ضربه فنی تلآویو در عملیات فریب ترور شهید فخریزاده
رژیم صهیونیستی پس از ماجرای ترور شهید فخریزاده سعی داشت برای خود یک ابهت جعلی بسازد که با روایتگری درست و خبررسانی به موقع در این عرصه ناکام ماند.
فارس پلاس؛ روایت روز – رژیم صهیونیستی این روزها به شدت درگیر نبردی شده که با یک ضربه شدید امنیتی اطلاعاتی رخ داده است. کارشناسان مختلف از شکست اطلاعاتی این رژیم در عملیات طوفان الاقصی سخن میگویند که امر غافلگیری در آن به سبب همین خلاء اطلاعاتی رقم خورد و به یکباره تلآویو خود را گرفتار در یک چالش جدی دید که از آن به عنوان بزرگترین شکست این رژیم یاد میشود که تبعات سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی آن جبران ناپذیر است.
رژیم صهیونیستی اما هرگاه در چالش جنگ و نبرد با مقاومت از جمله مردم غزه و حزب الله لبنان قرار نداشته نگیرد، با دسیسههای مختلف سعی کرده به کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران ضربه بزند که ترور و شهید کردن دانشمندان هستهای کشورمان از جمله این اقدامات تلآویو است.
ترور شهید فخریزاده با استفاده از سلاح کنترل ماهوارهای
در این راستا در حالی در روز سالگرد شهادت محسن فخزیزاده از دانشمندان پرافتخار هستهای و دفاعی کشورمان قرار داریم که ترور این شهید بزرگوار توسط عوامل این رژیم و با مساعدت غرب انجام شده است. بازخوانی این ماجرا میتواند نکات قابل توجهی از اقدامات این رژیم را نمایان کند که نشان میدهد تلآویو در پنهان سازی ابعاد این ترور ناتوان بوده و با استفاده از برخی کاربران فضای مجازی و عملیات فریب تلاش کرد افکار عمومی را از اصل ماجرا دور سازد.
بر همین اساس، روز پس از حادثه ترور ناجوانمردانه شهید فخری زاده، خبرگزاری فارس به جزئیاتی از این عملیات تروریستی دست پیدا کرد.
بنابر این گزارش، ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسر وی، صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستمکلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت میکند.
ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثی محل مقصد ترک میکند.
در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخریزاده و متوقف کردن ماشین میشود. فخریزاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده میشود.
در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت میگیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع وی میگردد.
در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید میکند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت میکند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر میشود.
بعدها رسانههای داخلی در تکمیل جزئیات ترور شهید فخریزاده از دستگیری یک جاسوس خبر دادند که توسط نیروهای اطلاعاتی شناسایی و دستگیر شده بود. این فرد «علیرضا اکبری» همکار اسبق دبیرخانه شورای امنیت ملی بود که به جرم جاسوسی دستگیر و اعدام شد. اکبری به اطلاعات مربوط به مقامات عالی رتبه کشوری دسترسی داشت و دشمن از وی برای شناسایی هویت مقامات جهت تحت نظر قرار دادن و ترور آنها اطلاعات کسب میکرد.
این جاسوس در بخشی از اعترافاتش درباره مکالمات خود برای ارایه اطلاعات به بیگانگان میگوید:
«وقتی پرسید شخصی مثل دکتر فخری زاده اگر چنان پروژهای باشد می تواند درگیر آن باشد میگفتم چرا نمیتواند؟»
افسران اطلاعاتیِ انگلیس در مورد دکتر فخری زاده اطلاعاتی را از این جاسوس رده بالای خود دریافت میکردند و با طرح چنین پرسشهایی از اکبری درباره شخصیت شهید فخریزاده که تا آن زمان به دلیل مسائل امنیتی وجودش انکار میشد و حوزه کاری این شهید اطلاعاتی کسب میکردند.
تایید روایت رسانههای داخلی در ترور شهید فخریزاده توسط رسانههای رسمی غرب
رسانههای رسمی کشورهای غربی از جمله روزنامه نیویورک تایمز نیز با انتشار گزارشی درباره عملیات ترور شهید فخریزاده توسط موساد، بر روی روایت رسانههای داخلی در این حوزه صحه گذاشتند. در همین رابطه گزارش نیویورک تایمز نشان میدهد، سلاح خودکار و کنترل از راه دور به کار رفته در این عملیات با فناوری هوش مصنوعی ارتقا یافته بود و مسئولان ارشد آمریکا در جریان این عملیات قرار داشتند.
هفته نامه جویش کرونیکل در انگلیس نیز به نقل از منابع اطلاعاتی ناشناس مطرح کرد که شهید فخری زاده توسط یک تیربار بسیار پیشرفته و به وزن حداقل یک تن به شهادت رسیده است. این رسانه انگلیسی اما مدعی است که 12 نفر در ایران برای این عملیات به طور مستقیم حضور داشتند و با فشار دکمه تیربار توسط یکی از آنان این تیربار شلیک کرده است. بنا بر گزارش این رسانه انگلیسی در روز واقعه وقتی خودروی شهید فخری زاده از نقطه تعیین شده عبور کرد آنها دکمه را فشار دادند و مسلسل شلیک کرد. «۱۳ گلوله از رو در رو به فخری زاده برخورد کرد، در حالی که همسرش که ۱۰ اینچ (۲۵ سانتیمتر) دور نشسته بود ، هیچ آسیبی ندید.»
بی بی سی فارسی طی گزارشی در این باره مینویسد: «دریادار علی فدوی، جانشین فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در آذر گذشته روایتی مشابه (هفته نامه جویش کرونیکل) را مطرح کرده بود با این تفاوت که به گفته او ضاربی در محل نبوده و تیربار روی خودروی نیسان به صورت «ماهوارهای و آنلاین کنترل میشد.» این درحالی است که نیویورک تایمز روایت رسانههای ایرانی از این ماجرا را تایید کرد و عدم آسیب دیدن همسر شهید نیز نشان میدهد عامل غیر انسانی و هدایت شده در این ماجرا دخیل بوده است که تیربار بر روی وی قفل شده است.
روایت صحیحی که عملیات رسانهای اسرائیل را خنثی کرد
پس از اینکه خبر دقیق از نحوه شهادت شهید فخریزاده توسط خبرگزاری داخلی منتشر شد، برخی از رسانهها و همچنین عوامل رژیم صهیونیستی در فضای مجازی ولو با تمسخر این اطلاعات و با استفاده از خودرو نیسان، سعی کردند این گزارش را غیرواقعی و فانتزی جلوه دهند که نهادهای امنیتی این اخبار را تایید کردند و این عملیات روانی تلآویو و غرب نیز با شکست مواجه شد.
در واقع روز بعد انتشار جزئیات شهادت شهید فخریزاده، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی روایت منتشر شده را تایید کرد و به مرور، دیگر نهادهای امنیتی هم این روایت را تایید کردند. هر چه زمان گذشت روایت سلاح اتوماتیک توسط افراد مختلف بیشتر تایید شد. فرزندان شهید فخریزاده نیز طی چندین گفتوگو با بخشهای مختلف صداوسیما روایت روز شهادت را با همان جزئیاتی که در خبر آمده بود، توضیح دادند.
دشمن سعی داشت که اینطور وانمود کند که یک تیم پرتعداد و زبده به خاک ایران نفوذ کرده و این ترور را انجام داده است که طرح روایت صحیح ترور اجازه سواستفاده رسانهای را به دشمن نداد و در مراحل بعد با عملیات روانی نیز نتوانست به اهداف خود دست یابد و این طرح خنثی شد. درواقع رژیم صهیونیستی سعی داشت با استفاده از رسانههایش در فضای رسمی و شبکه های اجتماعی، یک روایت قهرمانانه با نفوذ هالیوودی در ایران را روایت کند که در این عرصه شکست خورد.
پایان پیام/