام دنیا درپی داشت. اینبار مادران نسل جدید بعد از ۴۳ سال و هرچند به طور نمادین اما برای بیعتی دوباره با انقلاب اسلامی و البته شعاری تحت عنوان «جهاد فرزندآوری» رژهای دیدنی با کالسکهها به نمایش گذاشتند. مادران یزدی همزمان با رژه نیروهای مسلح یزد، فرزندانشان را داخل کالسکه نشاندند و به خیابان آمدند تا با رژهای متفاوت به دنیا نشان دهند که فرزندان ایران در هر سن و سالی سربازان این وطن هستند و مادرانشان نیز بزرگترین حامیان آن ها.
مدال نقره قایقرانی، نمایی دیگر از آزادی عمل زنان ایرانی در عرصههای بین المللی
*نقره قایقرانی، افتخاری دیگر از زنان ایرانی
مهسا جاور و زینب نوروزی بانوان قایقران کشورمان مدال نقره رویینگ بازیهای آسیایی را از آن خود کردند تا اولین صیادان مدال کاروان ایران در هانگژو باشند. روز گذشته، این خبر در صدر اخبار ورزشی، بسیار خودنمایی میکرد و اسباب خوشحالی مردم را فراهم کرد. شاید نیاز به توضیح چندانی نباشد؛ همین که میبینیم نمایندگان کشورمان توانستهاند در لباسی به رنگ پرچم ایران و با پوشش کامل اسلامی، دوشادوش هم به آب زده و اقتدار بانوان متحد ایرانی را به نمایش گذارند، خودش گویای همه چیز است و نشان از پشتکار وعدم محدودیت زنان ما دارد. اما یک نکته مهم که نباید از چشممان پنهان بماند، ایثار بانوانی همچون مهسا جاور مادر جوان ملی پوشی است که به عشق افتخارآفرینی برای کشور، حاضر است روزها دوری از فرزند خردسال خود را به جان بخرد اما نام ایران را بر سر زبانها بیندازند. گرچه امروز مهسا جاور با افتخار از سختیهای این فراق میگوید اما قطعا او هم بانویی است که در میدانی متفاوت برای کشورش جهاد میکند و کم از دیگر بانوان جهادگر کشورمان ندارد. خداقوت زنان مقتدر ملی پوش.
رفقای متعهد شهید دوست زاده، دختر او را تا مدرسه بدرقه کردند
*مسببان شادی روح شهید دوست زاده را بشناسید
تو تنها نیستی! نه فقط همکاران پدرت بلکه همه مردم ایران، دعای خیرشان را بدرقه راهت میکنند.اول مهرماه برای خانواده شهید علی دوست زاده، حال و هوای دیگری داشت. دختری که میخواست برای نخستین بار راهی مدرسه شود و مادر و برادری که باید محکم میایستادند تا جای خالی پدر را برای دختری ۶.۷ساله پر کنند، اما داستان این قصه پرغصه با عشق و تدبیر همکاران متعهد شهید دوست زاده طور دیگری رقم خورد و خاطره اولین روز مدرسه برای همیشه در ذهن دخترکوچولوی داستان ما نقش بست.در روز نخست مهرماه، زمانی که دختر شهید دوست زاده به همراه خانوادهاش از خانه خارج شد تا بدون حضور پدر راهی مدرسه شود، همکاران شهید کاری کردند کارستان. آنها مقابل خانه دوست خود آمدند و با حضور گرمشان، اجازه ندادند که دختر کوچولوی دوست و همکار قدیمیشان در این مسیر تنها بماند. آنها دختر شهید دوست زاده را با بدرقه بینظیری به مدرسه رساندند تا او در این روز خاص، خلا پدر را بیشتر از این احساس نکند.اما آیا یادتان میآید شهید علی دوست زاده که بود؟ بگذارید برایتان بگوییم تا فاتحهای نثار روحش کنید و دعای گوی خانوادهاش باشید. شهید دوست زاده، همان مرزبان متعهدی است که در یکی از شبهای تیرماه ۱۳۹۷، طی مقابله با اشرار مسلح در منطقه مرزی سراوان، جانش را در راه دفاع از وطن و مردمانش از دست داد و حالا به عنوان شهید مدافع وطن شناخته میشود. یکی از همان کسانی که قطعا تک تک ما مدیون شجاعت و جسارتشان در لب مرزهایمان هستیم.
تمام کتب درسی امسال با کاغذ تولید داخل به چاپ رسید
*کتابهای امسال بوی وطن میدهند
امسال که کتابهای مدرسه فرزندانتان را در دست میگیرید تا آنها را ورق بزنید و از بوی خوش کاغذهایش سرکیف بیایید، فراموش نکنید که این کاغذها تمام و کمال بوی وطن میدهند، حاصل تولید داخل هستند و خبری از واردات کاغذهای خارجی نیست! احتمالا تعجب کردید و با خودتان میگویید مگر میشود ما به عنوان واردکننده همیشگی کاغذ، حالا در چاپ کتب درسی به خودکفایی رسیده باشیم؟ بله پاسخ این سوال مثبت است. خوشبختانه با تدابیر صورت گرفته توسط مسئولین مربوطه طی دوسال اخیر، امسال تمام کاغذهای موردنیاز برای چاپ کتب در داخل کشور تولید شده و این یعنی صرفه جویی ۴۵ میلیون دلاری ذخیره ارزی که به نوبه خود عدد قابل توجهی است و نباید به سادگی از کنارش گذشت.جالب است بدانید که پیش از این، برای واردات هرکیلو کاغذ خارجی بیش از یک دلار هزینه میشد، اما امسال خبری از این هزینه نبود و تولید داخلی کاغذ از ۷ هزارتن در دوسال اخیر به ۵۰ هزار تن در سال جدید رسید که این خودکفایی بیسابقه و دستاورد بزرگ، جای بسی افتخار دارد.
توزیع شیر در مدارس در راستای تامین سلامت دانش آموزان
*توزیع شیر رایگان در مدارس
و اما خبری داریم به گوارایی شیری که قرار است امسال در مدارس برای دانش آموزان توزیع شود. کل خبر را در همین یک جمله گفتیم و امیدواریم که وعده رییس جمهور از همین روزهای نخست تا پایان سال تحصیلی تحقق پیدا کرده و تمام دانش آموزان کشور، هفتهای چندبار از این میان وعده ضروری بهرهمند شوند. آیت الله رییسی گفته: «در کنار تغذیه روحی، فکری و علمی دانش آموزان، باید به تغذیه جسمی آنها نیز توجه کرد، لذا توزیع شیر در مدارس آغاز شده و ان شاءالله بتوانیم در مدارس زیادی، شیر را توزیع کنیم.»
*وجدان؛ اصلیترین معیار خودسنجی انسان
چندروز پیش در همین بسته خبرخوب درخصوص ارزیابی اعمالمان در نیمه سال صحبت کردیم و گفتیم که رسول اکرم (ص) فرموده اند: «پیش از آن که به حساب شما برسند خود حسابگر خویش باشید و قبل از این که اعمال شما را بسنجند اعمال خود را وزن کنید و برای روز قیامت خویشتن را آماده سازید.» اما آیا میدانید پیامبر اکرم (ص) در مورد نحوه ارزیابی هرانسانی توسط خود او چه دیدگاهی دارند؟ ایشان میفرمایند: «هر انسانی در درون خود یک معیار و شاخصی دارد که هر لحظه و هر ساعت میتواند اعمال خویش را با آن ارزیابی کند. این معیار همان فطرت پاک انسانی است که خداوند در درون همگان تعبیه کرده و انسان میتواند با مراجعه به خود، اعمال و تعاملات خویش با دیگران را ارزیابی کند.» شاید برخی از ما انسانها مدام در تقابل با ارزشهای انسانی فطری خود باشیم و نعمت تمایز خوب و بد را از خود دریغ کنیم اما الحق که وجدان، نعمت خارق العادهای است و با تکیه بر این نعمت میتوانیم بهترینها را برای آخرتمان رقم زنیم.
*خوشخبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.
منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
پایان پیام/