خبر خوب| از شکست ترمیمناپذیر اسرائیل تا خودباوری ایران در علم و عمران
چند روزی است که فریاد آزادیخواهی مردم فلسطین شکل دیگری به خود گرفته است و آغاز «طوفان الاقصی»، شروعی برای تحقق سخنان رهبر معظم انقلاب و شعارهای سالیان سال مردم ایران و تمام کشورهای اسلامی شده است. به امید خبرهای خوب از پیروزی حق بر باطل.
گروه خبر خوب: یادتان می آید هر بار که ورزشکاران با غیرت ایرانی، حریفان اسرائیلی را به رسمیت نمی شناختند، به سهم خودمان چه عزت و غروری وجودمان را پر می کرد؟ چیزی فراتر از همان حال خوب است که این روزها مهمان همه دل های ظلم ستیز و آزادی خواه شده است. از سال ۱۹۴۸ میلادی و آغاز اشغال فلسطین بیشاز ۷۰ سال میگذرد. از آغاز مبارزات، از روزهایی که با انتفاضه سنگ شروع شد. مردم مظلومانه، غصب شدن خانه و زندگیشان را توسط مرد و زن صهیونیسم به تماشا مینشستند و در کوچه و خیابان حق غصب شده شان را تنها با پرتاب سنگهای پر شده در مشتهایشان طلب میکردند.
در سخنان رهبر انقلاب آمده است:«ما یقین داریم با ادامه مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام، فلسطین به فضل الهی آزاد میشود و بیتالمقدس و مسجدالاقصی و سایر نقاط آن سرزمین اسلامی به آغوش جهان اسلام باز میگردد؛ انشاالله» حالا چند روزی است که فریاد آزادیخواهی مردم فلسطین شکل دیگری به خود گرفته است و آغاز «طوفان الاقصی»، شروعی برای تحقق سخنان رهبر معظم انقلاب و شعارهای سالیان سال مردم ایران و تمام کشورهای اسلامی شدهاست. به امید خبرهای خوب از پیروزی حق بر باطل.
گامی از دولت مردمی در جهت رفاه شهروندان
*افتتاح چهار ایستگاه جدید مترو
شهروندانی که برای رفتوآمدهای روزمره، بدون وسیله نقلیه شخصی تردد میکنند بدون شک به برتری استفاده از «مترو» بهعنوان یک مسیر زیرزمینی و عاری از ترافیک اذعان دارند. گاه در بحبوحه شلوغیها و ترافیک بیامان شهرنشینی، رسیدن به یک ایستگاه مترو در هر نقطه از شهر یعنی نوید رسیدن به مقصد. چراکه با زمانبندی نسبتاً مشخص برای رسیدن قطارهای پیدرپی، نبود ترافیک و درنتیجه تلف نشدن زمان و همچنین وجود ایستگاههای متعدد در مکانهای مختلف شهر میتوان زمان رسیدن به مقصد را به راحتی برآورد کرد و همینها دلایل خوبی برای محبوبیت این وسیله نقلیه عمومی برای مردمان شهرنشین است. حالا یک خبر خوب برای مترو سواران! مراسم افتتاح ۴ ایستگاه جدید در خطوط ۶ و ۷ مترو و نیز شروع حفاری مکانیزه تونل خط ۱٠ مترو تهران با حضور رئیسجمهور آغاز شد.«سیدمحمد آقامیری»، عضو کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران،
با افتتاح ایستگاههای شهر زیبا، شهران و شهید آرمان علیوردی (کوهسار) و ۶ کیلومتر مسیر جدید در خط ۶ مترو و ایستگاه میدان کتاب و سه کیلومتر مسیر جدید در خط هفت مترو، ۹ کیلومتر به شبکه ریلی پایتخت نیز افزوده میشود. به این ترتیب بر اساس برآوردهای اولیه، دست کم ۷۰ هزار سفر روزانه به ظرفیت سفرهای مترو اضافه میشود.
کنترل فرآیند آبیاری و آبرسانی با ساخت سامانه های هوشمند ایرانی
*دانش بنیان ها برای مصرف بهینه آب وارد میدان می شوند
خداوند آب را مایه حیات قرارداده و در کلام الهی هم این امر مهم اشاره شده است؛«جَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ کلَّ شَیءٍ حَی». چرا که شالوده هر آنچه که بشر از آن ارتزاق میکند به نوعی با این مایه حیات گره خورده است و نبود آن یعنی نبود زندگی. چالش مصرف بهینه آب و پیشگیری از بحران کم آبی و یا بیآبی هم سالیانی است که زندگی بشر را دستخوش دلشوره ها و نگرانیهایی کردهاست و هر کس به سهم خودش سعی میکند به نوعی دلسوز و نقش آفرین باشد. از جمله گروهی از متخصصان یک شرکت دانش بنیان که با ساخت «سامانههای هوشمند آبیاری و آبرسانی» موفق به کنترل این فرآیند در بخش کشاورزی و سایر حوزههای صنعتی شدند.«فاضل مکاریان فرد جهرمی» مدیر عامل این شرکت دانش بنیان می گوید:«نیاز به استفاده از شیرآب هوشمند، اهمیت خودکفا بودن در بخش فنی و مهندسی را گوشزد میکند. این تجهیزات در تمامی مناطق به خصوص مناطق گرمسیر و مناطق محروم جهت ایجاد گلخانه، کشاورزی و باغداری، پرورش آبزیان و مرغداری استفاده میشود.»
خداقوت به دانشمندان ایرانی که با تلاش خستگی ناپذیر برای خودکفایی روز افزون سرزمین مان تلاش می کنند.
شادی برای پیروزی به امید آزادی کامل
*بفرمایید کامتان را شیرین کنید
در این چند روزی که گل خبرهای خوبمان به قول رهبر فرزانه، شکست ترمیمناپذیر اسرائیل شدهاست، در اقصی نقاط این کره خاکی هم حرف از بساط شور و شادی و شیرین شدن کام هاست. از جشنهای پرهیاهو و شلوغ و پلوغ بسیار دیدیم و شنیدیم و البته که می بینیم و می شنویم، اما شادی و شاد کردن در گوشهای دنج و آرام روی یک صندلی ساده با کاغذی با یک دنیا حرفهای بیریا، حس و حال ویژه ای دارد. یعنی همان روایت پیامبر گرامی اسلام که میفرمایند: «إِنَّمَا الْأَعْمَالُ بِالنِّیَّات»؛ بهدرستی که اعمال و کارهای انسان به نیتها وابسته است. نیتی که جان عمل است و خلوص نیت شرط پذیرفته شدن عمل و عبادت. یعنی اینکه انجام کارهای بزرگ نیاز به داراییهای فراوان ندارد و تنها یک دل بزرگ و مهربان میخواهد. پس بفرمایید کامتان را شیرین کنید که انصافاً این شیرینیها خوردن دارند.
موفقیت ایران در عرصه بیو تکنولوژی ثمره ایمان، تلاش و خودباوری است
*خواستن، توانستن است
ایرانیه؟ خارجیشو ندارین؟ … گفتوگوهایی که بارها و بارها در داروخانهها و موقع تهیه داروهای مختلف بین مراجعهکنندگان و پزشکان و فروشندگان رد و بدل میشود و چهبسا شما هم که مخاطب این بسته از خبر خوب هستید این لحظات را تجربه کرده باشید. در این سالها از تولید ملی و خرید کالا و محصول ایرانی فراوان شنیدهایم؛ چیزی که شاید یک عزم ملی میخواهد. عزمی با پشتوانه محکم خودباوری تا باور کنیم ایرانی بیشاز آنچه که فکر میکنیم توانایی دارد. از موفقیت ایران در صادرات داروهای بیوتکنولوژی شنیدهاید؟ رئیس انجمن بیوتکنولوژی اعلام کرد:«به رغم آنکه بیوتکنولوژی قدمت کمتری نسبت به صنعت داروسازی دارد، امروزه شاهد هستیم بیشترین صادرات کشور مربوط به داروهای مبتنی بر بیوتکنولوژی است.»
امام علی (ع) میفرمایند: «بزرگترین نادانی، ناآگاهی انسان از شأن و منزلت خویش است.» باور کنیم که می توانیم.
*کلام آخر را از رهبر انقلاب بشنویم
«این شکست از ابعاد نظامی و اطلاعاتی یک شکست غیرقابل ترمیم و یک زلزله ویرانگر است که بعید است رژیم غاصب با همه کمکهای غربیها بتواند ضربات عمیق این حادثه به سازههای حاکمیتی خود را ترمیم کند… عامل این بلای بزرگ عملکرد خود صهیونیستها است؛ چرا که وقتی شما درندهخویی و وحشیگری را از حد میگذرانید، باید منتظر «طوفان» باشید… هیچ ملت مسلمانی در تاریخ معاصر با دشمنی به بیحیایی و بیرحمی رژیم صهیونیستی مواجه نبوده و به اندازه این ملت تحت فشار و محاصره و کمبود قرار نگرفته است؛ ضمن اینکه امریکا و انگلیس از هیچ دولت ظالمی به اندازه دولت جعلی حمایت نکردند… آیا ملت غیور و چندهزارساله فلسطین در مقابل این همه ظلم و جنایت چارهای جز برپاکردن «طوفان» داشت؟» حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش رژیم خبیث برای مظلومنمایی و کمک رسانههای استکباری جهان برای القاء این موضوع در افکارعمومی هم گفتند: این مظلومنمایی «صددرصد خلاف واقع و دروغ» است و هیچکس نمیتواند از این هیولای دیوسیرت، چهرهای مظلوم بسازد…
خوشخبر باشید!
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید.
منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
پایان پیام/