6 ارتش سردار سلیمانی در مقابل رژیم صهیونیستی + عکس و فیلم
شواهد نشان میدهد که اضلاع محور مقاومت در حالت آماده باش قرار گرفتهاند و اراده بر پاسخ قطعی، در صورت ادامه شرارت و شکست خطوط قرمز است. امری که رهبری از آن تحت عنوان سیلی سنگینتر یاد کردند.
فارس پلاس؛ خط رهبری – رهبر انقلاب روز سه شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۲ پیرامون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه فرمودند: «اگر چنانچه این جنایت ادامه پیدا کند، مسلمانها بیتاب میشوند، نیروهای مقاومت بیتاب میشوند، دیگر کسی جلوی اینها را نمیتواند بگیرد؛ این را بدانند. [بعد،] از کسانی توقّع نکنند که «نگذارید فلان گروه، فلان کار را بکند»؛ کسی نمیتواند جلوی اینها را بگیرد وقتی بیتاب شدند؛ این یک واقعیّتی است که وجود دارد. البتّه رژیم صهیونیستی هر کار هم بکند، جبران شکست مفتضحانهای را که در این قضیّه خورد نخواهد توانست بکند.»
بیانات فرمانده کل قوا نشان داد که نیروهای محور مقاومت متفق شدند تا در صورت شکسته شدن خطوط قرمز، جغرافیای تحت تسلط خود را به صورت یکپارچه علیه هدفی واحد فعال کنند. اما کیفیت این جغرافیا چگونه است؟
سپهبد قاسم سلیمانی ۳ ماه قبل از شهادت خود در جلسهای با فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، جغرافیای محور مقاومت را تشریح کرد. در این جغرافیا ۶ ارتش خارج از مرزهای ایران سازماندهی و در کانالی به طول ۱۵۰۰ کیلومتر و عرض ۱۰۰۰ کیلومتر تا سواحل مدیترانه مستقر شده است. عمق این کانال تا اعماق اراضی اشغالی کشیده شده است.
بلوک آمریکا برای تسلط بر منطقه باید از این ۶ ارتش عبور کند. سردار سلیمانی این ۶ ارتش را به شرح ذیل معرفی میکنند: دو ارتش در فلسطین اشغالی به نامهای «حماس» و «جهاد اسلامی»، یک ارتش در لبنان به نام «حزب الله»، یک ارتش در عراق به نام «حشدالشعبی»، یک ارتش در یمن به نام «انصارالله» و یک ارتش در سوریه.
حزب اللهلبنان: تعداد نیروهای تحت امر حزب الله بیش از ۱۰۰ هزار تن برآورد شده است. اندیشکده مطالعات بینالملل و استراتژیک (CSIS) در این رابطه مینویسد: «حزبالله مسلحترین بازیگر غیردولتی جهان است که دارای انبار وسیع و متنوعی از راکتهای توپخانهای و نیز موشکهای بالستیک، ضدهوایی، ضد تانک و ضد کشتی است.»
موشک بالستیک «فاتح ۱۱۰»، «زلزال»، «خیبر»، «فجر ۵»، «فجر ۳»، «شاهین ۱»، «فلق ۲»، «فلق ۱» از جمله تسلیحات موشکی/راکتی زمین به زمین در اختیار حزب الله به ادعای اندیشکده آمریکایی است.
موشک «AT-۵» ،«AT-۱۳» ،«AT-۱۴» و «AT-۴» در زمره تسلیحات ضدتانک، موشک «یاخونت» و «C-802» در زمره تسلیحات ضد کشتی و موشک «SA-۱۷» و «SA-۸» در زمره تسلیحات ضدهوایی حزب الله عنوان شده است. عناوین آن در اینفوگرافی زیر آمده است. [1]
زرادخانه حزب الله به ادعای اندیشکده مطالعات بینالملل و استراتژیک (CSIS)
اندیشکده شورای آتلانتیک (Atlantic Council of United States) برآورد کرده که زرادخانه موشکی حزب الله به عدد ۱۵۰ هزار رسیده است.[2] اندیشکده بگین- سادات (BESA) نیز همین عدد را تخمین زده و در بیان قدرت حزبالله نوشت که مجهز به ۱۵۰ هزار موشک/راکت است و میتواند هر نقطه از اسرائیل را هدف قرار دهد.[3]
مرکز آموزش و تحقیقات آلما (Alma) یک اندیشکده صهیونیستی مستقر در اراضی اشغالی است که کار ویژه آن رصد پایش تهدیدات رژیم از سوی مرزهای شمالی فلسطین اشغالی است. اندیشکده آلما (Alma) برآورد کرده است که زرادخانه پهپادی حزب الله در سال ۲۰۲۱ میلادی ۴۰ برابر دوران جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ شده است.
زرادخانه هواپیمای بدون سرنشین حزب الله به ادعا اندیشکده صهیونیستی آلما (Alma)
«حزب الله ۲۰۰۰ پهپاد دارد»
حماس و جهاد اسلامی: «عزالدین قسام» نام شاخه نظامی حماس و «سرایا القدس» نام شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین است. رژیم صهیونیستی تخمین زده است که حماس و جهاد اسلامی در غزه عددی بالغ بر ۳۰ هزار موشک و خمپاره در زرادخانه خود دارند. [4]
رویترز به نقل از یک منبع ادعایی در غزه نوشته است که حماس دارای یک آکادمی نظامی است و طیفی از تخصصها از جمله امنیت سایبری را آموزش میدهد و دارای یک یگان کماندوی دریایی است. مجموع نیروهای آن نیز ۴۰ هزار نفر برآورد کرده است.[5]
یکی از سران جنبش «حماس» نیز به اسپوتنیک گفته بود: «ما ۲ هزار رزمنده را به عملیات نظامی علیه اسرائیل فرستادیم و هنوز ۴۰ هزار رزمنده دیگر در نوار غزه داریم».
ضربه ۱۵ مهر نیروهای مقاومت فلسطین به ارتش رژیم صهیونیستی تنها با ۲۰۰۰ نیرو به وقوع پیوست. نیروهای مقاومت فلسطین درحالی بزرگترین شکست تاریخ رژیم اسرائیل را رقم زدند که در منطقه به وسعت نصف شهر تهران و در محاصره نظامی ۱۰۰% هوایی، زمینی و دریایی قرار دارند. این ارتش در منطقهای ایجاد شده که ملقب به بزرگترین زندان جهان است و حصارهای مرزی اطراف آن، پیشرفتهترین حصار امنیتی روی کره زمین است.
حصار امنیتی رژیم صهیونیستی در مرزهای غزه پیشرفتهترین مرز ساخته شده روی کره زمین از منظر تکنولوژی است
محیط پیرامونی حصار ۲۴ ساعته توسط پاسگاههای نظامی رژیم روی زمین و پهپادها آن بر فراز آسمان رصد میشود
حشدالشعبی: بسیج مردمی عراق (به عربی: حشدالشعبی) سال ۱۳۹۳ ه.ش پس از حمله داعش به شهرهای این کشور تشکیل شد. این سازمان به صورت رسمی بخشی از نیروهای مسلح عراق و تحت فرمان نخست وزیر است.
موسسه واشنگتن (The Washington Institute) درباره حشدالشعبی نوشت: در گزارش ۱۷ آوریل کمیته مالی پارلمان عراق آمده است که تعداد نیروهای حشدالشعبی در بودجه ۲۰۲۳ میلادی، ۹۵% افزایش یافته و از ۱۲۲ هزار به ۲۳۰ هزار نفر رسیده است. این عدد البته از سوی سران حشد ۲۰۴ هزار تن اعلام شده است.[6]
موسسه واشنگتن مدعی است که بودجه حشدالشعبی از ۲.۱۶ میلیارد دلار در بودجه ۲۰۲۱ میلادی به ۲.۶ میلیارد دلار افزایش یافته است. برای فهم این عدد کافیست بدانید که بودجه سپاه در بودجه ۱۴۰۲ کشورمان به ۱۱۹ هزار میلیارد تومان رسید.[7] معادل دلاری این عدد (با ارز ۵۰ هزار تومانی) حدود ۲.۴ میلیارد دلار است. یعنی بودجه حشدالشعبی بیشتر از بودجه سپاه پاسداران است.
رشد عددی نیروی حشد الشعبی طی ۴ سال اخیر | منبع: The Washington Institute
اکنون حشدالشعبی عملاً به یک ارتش کلاسیک تبدیل شده است. در رژه این سازمان به تاریخ ۲ مرداد ۱۴۰۱ ه.ش، طیف متنوعی از تسلیحات سبک، متوسط و سنگین رونمایی شد که مهمترین آن، تانک T-۷۲ و T-۵۲، توپخانه، پهپادهای راصد و حسیب، سیستم پیشرفته راهبری پهپاد، انواع رادارها و تجهیزات جنگ الکترونیک، موشک اندازها، سیستم های مخابراتی و… بود.[8] فیلم زیر مربوط به رژه سال ۱۴۰۱ حشد الشعبی است.
انصارالله یمن: این نهاد بازوی نظامی دولت قانونی یمن به پایتختی «صنعا» پس از انقلاب مردم در سال ۲۰۱۵ میلادی است. انصارالله نیز نظیر حشدالشعبی تبدیل به یک ارتش شده است.
قدرت انصارالله به اندازهای است که تاسیسات «آرامکو» در روز ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ را در ضد حمله ترکیبی (موشکی/پهپادی) به نحوی هدف قرار داد که تبدیل به بزرگترین حمله به زیرساختهای نفتی در تاریخ جهان شد.
پایگاه آماری استاتیستا (Statista) در سال ۲۰۱۸ میلادی نمای بخشی از زرادخانه موشکی انصارالله یمن و نیز برد آن را در قالب اینفوگرافی ارائه کرده است. موشک «برکان-۲» با برد ۱۴۰۰ کیلومتر، موشک «برکان-۱» با برد ۸۰۰ کیلومتر، موشک «هواسونگ-۶» با برد ۵۰۰ کیلومتر، موشک «اسکاد B» با برد ۳۰۰ کیلومتر، موشک «زلزال -۳» با برد ۲۵۰ کیلومتر از جمله تسلیحات موشکی انصارالله یمن عنوان شده است. [9]
نمای کلی از زرادخانه موشکی انصارالله یمن | منبع: Statista
پهپادهای «ابابیل-۲»، «صماد ۱-۲-۳» «قاصف-۱» و «قاصف-۲K» نیز از جمله هواپیماهای بدون سرنشین مورد استفاده توسط انصارالله یمن است. از طرفی، انصارالله یمن در مراسم رژه نهمین سالگرد انقلاب مردمی یمن در روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ ه.ش تعدادی تسلیحات جدید و غافلگیرکننده به نمایش گذاشت.
موشکهای کروز قدس ۱، قدس ۲، قدس ۳ در گذشته رونمایی شده بودند. اما در این رژه از موشک قدس ۴ نیز رونمایی شد که برد آن ۲۰۰۰ کیلومتر است. این برد یعنی نیروهای رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی در تیررس انصارالله یمن هستند.
رژه نیروهای مسلح یمن در روز ۳۰ شهریور ۱۴۰۲
سوریه: دولت و ارتش سوریه بخشی از محور مقاومت است. اما موضوع به همین نقطه ختم نمیشود. اندیشکده صهیونیستی موسوم به مطالعات امنیت ملّی (INSS) مستقر در اراضی اشغالی زمستان سال ۱۳۹۹ در گزارشی مدعی شد که نیروهای حزبالله در جنوب سوریه در قالب دو موجودیت تحت عنوان «فرماندهی جنوب» و «پرونده جولان» سازماندهی شدهاند.
به ادعای این نهاد صهیونیستی، فرماندهی جنوب (Southern Command) شامل افسران حزبالله است که به عنوان مشاور و مباشر در ارتش سوریه حضور دارند. واحد پرونده جولان (Golan File Unite) نیز تحت فرماندهی مستقیم حزبالله، درحال ایجاد سلولهای [رزم] از میان سوریهای محلّی میباشد. [10]
محل استقرار واحد «پرونده جولان» و «فرماندهی جنوب» حزبالله
در مرزهای سوریه با اراضی اشغالی (جولان)
روزنامه یدیعوت آحارانوت (Yedioth Ahronoth) سال ۲۰۱۹ در گزارشی مدعی شد که نیروی قدس در ۳۰ کیلومتری مرزهای فلسطین اشغالی در حال آموزش و تجهیز نیروهای محلی در قالب واحدی به نام گردان ۳۱۳ است که البته بعدها تبدیل به تیپ ۳۱۳ شد.[11]
مجله نیوزویک (Newsweek) تیر ۱۴۰۲ مدعی شد که یک واحد بهشدت مسلح و متشکل از هزاران رزمنده از سراسر منطقه تشکیل شده که قادر به انجام عملیات علیه ارتش اشغالگر آمریکا در سوریه و همچنین رژیم صهیونیستی است. نام این واحد «لشکر امام حسین» است که توسط سردار سلیمانی در سال ۲۰۱۶ میلادی ایجاد شده است.
این نشریه آمریکایی مدعی دو عملیات موشکی «لشکر امام حسین» علیه رژیم صهیونیستی در ژانویه ۲۰۱۹ و ژوئن ۲۰۱۹ شده است. این نشریه ادعا کرده که پایگاه ارتش آمریکا در منطقه التنف سوریه در اکتبر ۲۰۲۱ نیز توسط این واحد نظامی تحت حمله حملات پهپادی و موشکی قرار گرفته است.[12] منبع اطلاعاتی این نشریه آمریکا از لشکر امام حسین تحت عنوان حزب الله ۲ در سوریه نام برده است.
سیلی سختتر در راه است؟
«سید عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر جنبش انصارالله یمن روز ۱۸ مهر اعلام کرد: مردم ما آماده هستند که با صدها هزار نفر وارد عمل شده و به مردم فلسطین برای رویارویی با دشمن ملحق شوند و ما در انجام هر آنچه که ممکن است، تردید نخواهیم کرد.
شهید سلیمانی ایشان سه ماه قبل از شهادت در جلسه با فرماندهان نیروهای مسلح گفت که اکنون شش ارتش را بیرون از سرزمین ایران سازماندهی کردم و کانالی به طول هزار و ۵۰۰ کیلومتر و عرض هزار کیلومتر تا سواحل مدیترانه ایجاد کردهام که در درون این کانال، شش لشکر اعتقادی و مردمی به سر میبرند
وزیر دفاع دولت یمن روز ۲۲ مهرماه گفت: «نیروهای مسلح یمن، گوش به فرمان رهبر انقلاب (سید بدرالدین الحوثی) هستند و خطاب به ایشان میگویند که ما در هر کجا که شما بگویید و دشمنان در هر کجا که باشند، مانند آتشفشان مرگبار بر سر آنها فرود خواهیم آمد. به خدا قسم اگر به ما فرمان بدهی با موشک ها و پهپادهایمان بدون هیچ تردیدی، به سمت ارض الرباط (فلسطین) حمله خواهیم کرد.»
«فالح الفیاض» فرمانده «حشد الشعبی» عراق روز ۲۲ مهرماه گفت: «ما حامی اصلی مقاومت هستیم و عراق به آمریکا اجازه نخواهد داد به اسرائیل کمک کند. تبعات رخدادهای غزه نیز بزرگ است و نتایج آن به زودی علنی خواهد شد.»
«اسماعیل هنیه» ارشدترین مقام حماس روز ۲۷ مهرماه گفت: «آنچه در نوار غزه رخ میدهد، ممکن است به درگیری منطقهای تبدیل شود که در آن صورت دشمن و حامیان آن هرگز نخواهند توانست آن را کنترل کنند.»
شواهد نشان میدهد که اضلاع محور مقاومت در حالت آماده باش قرار گرفتهاند و اراده بر پاسخ قطعی در صورت ادامه شرارت و شکست خطوط قرمز است. امری که رهبری از آن تحت عنوان سیلی سنگینتر یاد کردند. رهبر انقلاب روز ۲۲ مهرماه خطاب به رژیم صهیونیستی فرمودند:
- «حمله به غزّه، حمله به خانههای مردم، حمله به غیر نظامیان، قتلعام و کشتار دستهجمعی مردم غزّه؛ این مظلومنمایی دستاویزی است برای اینکه باز بتواند این جنایات را چند برابر کند؛ با مظلومنمایی میخواهد این جنایات خودش را توجیه کند. عرض کردم، این هم یک محاسبهی غلط است. سران و تصمیمگیران رژیم غاصب و حمایتکنندگانشان بدانند که همین کار، بلای بزرگتری بر سر آنها خواهد آورد؛ بدانند واکنش این ظلمها سیلیِ سنگینتری بر رخسار زشت آنها است.»
[1]:csis.org/analysis/hezbollahs-missiles-and-rockets
[2]: aljazeera.com/news/2023/10/16/can-lebanons-hezbollah-afford-to-go-to-war-with-israel cfr.org/backgrounder/what-hamas
[3]:besacenter.org/israels-south-lebanon-withdrawal
[4]: cfr.org/backgrounder/what-hamas
[5]:reuters.com/world/middle-east/how-hamas-secretly-built-mini-army-fight-israel-2023-10-13/
[6]:washingtoninstitute.org/policy-analysis/extraordinary-popular-mobilization-force-expansion-numbers
[7]:tn.ai/2836774
[8]:irna.ir/news/84831441
[9]:statista.com/chart/13375/the-houthi-missile-threat-to-saudi-arabia
[10]:inss.org.il/publication/south-syria-threat
[11]:ynetnews.com/articles/0,7340,L-5042133,00.html
[12]:newsweek.com/irans-most-powerful-unit-yet-syria-targets-us-israel-intel-finds-1814151
پایان پیام/.