خبر خوب| خانه خدا شب‌ها گرمخانه می‌شود!

خبر خوب| خانه خدا شب‌ها گرمخانه می‌شود!

حتماً حالتان خوب می‌شود اگر امروزتان را با خبرهایی شنیدنی آغاز کنید. از کار جالب یک مسجد تا مدال‌آوری دختران راگبی، درآمد ۲۵ میلیونی یک کولبر و چند خبر انسان‌دوستانه از هموطنانمان که همگی یک هدف را دنبال می‌کنند و آن هم سرافرازی ایران است و بس.

خبر خوب| خانه خدا شب‌ها گرمخانه می‌شود!

گروه خبر خوب: گاهی همه چیز خوب خوب است اما ما آدم‌ها آنقدر به خوب بودن حال و روزگارمان عادت کرده‌ایم که اصلا متوجه خوب بودنش نمی‌شویم و همین که چرخ گردون، بر وفق مرادمان نمی‌چرخد و پای اتفاقی تلخ به زندگی مان باز می‌شود، تازه به خودمان می‌آییم که‌ای وای چه لحظات نابی را به آسانی از دست داده‌ایم و قدرش را ندانسته ایم! احتمالا در چنین اوقاتی با خود می‌گوییم بدتر از این نمی‌شد اما واقعیت این است که سخت در اشتباهیم و باید باور داشته باشیم که حتی در چنین شرایطی هم خداوند بهترین‌ها را برایمان مقدر کرده که شاید هیچ گاه سر از حکمتش درنیاوریم؛ پس بیایید تا همه چیز مهیاست، از داشته‌هایمان حظ ببریم و اگر هم خود را در بن بست روزگار دیدیم، همه چیز را بسپاریم به اویی که همه مقدراتش یا نعمت است یا حکمت!


مسجد آبشناسان مامن افراد بی خانمان می شود

مسجد آبشناسان شب‌ها میزبان افراد بی‌خانمان
این درست که مساجدمحل عبادت است و حرمت بالایی دارد اما از طرفی نباید از اثرگذاری مساجد در امور فرهنگی و اجتماعی غافل شد و درهای مساجد را به روی مردم بست. اتفاقی که متاسفانه در بسیاری از مساجد دیده می‌شود و فعالیت‌های فرهنگی مساجد بسیار کمرنگ‌تر از گذشته شده است. حالا تصور کنید در چنین شرایطی، مسجدی دست به کاری ارزشمند زده تا خانه خدا پناهی شود برای بی‌پناهانی که در این ایام سرد سال شب‌ها جایی ندارند تا سرشان را روی زمینی گرم بگذارند.
اما بشنوید از مسجد جامع شهرک شهید آبشناسان و خبری مهم. این مسجد در اطلاعیه‌ای اعلام کرده: «تو این شب‌های سرد اگر کسی جایی برای موندن نداره و شب‌ها مجبوره بیرون بمونه لطفا راهنمایی کنید بیان مسجد جامع شهرک شهید آبشناسان…؛ امکانات زیادی نداریم اما تونستیم حداقل جا، غذای گرم، حمام، آرایشگاه رایگان و… رو با کمک هم براشون فراهم کنیم.» واقعا جا دارد به متولیان، خادمان و همه کسانی که قدمی در تحقق این اتفاق مهم برداشته اند، دست مریزاد بگوییم و امیدوار باشیم به تداوم و گسترش خدمات اجتماعی بزرگ توسط خانه‌های خدا.


دختران راگبی باز برای نخستین بار روی سکوی آسیا ایستادند

یک اولین دیگر این بار توسط زنان راگبی باز

خوشبختانه آنقدر خبرهای خوب از موفقیت زنان کشورمان در میادین بین المللی به گوش می‌رسد که خیلی زود به زود در بسته خبرخوبمان برایتان از اقتدار زنان ایرانی می‌گوییم و با همین‌ها نیز پاسخی درخورتوجه به همه کسانی می‌دهیم که دلشان می‌خواهد زنان ایرانی را افرادی مهجور و محدود نشان دهند.

این بار خبر مربوط به تیم ملی راگبی ۷ نفره بانوان است که برای نخستین بار در تاریخ این ورزش، صاحب مدال مسابقات آسیایی شده و توانسته‌اند برنزی ارزشمند را برای کشورمان به ارمغان آورند. قطعا تلاش این ملی‌پوشان و تمام کسانی که در این راه همراهشان بوده اند، بسیار قابل تقدیر است، زیرا این زنان توانمند، نمادی از اجتماع زنان ایران هستند که بدون هرگونه محدودیتی قادرند پا به عرصه‌های بین المللی گذاشته و سری در میان سرها درآورند.

اشتغال کولبرها با حمایت بنیاد برکت
غصه کولبرها را کم نخورده‌ایم و کم نبوده روزهایی که با شنیدن اخبار فوت کولبرها، آرزو کرده‌ایم ای کاش کاری برای این مردم انجام می‌شد، پس حق داریم به محض اینکه خبر خوبی از این جماعت به گوشمان می‌خورد، آن را به اشتراک بگذاریم تا خیال شما مردم دلسوز هم کمی آرام گیرد. چندی قبل در همین بسته خبری از تعبیه مسیرهایی امن برای عبور کولبرها برایتان گفتیم و خبردادیم که دولت پای این کار ایستاده و اتفاقات خوبی در انتظار کولبرهاست؛ اما امروز می‌خواهیم خبری شیرین‌تری بدهیم از بنیاد برکت و اقدام ارزشمندی که به نفع کولبرها و در روستاهای مرزی انجام داده؛

موضوع از این قرار است که بنیاد برکت با راه اندازی کارگاه‌های مختلف، فرصت اشتغال برای جوان‌های کولبر را فراهم کرده تا فارغ از تمام سختی‌ها و دردسرهای کولبری، شغل امنی داشته و به زندگی خود سر و سامانی دهند.
خوشبختانه به لطف این اقدام هوشیارانه و متعهدانه بنیادبرکت، حالا دیگر بسیاری از جوان‌های کولبر مشغول به کار شده و درآمد قابل توجهی هم دارند، آنقدری که حاضر شده‌اند قید کولبری را بزنند و از راهی بهتر کسب درآمد کنند. مثلا یکی از کولبرها اعلام کرده ماهی ۲۵ میلیون تومان درآمد دارد و از اینکه مجبور نیست، خطرات و مشکلات کولبری را به جان بخرد، بسیار راضی است.


کارمند و کاسب ندارد؛ محکومیت رژیم اسرائیل دغدغه همه مردم ظلم ستیز است

محکومیت رژیم اسرائیل به شیوه یک میوه فروش
چه فرقی می‌کند در خانه باشیم، در محل کار و یا در وسط میدان اعتراض. مهم باوری است که به حق و حقانیت داشته باشیم و به هر شیوه‌ای که فکر می‌کنیم بتوانیم پای مردم مظلوم بایستیم و انزجارمان از ظالمان را نشان دهیم. به عکس بالا نگاه کنید. اینجا یک میوه فروشی در حوالی خودمان است که به سبک خودش، قدمی برای محکومیت و انزجار از رژیم اسرائیل و نتانیاهو برداشته است. شاید در نگاه اول، کمی عجیب به نظر برسد اما این کار بیشتر از هرچیز می‌تواند تصویری از یک ظالم را در ذهن بسیاری از مشتریان حتی کودکان جا بیندازد. بالاخره این هم سبکی از فرهنگ اعتراض است.


وقتی تصمیم به انفاق بگیری، حتما راهش را پیدا می کنی

اگر پول ندارید نگران خرابی گوشیتان نباشید!
«دستمزد تعمیر گوشی برای افراد نیازمند رایگان است.» چه شده؟ چشمتان به دیدن این نوشته‌ها عادت کرده؟ خب حق هم دارید آنقدر در این بسته خبری برایتان از عشق و خیرخواهی مردم کشورمان گفته‌ایم و هربار سبکی از کمک به نیازمندان را رو کرده‌ایم که شاید دیگر از خبری این چنینی شگفت زده نشوید اما با این حال همچنان این دست خبرها را برایتان می‌گوییم تا برای تک تکمان جا بیفتد که با هر میزان توان مالی می‌توانیم متناسب با جایگاهمان، خالق خوبی‌ها باشیم و قدمی برای نیازمندان برداریم، درست مثل مالک همین مغازه که حاضر است ساعت‌ها برای تعمیر یک گوشی از جان و مالش مایه گذاشته و قید دستمزدش را بزند اما گره از مشکل بندگان خدا باز کند. اقدام خیرخواهانه‌ای با تلفیق انفاق و ایثار که هر دو توصیه خداوند است و حتی امیرالمومنین (ع) می‌فرماید: " ایثار نیکوترین احسان و بالاترین مراتب ایمان است»

همین امروز با فرزندانمان راهی مسجد شویم
دوستی می‌گفت: «هرگاه از جلوی مسجدی عبور می‌کنیم، کودک ۴ساله‌ام با ذوق و شوق خاصی به مسجد اشاره کرده و می‌پرسد مامان اینجا امام رضاست؟!» تا حالا فکر کرده‌اید چند درصد از بچه‌های ما به علت‌عدم آشنایی با مسجد و دوری از نماز جماعت، چنین تصوری از مسجد دارند و اصلا نمی‌دانند مسجد چگونه جایی است؟ متاسفانه باید بپذیریم که بسیاری از خانواده‌ها حتی آن‌هایی که اعتقادات مذهبی بیشتری دارند نیز به علت مشغله‌های روزمره، خود را مقید به خواندن نماز جماعت نمی‌دانند و یا از بردن بچه‌ها به مسجد امتناع می‌کنند که به همین سبب نیز نه تنها مسجدها خالی می‌مانند، بلکه فرصت تربیت دینی فرزندان و انس آن‌ها با این فضای معنوی ارزشمند به راحتی از دست می‌رود؛

اما این‌ها را گفتیم تا تلنگری برای تک تکمان باشد و از این به بعد طوری برنامه ریزی کنیم که حداقل هفته ای، یکی دوبار دست خانواده و فرزندان را بگیریم و راهی مسجد شویم. مطمئن باشید یک ساعت وقت گذاشتن در این راه، سرمایه‌گذاری ارزشمندی است که آن را با هیچ چیز دیگری نمی‌توان مقایسه کرد.
خوش خبر باشید!

و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هر یک از شبکه‌های اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمی‌کند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیان‌تان داشته باشید. منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوش‌خبر باشید.

پایان پیام/

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *